lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čítanie z ruky nie je len povera

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

Čiary na našej dlani a postavenie našich prstov prezrádzajú tajný kód k stupnici našej inteligencie a objasňujú nielen naše dispozície pre určité choroby, ale napríklad aj našu schopnosť prispôsobiť sa partnerstvu. Chiromantia vie postrehnúť už v útlom detstve dispozíciu na cukrovku, ochorenia srdca, zlý tráviaci trakt, autizmus a dokonca aj schizofréniu, ale aj na záletníctvo, lenivosť, či muzikálny talent.


Veštenie z ruky, kedysi jeden z najobľúbenejších spôsobov určovania budúcnosti, prestáva byť tajomnou legendou. Americkí vedci potvrdili, že veštkyne mohli každopádne  z dlane vyčítať aspoň dispozície pre vaše choroby a schopnosti. Tisícročné tradície skúmali niekoľko desaťročí  a výskum potvrdil, že ľudia, ktorí majú problémy s čítaním, teda majú nižšie IQ ako 70 majú úplne odlišné čiary na dlani. Rovnako špecifické čiary majú aj ľudia s extrémne vysokou inteligenciou. Skupina ľudí s nižšou inteligenciou má na bruškách prstov viac záhybov v koži. Zistilo sa, že vyvinutie rýh na rukách prebieha v rovnakom čase ako sa vyvíja mozog dieťaťa, čo je medzi 13. až 18. týždňom tehotenstva. Ak je mozog v tomto období napadnutý nejakou infekciou alebo nedostatkom nejakej látky, jeho nesprávny vývoj sa prejaví aj na bruškách prstov. Vedci sa sústredili na súvislosti medzi postavením prstov a chorobami. Tak zistili súvislosť medzi postavením prstov a cukrovkou, schizofréniou a depresiami. Zdá sa, že o pár rokov nám vedci potvrdia to, čo vie každá zdatná cigánka, že z našej dlane sa dá vyčítať aj to, koľko budeme mať detí, manželstiev, milencov, ako využijeme svoj talent a kedy rozbijeme naše auto na cestách. Nebojte sa preto veštkýň, teda tých skutočných!, ale ani nepodľahnite ich slovám. Veštenie vás má upozorniť na vaše dispozície, ale vo vašich rukách je, ako s nimi budete zaobchádzať. Dobrí chiromanti tvrdia, že aj niektoré čiary na rukách sa môžu zmeniť, keď sa majiteľ ruky rozhodne, zmeniť sa. Úplná zmena vraj trvá sedem rokov. Počas týchto rokov čiara postupne mizne, alebo naopak stáva sa výraznejšou, podľa toho, či sme sa rozhodli potlačiť alebo podporiť istú svoju dispozíciu.  Ak veríte, že veštenie z ruky nikdy nebolo len prázdnou poverou, prečítajte si aj pokračovanie tohto článku.

                                               pokračovanie     


Diskusia k článku:

da sa zmenit aj ciara zivota? ako mamu dvoch malych deti ma nenadchyna, ze ju mam kratku...
Neregistrovaný - elka-telka, 18.2.2002 04:34
Čiara života nemusí ešte určovať tvoju skorú smrť. Ak je istým spôsobom závislá na čiare osudu, môžeš sa dožiť aj sto rokov.Treba navštíviť dobrú chiromantičku, poprípade sa obráť na kombináciu veštieb. Pani Eva veští z kávy, ruky a z aury. Jej číslo je 0905 652594
Neregistrovaný - Eva, 18.2.2002 07:51
Chudaci policajti. :) A ako teda budu dokazovat zlociny na zaklade ciar na ruke (daktyloskopia)? Coho sme sa do dozili? Sodoma - Gomora :)pekny den citatelom.
Neregistrovaný - wooligan, 18.2.2002 13:26, rymi(`na`)post.sk
Ahoj... celkom by ma zaujimalo nieco konkretnejsie, zial vysie uvedena linka akosi nefunguje... nevie niekto o aktualne fungujucej stranke, ktora to popisuje konkretnejsie?
Neregistrovaný - Vaclav, 26.10.2005 01:17, paki(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!