lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Umenie byť Ženou sa dá naučiť a rozvíjať

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 18.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Pre každú ženu, ktorá má chuť posilniť svoju kreativitu, odvahu a odhodlanie je pripravený interaktívny projekt Umenie byť Ženou. Prvý ročník podujatia sa uskutoční v dňoch 15. - 16. marca 2014 v Bratislave. Skúsený tím 14 lektorov počas dvojdňového podujatia zasvätí všetky ženy do tajov šťastia, zdravia, materstva a pozitívnej energie. Ambasádorkou projektu je Adela Banášová.

Umenie byť ženou nie je len heslo, je to stav bytia a porozumenia. Prvý ročník interaktívneho projektu je určený pre všetky ženy, ktoré chcú objaviť svoj vnútorný vesmír a porozumieť sebe samej. Nezáleží, či prídete so svojimi snami a túžbami, alebo už máte svoje konkrétne predsavzatia a ciele.

„V programe sme skoncentrovali múdrosť a skúsenosti lektorov so zaujímavými témami a trendmi venovanými šťastnému životu, materstvu, zdraviu a osobnostnému rozvoju tak, aby sme podporili a inšpirovali všetky ženy k rozvíjaniu vlastného šťastia a pozitívnej energie, ktoré budú následne s radosťou rozdávať,“ povedala Marcela Reisz, spoluorganizátorka podujatia.

„Sila ženskosti sa dnes často zamieňa za ženské zbrane, alebo na druhej strane za akýsi radikálny feminizmus. Ja len verím tomu, že sila ženskosti je v ženskej energii, ktorú tento svet potrebuje viac než kedykoľvek predtým. Táto konferencia je úžasným časopriestorom na to, aby ktorákoľvek žena našla v sebe spúšťač k lepšiemu životu, ktorým zharmonizuje aj životy ostatných okolo seba,“ povedala Adela Banášová, ambasádorka projektu.

Sedem dôvodov, pre ktoré sa na projekte oplatí zúčastniť:

Spoznáš tých najlepších

Stretnete sa s výnimočnými osobnosťami, patriacimi k špičkám vo svojom odbore, ktoré sa s vami podelia o svoje skúsenosti a pozitívnu energiu.

Nájdeš samu seba
Vieš, alebo len tušíš čo chceš? Máš veľa otázok, alebo sa ti nedarí sformulovať tú správnu otázku? Prednášky a workshopy ti pomôžu pretvoriť tvoj sen na dielo. Umenie byť ženou je plné nových príležitostí...

Skúsiš aj niečo nové
Skúšať a objavovať sa ti oplatí. Tvoj víkend sa môže zmeniť na príjemné dobrodružstvo. 14 seminárov doplnia workshopy pre menšie skupiny. Možno ťa prekvapí ochutnávka Feldenkraisovej metódy, alebo Joga smiechu.

Získaš odpovede
Na svoje otázky nájdeš odpovede nielen na prednáškach. Vieme že ich máš veľa, preto sme pripravili workshopy s lektormi vedené v menších skupinách.

Vynikajúco investuješ
Do seba a do svojich blízkych a tvoje umenie byť ženou dokáže zmeníiť aj svet vôkol Teba.

Budeš o krôčik bližšie
...k svojmu šťastiu

Načerpáš energiu
Chceme aby si si počas dvoch dní aj oddýchla a vrátila sa domov spokojná. Preto vytvoríme tvorivo pohodovú atmosféru, ku ktorej každá z nás pridá kúsok svojej úžasnej energie. Život bude krajší...

 

Zoznam lektorov: Andy Winson, Mark Dzirasa, Martina Vagačová, Jiřina Prekopová, Majka Staňková, Ľubor Foltán, Tina a Vlado Zlatošovci, Dana Sirkovská, Lucie Kolaříková – Bouzková, Júlie Gaia Poupětová, Katarina Kolonah Mytna, Ferdinand Seubert, Dáša Oravkinová.

Umeniebytzenou.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!