lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tvár je naša vizitka, I.časť

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 23.2.2004
späť
Späť

Poslať
 

Ak vám práve došiel niektorý z vašich obľúbených kozmetických prípravkov, pokúste sa teraz vyskúšať niečo iné. Podľa čoho si máte v preplnených regáloch vybrať? Vyberajte premyslene, s prihliadnutím na svoj vek a typ pleti.

Čistenie - by malo byť pravidelné, zároveň však veľmi šetrné. Ak má byť pleť jasná a jemná, musíte sa o ňu dobre starať, ale s mierou. Zotrieť make-up pleťovým mliekom a potom pleť dočistiť pleťovou vodou, to je klasika. Vám, ktoré máte citlivú pleť poskytnú pocit sviežosti gély a mliečne emulzie, ktoré dokonale odstránia nečistoty. Ženy, ktoré make-up nepoužívajú si pomyslia, že také procedúry nepotrebujú, ale mýlia sa. Make-up vytvára akúsi bariéru, ktorá tvár chráni a zachytáva všetky nečistoty. Ak používate iba krém, potom smog, prach a špina z ovzdušia majú omnoho lepšiu príležitosť k tomu, aby sa dostali do vašej pleti hlbšie.
Peeling - kto sa sťažuje, že má pleť bez jasu, mal by siahnuť po peelingu, ktorým sa odstránia odumreté vrstvy pokožky. V prípade, že pleť „drhnete“ každý týždeň, zadržte! Výsledok môže byť, že sa pleť stenčí ešte viac, a vrásky sa dostavia ešte skôr. Ak máte mastnú pleť, robte si peeling raz za desať až štrnásť dní. Suchá pleť kľudne počká ku kozmetičke, tak raz za mesiac. Pri peelingu by ste sa mali vyhnúť okoliu očí a pier, tie stačí občas premasírovať jemnou kefkou. Maska - pri niektorých maskách platí presný opak ako u čistenia a peelingu: čím častejšie, tým lepšie. Hydratačnú môžete aplikovať každý druhý deň, naviac sa hodí na všetky typy pleti. Pokožke dodá hydratáciu, väčšinou ju nemusíte ani zmývať, stačí ju zotrieť. Výživnú a regeneračnú potrebuje najviac suchá pleť alebo veľmi namáhaná pokožka. Používa sa raz alebo dvakrát týždenne. čistiaca je pre mastnú a zmiešanú pleť, alebo iba na T-zónu. Používa sa pravidelne raz za týždeň po použití peelingu. Pleťovú masku nanášajte vždy na vyčistenú pleť, radšej štetcom ako rukami a nikdy nie okolo očí a úst. Jej účinok zvýšite tým, že s ňou budete odpočívať vo vani, aby sa vám do pleti čo najviac „vpila“. Pleťové masky zásadne odstraňujte vlažnou vodou a po osušení tvár prestriekajte pleťovou tonizačnou vodou.


Diskusia k článku:

Nové diskusné fórum na www.kozmetika.sk čaká na vaše rady alebo na Vaše otázky. Pomôžte a nechajte si poradiť.
Neregistrovaný - www.kozmetika.sk, 3.3.2004 19:42
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!