lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pranie s polovičnými nákladmi na elektrinu

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.1.2015
späť
Späť

Poslať
 

Práčka Siemens iQ ecoStar vyperie pri rovnakej spotrebe energie ako spotrebič triedy A+++ až dvakrát toľko bielizne

Zoznámte sa s najúspornejšou práčkou na svete: Siemens iQ ecoStar, ktorá na jar vstupuje na slovenský trh. Tento model s ročnou spotrebou iba 89 kWh prekonal energetickú triedu A+++ o celých 50 percent a stal sa tak doslova energetickým šampiónom. Pri rovnakej spotrebe elektriny, akú má štandardná práčka v energetickej triede A+++ (196 kWh za rok), vyperie model Siemens iQ 800 ecoStar až dvakrát toľko bielizne, a je preto ideálny pre všetkých, ktorí chcú skombinovať perfektné výsledky prania s výraznou úsporou energie a s udržateľným životným štýlom.

 

 

Vedomie, že prírodné zdroje nie sú nevyčerpateľné a ceny energií a vody neustále rastú, určuje nové priority v každodennom živote dvadsiateho prvého storočia. Čoraz viac ľudí si stráži spotrebu energie a vody v domácnosti a zároveň sa zaujíma o dlhú životnosť výrobkov v kombinácii s vysokými štandardmi kvality. A práve pre nich spoločnosť Siemens vyvinula práčku iQ 800 ecoStar v energetickej triede A+++ - 50 %, ktorá dosahuje výnimočnú úsporu aj vďaka bezkefkovému motoru iQdrive. Tento asynchrónny, frekvenčne riadený motor s permanentnými magnetmi je nesmierne úsporný, tichý a trvanlivý.

Ideálny pre alergikov, osoby s aktívnym životným štýlom a toho, kto perie na poslednú chvíľu

Model iQ 800 ecoStar zapôsobí aj špičkovými funkciami, flexibilitou a inteligentnou obsluhou pomocou TFT displeja. Široké možnosti voľby pracích cyklov ponúkajú riešenia pre najrôznejšie výzvy moderného života: Je niekto z rodiny alergik? Nový cyklus „Hygiene“ uspokojí aj tie najvyššie nároky na čistotu a na bielizeň bez stôp po nečistotách. Pri predĺženej fáze prania zostáva zvolená teplota konštantná a po celý čas trvania cyklu sa drží zvýšená hladina vody. Jeden cyklus plákania navyše odplaví prípadné zostávajúce nečistoty a zvyšky pracieho prostriedku, čím minimalizuje riziko podráždenia kože. Ďalšie problémy vyriešia cykly „Outdoor/Waterproofing“ na jemné čistenie a impregnáciu oblečenia vhodného do každého počasia a „super15“ na rýchle pätnásťminútové pranie alebo špeciálny systém proti škvrnám, ktorý ľahko odstráni 16 z najhoršie odstrániteľných druhov škvŕn bez predchádzajúceho spracovania alebo použitia špeciálnych odstraňovačov škvŕn.

Kde sa rýchlosť stretáva s účinným využitím zdrojov

Vďaka funkcii varioPerfect sa starostlivosť o bielizeň ešte viac personalizuje, keďže takmer všetky programy možno nastaviť podľa vlastných priorít. Voľba ecoPerfect znižuje spotrebu energie vzhľadom na nízku teplotu a na dlhšie cykly prania. Ak vám sa táto voľba nehodí do vášho časového rozvrhu, stačí jednoduchým stlačením tlačidla prepnúť na speedPerfect. Toto nastavenie zrýchli zvolený cyklus o 65 percent, čo sa skvele hodí, najmä keď máte pred sebou hory bielizne po dovolenke alebo máte večer na pranie len obmedzené množstvo času. Či už chcete ušetriť čas prostredníctvom speedPerfect, alebo energiu prostredníctvom ecoPerfect, inteligentná technológia práčky iQ 800 ecoStar sa automaticky postará o to, aby ste dosiahli tie najlepšie výsledky prania.

Automatická práčka Siemens IQ800 ecoStar WM14Y7W3


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!