lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ricky Martin: Často plačem pre lásku

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 12.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Už v šiestich rokoch účinkoval v rôznych reklamách, neskôr získal niekoľko televíznych úloh a nakoniec sa začal venovať spevu. Bol to práve jeho talent, ktorý po rozvode spojil jeho rodičov do priateľského spolunažívania. Obaja mu pomáhali a oboch nikdy neprestal milovať. Dávali mu úplnú voľnosť. Ak chcel byť u otca, ostal tam, keď mal chuť ísť k mame, išiel k nej. Rozhodoval sa zásadne sám, preto veľmi rýchlo dospel. Šesťročný účinkoval v reklame na cornflakes. V dvanástich sa stal členom tínedžerskej skupiny Menudo. Tri razy bol na konkurze, kým mu to vyšlo. Stále sa im zdalo, že je príliš mladý. Zažil s nimi krásnych päť rokov plných úspechu a cestovania po svete. V roku 1989 opustil ,pre mutovanie, túto formáciu. Po odchode z Menuda sa mu na chvíľu zrútil svet. Nevedel čo ďalej, za 24 hodín sa stal z neho „obyčajný“ chlapec. Rýchlo sa však spamätal a začal sa venovať svojej druhej veľkej vášni. Herectvu. Už počas účinkovania v Menude si zahral pár malých úloh. Teraz začal navštevovať kurz herectva, popri tom sa venoval meditáciám. Tne pokoj bola božská katarzia po prežitom finiši posledných rokov. V herectve rýchlo napredoval, dostal sa až na Brodway. Získal úlohu v klasickom muzikáli Bedári. Diváci i kritika ocenili jeho brilantné stvárnenie postavy študenta Mária. Rok sa venoval herectvu aj v Mexiku. Po návrate do Ameriky prijal úlohu Miguela vo veľmi populárnom americkom seriáli General Hospital. Miguel bol spravodlivý, priateľský a charizmatický barman, ktorý sa po víkendoch oddáva svojej vášni - spevu. Aj tu vynikol jeho všestranný umelecký talent. Život bez hudby ho však pomaly prestával baviť.
Hudba ho lákala čoraz viac a viac. Bolo mu celkom jasné, že nie herectvo, ale hudba je jeho osud. Po vydaní prvého albumu sa stal najpopulárnejším a najuznávanejším latinskoamerickým spevákom. Je zaujímavé, že napriek tomu, že spieval po španielsky, prijal ho úplne iný svet. Svet Severnej Ameriky. Jeho prvý sólový album mu vyniesol osem zlatých platní v Mexiku, Chile, Portoricu, Argentíne a USA. Po vypustení druhého albumu ME AMARAS sa natrvalo presťahoval na Miami. Jeho tretí album A MEDIO VIVIR bol začiatkom dlhodobej spolupráce s producentom Robim Rosom a tiež začiatkom jeho úspechu nielen v Amerike, ale aj v Európe a Ázii. Pieseň z tohto albumu Maria sa stala roku 1997 celosvetovým hitom číslo jeden. Počas svojej sólovej kariéry predal viac ako 15 miliónov nosičov. Zaradil sa medzi svetové špičky šou biznisu. V 187 krajinách sveta ho sledovali milióny divákov pri prijímaní Grammy. Na tejto prestížnej súťaži získal svoj prvý gramofónik. Prezentoval tu svoj hit Cup of the Life.

