lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vakeho cestoviny

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 5.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

400g cestovinových kolienok, 1 kyslá smotana, 1 tvaroh, viazanička pažítky, soľ

Cestoviny uvaríme tradičným spôsobom. Ešte teplé ich pomiešame so smotanou a tvarohom, podľa chuti dosolíme a  posypeme pažítkou. Ak má niekto chuť môže si do nich zamiešať aj pretlačený cesnak.

 


Diskusia k článku:

Recept si dovolím vylepšiť takto: Smotanu, tvaroh a nasekanú pažítku zamiešame. Na tanieri v dostatočnom množstve nalejeme na porciu cestovín. A doplníme opraženými oškvarkami. Namiesto pažítky možno dať kôpor. Ale aj inú listovú korenistú zeleninu. Nechcem nikoho haniť, ale takto robila halušky moja babka. Ak si niekto ešte spomína na môj príspevok k článku o varení cestovín, spomínal som aj takéto variácie. Aj jedlá našich starých mám. Nevraviac o tom, že jedlo môže mať aj svoju sladkú variáciu. Ak použijeme tvaroh, ktorý už predtým nebol posolený. Fantáziu priatelia!!!! :-)))
Neregistrovaný - Jan, 5.2.2002 15:28
Veľmi chutná kombinácia sú cestoviny s Cottage cheese. - akejkoľvek príchute. Viem, že zástupcovia DS sa pohoršujú nad kombináciou bielkovín a sacharidov, ale je to chutné. Tento druh syra by si zaslúžil aj vlastnú zbierku receptov. Moja najobľúbenejšia kombinácia: Zmiešať Cottage cheese s nakrájanou uhorkou, alebo paradajkou a pomaličky si ho v lete vychutnávať. V zime sa môže použiť zaváraná uhorka alebo cesnak alebo biela alebo čínska kapusta alebo mrkva, možnosti sú neobmedzené.
Neregistrovaný - zdenka, 6.2.2002 16:26
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!