lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chcete nájsť svojho vysnívaného partnera?

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 10.2.2003
späť
Späť

Poslať
 

Žijete osamelo aj napriek tomu, že najviac túžite po šťastnom živote vo dvojici? Ak áno, snažte sa vyhnúť chybám, ktorých sa možno nevedomky dopúšťate pri zoznamovaní. Uvidíte, že vaša snaha nebude zbytočná.

Neseďte doma
Samota  trápi v rovnakej miere ženy aj mužov. Väčšinou sú sami preto, lebo nič nerobia pre to, aby sa zoznámili.  Ráno idú rovnakou cestou do práce  a podvečer zase z práce domov. Večer pri televízii je nepochybne pohodlný,  ale vo vlastných štyroch stenách toho pravého partner asi nenájdete... Preto neseďte doma, ale chodievajte čo najčastejšie medzi ľudí. Najprirodzenejšie miesta, kde môžete nájsť nových priateľov, sú rozličné kurzy alebo športové kluby. Aktivity si vyberajte podľa vlastných záujmov – musia vás baviť, pretože v opačnom prípade sa nebudete vedieť uvoľniť a prirodzene nadväzovať kontakty.

Nasaďte široký úsmev
Zvesené ramená, stiahnuté kútiky úst a oči plné sklamania...Predstavujete si takto svojho ideálneho partnera? Asi nie a ak vám zrkadlo vracia takúto podobu, potom ťažko nájdete niekoho, kto vás bude považovať za príťažlivú. Ale ak sa na seba do zrkadla usmejete, hneď budete vyzerať inak a to rozhodne lepšie.

Hlavu hore
Nebudeme si nahovárať, že samota je čosi povznášajúce. Nikomu na svete ešte nepriniesla radosť ani šťastie. Ale ak ste sama, prestaňte sa ľutovať a závidieť tým šťastnejším, ktorí už našli svoju ,,ideálnu polovicu“.  Prečo by ste nemohli chodiť s hlavou hrdo  vztýčenou a dívať sa hrdo vpred? Ak sa totiž budete zaryto pozerať do chodníka, svojho budúceho partnera určite prehliadnete. Šanca je aj pri čakaní na električku alebo v rade na košík...

Všetko chce svoj čas
Keď sa už stane, že preskočí  prvá iskra a stretnete človeka, s ktorým ste si sympatickí, prvú schôdzku zbytočne nepreťahujte. Nemala by trvať dlhšie ako jeden a pol hodiny. Vzácnosť je rovnako cenná ako umenie počúvať druhého. Rozhodne o sebe všetko neprezraďte hneď v prvý deň a širokým oblúkom sa vyhnite intímnym detailom o svojom živote.

Je to určite ON?
Aj keď sa vám dotyčný muž veľmi páči,  možno vám v kútiku duše hlodá červíček pochybností: je to naozaj ten pravý vzťah, na ktorý som toľko čakala? Pocit zamilovanosti a šťastia nám často zakalí pohľad a môžeme prehliadnuť mnohé chyby druhého človeka.
Varovné signály:
●Hovorí zle o bývalej priateľke alebo o svojich rodičoch. Rozhodne si nenahovárajte, že o vás by takto nikdy nehovoril. Omyl!
●Hovorí stále len o sebe. Nenechá vás dohovoriť, skáče vám do reči a na každý váš problém reaguje podráždene. Pozor: ide o neznášanlivého a agresívneho človeka.
Dobré signály:
●Máte si stále čo povedať a dlhý čas trávite rozhovormi.
●Partner sa s vami pri lúčení snaží dohovoriť termín ďalšej schôdzky.
●Aj keď sa vidíte už niekoľkýkrát, partnerove oči sa rozžiaria od radosti, že ste znova spolu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!