lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ORIGINÁLNE VYZNANIE LÁSKY DESAŤKRÁT INAK, alebo trúfnite si na jemné vyznanie lásky s Milkou

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 22.1.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nech už patríte k tým, ktorí si obľúbili moderný sviatok svätého Valentína, alebo skôr dávate prednosť klasickej prvomájovej puse, či svojej drahej polovičke poviete "milujem ťa" kedykoľvek vás napadne, určite už ste si už niekedy lámali hlavu nad tým, ako sa o svoje romantické vyznania podeliť originálnym spôsobom. Čo si budeme rozprávať, zvlášť žena ocení akýkoľvek neobvyklý nápad, ktorým jej dáte najavo, že vám na nej záleží prinajmenšom najviac na celom svete! A pretože sa blíži Valentín a vy určite stále neviete s čím tento rok zabodujete, Milka má pre vás malú inšpiráciu, ktorá sa bude určite hodiť nielen v deň všetkých zamilovaných.

 

Puzzle na mieru

Odfoťte sa spolu, alebo zalovte v rodinnom archíve a nechajte si vyrobiť vlastné puzzle s fotkou vás dvoch. Ak sa zamyslíte a obrázok ešte doplníte nejakým romantickým odkazom, zaručene zabodujete.

Tip: Ak vaša drahá polovička nie je obdarená veľkou trpezlivosťou, nezúfajte, môžete si určiť veľkosť aj počet jednotlivých dielikov :-).

 

Tajomný dopis

Ak sa vám nechce investovať do výroby puzzle, kúpte napríklad len pohľadnicu a napíšte na ňu váš zamilovaný odkaz. Ten potom rozstrihajte na kúsky a v obálke ich pošlite svojej milovanej, alebo milovanému.

Tip: Pohľadnica by mala byť samozrejme s motívom, ktorý sa bude vašej drahej polovičke páčiť - páni by sa vo väčšine prípadov mali vyvarovať tématike auto-moto, či dievča mesiaca, dámy by si zase mohli odpustiť fotku s Tomášom Maštalírom.

 

Troška dobrodružstva

Ak váš miláčik holduje adrenalínu, pripravte jej, alebo jemu, či už vonku, alebo doma niekoľko malých bojových úloh (aké úlohy si vymyslíte, je na vás). Dôležité je, aby váš partner, či partnerka prekonali vami vyznačenú trasu z bodu A do bodu B. A odmena? No predsa vy!

Tip: Ak váš milý, alebo milá neprešli obávaným výcvikom o prežitie, neodporúčame organizovať bojové úlohy formou niekoľkodňovej štreky v náročnom teréne, s presným prídelom jedla a hrozbou útoku divej zveri.

 

Pre hanblivých

Ste zamilovaný či zamilovaná, ale neviete ako to vyjadriť? Darujte svojej tajnej láske lahodné čokoládové pralinky I Love Milka s náplňou z mandľového krému s kúskami chrumkavých lieskových orieškov, ktoré to povedia za vás. Sú zabalené v originálnej krabičke v tvare srdca.

Tip: Môžete k nim pripísať aj odkaz „Každá pralinka znamená jeden dôvod, prečo Ťa milujem."

 

Romantika v kancelárii

Vytvorte svojej drahej polovičke zamilovaný šetrič obrazovky, ktorý nenápadne nainštalujete na jeho, alebo jej pracovný počítač. V dnešnej dobe to chce len trochu fantázie, času a aplikáciu na tvorbu šetričov. Ak sa vám taká aplikácia nechce hľadať, môžete ako šetrič obrazovky použiť napríklad spoločné fotky, alebo odkaz.

Tip: Ak nepoznáte žiadneho šikovného „ajťáka", ktorý váš šetrič nainštaluje na pracovný počítač vášho miláčika, stačí ho prepašovať na počítač, ktorý používa doma.

 

Vykrič svoju lásku na Facebooku

Ak obaja používate Facebook, nie je nič jednoduchšie, ako poslať originálne valentínske prianie prostredníctvom aplikácie "Aká je naša láska" od praliniek I Love Milka. Aplikácia vám automaticky vygeneruje valentínku so spoločnými fotografiami, „lajkami", odkazmi i miestami, na ktorých ste spolu boli. Navyše môžete súťažiť o náušnice s komponentmi Swarovski v tvare roztomilých srdiečok.

Tip: Zapojiť sa môžete, aj keď váš partner nemá vytvorený facebookový profil. Fotografie do Valentínky si jednoducho nahráte sami.

 

Romantika až do oblakov

Ak si potrpíte na naozaj veľké gestá, objednajte si leteckú reklamu. Lietadlo, ktoré nízko nad Vami preletí s obrím vejúcim odkazom jednoznačne zaujme.

Tip: Nezabudnite byť v správnu dobu na správnom mieste :-).

 

Odkaz na Múroch lásky

Pralinky I Love Milka tento rok pripravili vo vybraných mestách Slovenskej republiky špeciálne Múry lásky, na ktoré budú môcť všetci zamilovaní umiestniť svoje zamilované odkazy na špeciálnom srdiečku a ukázať tak svoju lásku. Vydajte sa aj vy k najbližšiemu Múru lásky, čo vy viete, koľko odkazov od vášho milého tam čaká práve na vás?

Tip: Zoznam miest, kde budú Múry lásky postavené, nájdete na Milka Facebooku

 

Španielska klasika

Zaručene originálny a nezabudnuteľný spôsob ako vyjadriť svoju lásku je milostná serenáda pod oknom bytu, kancelárie, alebo iného priestoru, kde sa bude vaša láska práve vyskytovať. Ak si trúfnete doplniť ju aj hudobným nástrojom, vaše zamilované akcie raketovo stúpnu.

Tip: Ak si netrúfate, alebo na vás Pán Boh šetril pri rozdeľovaní speváckeho talentu, môžete si objednať profesionálnych muzikantov, ktorí váš milostný odkaz, či pieseň krásne zaspievajú.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!