Naďalej boduje v hitparádach, a už roky je aj majiteľom kľúča od ženských sŕdc všetkých farieb a tvarov. Je miláčikom večierkov a nejedna slávna hviezda by dala čokoľvek za to, aby v jeho náručí prežila aspoň jednu krásnu noc. A nielen ony! Zvádzali ho také esá ako bývalá tenistka Gabriela Sabatiniová aj známa sexgirl Madonna. Tá dokonca chcela mať druhé dieťa práve s ním. No napokon to spískal iný Guy. Jediné, čo vraj spolu robili, bolo spievanie. O spoluprácu ho požiadala potom, čo sa ním nadchla pri odovzdávaní Grammy. „Ľudia vraveli, že to nemôže fungovať, že sme príliš odlišní. Kým ja predstavujem živú a energickú latino hudbu, ona sa v súčasnosti venuje skôr anglickému technosoundu, ale my sme cítili, že to musíme urobiť.“ Komentoval vtedy ich spolupráca. Stála ho dokonca rozchod s jeho utajovanou snúbenicou. „Nechceli sme donekonečna rozoberať, prečo to robíme. Ak to má fungovať len raz, fajn. Ak z toho vzniká iná hudba, skvelé. Aj keby to vzniklo len preto, aby sme si zašli pokecať do štúdia. Stálo to za to. Keď sme to dokončili, vedeli sme, že táto skladba dokonale zmiešala naše dva svety.“
Naspievali spolu skladbu Be Careful With My Heart. Duety sa mu zapáčili natoľko, že pozval do nahrávacieho štúdia talentovaný objav roku1998, švédsku speváčku Meju a nahral s ňou duet Private Emotion . Ani rok 1998 nebol pre neho neúspešný. Naspieval pieseň La Copa De La Vida, ktorá sa stala oficiálnou hymnou majstrovstiev sveta vo futbale vo Francúzku. V lete 1999 ohúril verejnosť svojim novým trhákom Livin La Vida Loca. Po tomto albume vyšiel ďalší s názvom Ricky Martin, ale to sa už písala súčasnosť. Ricky Martin nezaháľa a všetko, čo dá k dobru fanúšikom je bomba.

Ricky je jednička
Všetci jeho skalní fanúšikovia ho milujú nielen pre jeho herecké a spevácke umenie , ale aj pre jeho skvelý tanec. Zaspieval si už aj s Lucianom Pavarottim, napriek tomu je jeho favoritom britský rocker David Bowie. Obaja majú spoločnú záľubu, módne oblečenie. Od začiatku jeho rozprávkovej kariéry Rickyho Martina oblieka popredný svetový módny návrhár G. Armani. Stali sa už priateľmi a jeho štýl mu úplne vyhovuje. Presvedčil ho, že napriek jeho záľube v čiernej koži, bude vyzerať sexy aj v inom oblečení.

Ako sa na pravý sexsymbol patrí, nemá stálu priateľku, aby mali ctiteľky pocit, že im môže hocikedy patriť. Zopár škandálikov s láskou však má už za sebou. „Bez lásky sa nedá žiť, to by som sa asi zbláznil. Som mladý, dobre vyzerám, tak si chcem užiť.“ Nedávno sa prevalilo, že bol tajne zasnúbený so španielskou rozhlasovou a televíznou moderátorkou Rebeccou De Albaovou, s ktorou chodil takmer desať rokov. Napokon sa vrátila späť do Španielska. Ich vzťah sa vraj rozbil na žiarlivosti. Rebecca nezniesla, že nahrával s Madonnou. Iné zdroje tvrdia, že je orientovaný na chlapcov. Dôkazy o tom nie sú. On sám tvrdí. „Často si poplačem, láska mi spôsobuje slzy.“

Ricky je mamičkin miláčik! Odkedy je medzinárodná hviezda, mama sa bojí o jeho bezpečnosť. Má strach, že ho zavraždí nejaký pomätený fanúšik. A tak jej musí vždy po koncerte telefonovať, či je všetko v poriadku. Neustále ho upozorňuje, aby sledoval svoje okolie. Mamička mu v strachu pred fanatikmi najala dvojníka – sú vraj na nerozoznanie. Keby nebolo zakázané klonovanie, všetky by sme mali doma Rickyho, ale kto by potom žil s malými, tučnými, plešatými, netalentovanými? Hrôza, od nového roka povolili Briti klonovanie, zatiaľ len v embryonálnom štádiu, Američania chcú o mesiac klonovať muža a ženu. Baby, tešte sa na Rickyho, bude vám na staré kolená spievať do uška She bangs.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!