lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Farby, farby, farbičky 2

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 22.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Nie je blond ako blond, rovnako ako červená a hnedá, môžu byť v jemnom púdrovom prevedení, ale aj vyzývavé a žiarivé. A, samozrejme, berte ohľad aj na svoj vek a váhu. Neexistuje horšia kombinácia, ako takmer sto rokov, takmer sto kíl a na hlava červená ako melón. Aj pri šatstve je dôležité vyskúšať si každý kus v dobre osvetlenej kabínke, najlepšie však na dennom svetle, alebo pri takom svetle v akom sa budete najčastejšie pohybovať v šatách, ktoré si kupujete. Ak to majú byť šaty do práce a vy tam máte / biele /neónové svetlo, skúšajte si šaty pri takom svetle, ak v nich budete chodiť na kúpalisko, musíte vybehnúť z predajne a vonku skontrolovať odtieň. Inak vás sklamanie neminie. Pri obliekaní sa zásadne neriaďte tým, aká farba sa vám páči na obruse alebo posteľnej bielizni. Inak aj farba posteľnej bielizne by mala korešpondovať s vašou pleťou. Kde inde by ste mali byť očarujúcejšia ako práve tam. To, že máte nejakú farbu rada, ešte neznamená, že vám pristane, ale ak ju máte naozaj rada, nájdite si odtieň tejto farby, ktorý sa hodí k vášmu typu. Prečo sa tomu brániť? Každá farba nejako vplýva na našu psychiku a tým aj na našu pohodu. Podľa nášho rozpoloženia, povahy, skúseností a situácie nás priťahuje alebo naopak odpudzuje. Tento jav je predmetom skúmania psychológie. Keďže existuje aj terapia farbami, nemali by sme sa mu brániť. A pretože sa neobliekame iba pre seba, musíme vedieť troška miešať kartami aj na palete našich odevov a doplnkov. Ak chcete pôsobiť extrovertne, optimisticky a komunikatívne používajte nápadné farby. Ak chcete zapôsobiť naopak introvertne, utiahnuto, zvoľte farby matné. Ak chcete byť tajomná , oblečte sa do čierneho a ak chcete byť jasná, čistá, čitateľná, dajte si biele šaty. Keď budete vždy pri obliekaní rozmýšľať nad tým, čo chcete povedať svojím zjavom, zistíte, že s farbami sa dá doslova čarovať.

AKÝ STE TYP ?

Jar

Ozdobou tváre typu jar sú priezračné, svetlo modré alebo zlatohnedé oči. Pokožka tohto typu by sa dala prirovnať k sviežej jarnej lúke. Má jemne ružovú až lososovú farbu mäkkého, zlatého odtieňa, mierne priesvitnú až bledú. Ľahkosť vyžarujúca z tváre typu jar je umocnená vlasmi teplej farby, zlatisto žiariacimi. Na to myslite pri zmene farby vlasov.

Leto
Typ leto na seba upozorňuje svojimi chladnými tmavohnedými, tmavomodrými alebo dokonca až tmavošedými očami. Jej výrazná tvár, charakteristická jemnou priezračnou kožou, je lemovaná vlasmi čiernymi, hnedými / bez nádychu červene/ , alebo inými farbami, ale vždy v chladných farbách.. trebárs aj popolavej, či striebristo lesklej farbe popola.

Jeseň
Ľudia sú často očarení farbou typu jeseň, siahajúcou od teplého odtieňa hnedo ryšavej až po odtieň zlatej ryšavej. Tomuto typu sa k vlasom hodia orieškovo hnedé, zelené alebo žltozelené, odtiene. Tyrkysové, fialkovo modré, zelené mačacie alebo žlté oči ako tekuté zlato dokonale ladia s pehami na ich tvári.

Zima
Tento typ sa prejavuje mierne modrastou, svetlou, porcelánovou kožou v kontraste s hnedými, či čiernymi vlasmi. Ako perly na dne mora žiaria v ich tvári čierne, tmavohnedé, fialkové či dokonca nevädzové oči.

Kým som experimentovaním nezistila, že vôbec nie je povinné delenie farieb, ale ich odtieňov, neverila som deleniu na štyri typy. Teraz čarujem s odtieňmi a zistila som, že to má úspech. Čoraz častejšie počujem, ako dobre dnes vyzerám. A o to predsa ide. Aby si človek mohol ráno pri pohľade do zrkadla povedať. Nevyzeráš zle! Bez ohľadu na vek, na váhu a na typ.

Pokračovanie

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!