lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyžeňte nudu

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 24.1.2003
späť
Späť

Poslať
 

Pri výskumoch toho, po čom ľudia najviac túžia na začiatku každého roka sa zistilo, že všetci by v prvom rade chceli byť šťastnejší a prežívať svoje dni plnohodnotnejšie. Rovnako ako s napĺňaním všetkých ľudských snov to ani s týmto nepôjde celkom jednoducho, ale určite sa to dá. A aj keď nechcem preceňovať ľudskú sexualitu, túžba po zábavnom a príjemnom splynutí s osobou opačného pohlavia patrí u mnohých ľudí medzi radosti.

 Napriek tomu je práve milostný život príčinou frustrácie v nejednom partnerskom vzťahu. Existuje však niekoľko osvedčených postupov, ktoré by mohli vyhnať nudu z vašej spálne. Jedným z nich je používanie milostnej fantázie. To neznamená, že sa človek pokúša previesť do života svoje, často trochu perverzné fantazijne príbehy. Znamená to, že milovanie pre vás prestane byť aktom s presne určeným scenárom – osprchovať, zhasnúť, zaujať pozíciu /zväčša misionársku/, v presne určený deň sa pohybovať presný počet minút a následne zaspať. Pripomína mi to vtip, keď sa po takomto milovaní vyznala manželka manželovi: „Dnes to nestálo za nič.“ Uhmm,ho spomenúť?

Ide to aj inak
Vaše milovanie môže mať aj úplne nový scenár. Skúste sa začať so svojím partnerom, či partnerkou hrať. V podstate existuje niekoľko bežných scenárov, ktoré sa vyskytujú v snoch väčšiny bežnej dospelej populácie , civilizovaného sveta a práve tie môžete oživiť. 
Scenár číslo jeden: Skúsený muž a panna
Veľmi veľa žien si samé seba rady predstavujú ako čisté a nedotknuté bytosti. Je také nádherné nechať sa zvádzať... scenár tejto hry je veľmi jednoduchý. Tak ako pri každej hre sú dôležité kostýmy. Oblečiete si krátku sukničku, pančušky, spravíte si copy a jemné dievčenské líčenie. Váš partner sa nahodí do šviháckeho obleku a môžete začať. V prvom rade je potrebné, aby vás partner zahrial dlhou bozkávacou predohrou. Ako by inak mohol nevinné dievča presvedčiť, aby mu ponúklo svoju cudnosť. Partner sa musí do hry poriadne vžiť. Skúste mu pripomenúť časy vašich prvých bozkov a dotykov. Žena je v tejto hre tá, čo robí drahoty. Bojujte o každý kus odevu ako tiger. Ak nie je muž dosť nežný, duchaplný a pozorný, nemal by sa dostať k sladkej odmene. Možno to tak na prvý pohľad nevyzerá, ale takéto cvičenie milostnej fantázie prinesie radosť obom stranám.
Scenár druhý: Prostitútka a zákazník
Je to síce možno nepríjemná pravda, ale mnohých mužov nesmierne vzrušuje predstava, že si sex kúpia. To im totiž umožní užiť si ho presne takým spôsobom, ako si predstavujú. Na navodenie atmosféry je opäť potrebné použiť vhodné kostýmy. Žena by sa mala obliecť málo zahaľujúci odev, pančucháče na podväzkoch a vysoké podpätky. Na odeve muža až tak nezáleží, ale mnohým, inak serióznym gentlemanom, môže v tejto hre pomôcť oblečenie hodné grázla z vyššej spoločnosti. Ak chcete priviesť scenár k dokonalosti, môžete sa s partnerom dohodnúť, že si vás naloží do auta na nároží po obligátnej otázke: „Koľko berieš zlato?“ Pre usadenejšie typy ľudí je vhodnejšie privítať „zákazníka“ priamo v spálni. Ak vo vás však vaša spálňa už naozaj neevokuje nič iné ako spánok, oplatí sa vám pouvažovať o návšteve hotela. Potom je už scenár veľmi jednoduchý. Muž položí na stolík dohodnutú sumu peňazí /v žiadnom prípade mu ju netreba po akcii vrátiť/ a začne dávať príkazy. Skúste sa vžiť do roly profesionálky. Táto hra vám umožní prekonať niektoré vžité zábrany. Je to hra, pri ktorej si užijú množstvo zábavy obe strany a dokonca si možno niektoré techniky natoľko obľúbite, že budú trvalým osviežením vášho milostného života.
Tretí scenár: Ošetrovateľka a pacient
Ďalšou veľmi obľúbenou hrou, je tá na pacienta a ošetrovateľku. Muži milujú, ak sa o nich niekto poriadne stará. Ocenia jemnú starostlivosť, pohladenia,  len o tom zväčša mlčia. Ak sa muž môže v dobrej forme zvaliť do postele a nechať sa obskakovať peknou „sestričkou“ je to pre neho veľmi príjemná zmena. Ďalší psychologický faktor, ktorý je pri tejto hre pre muža veľmi zaujímavý je to, že sa môže nechať bez obáv zo straty sebavedomia dirigovať. Kostýmy, ktoré sú potrebné sú úplne jednoduché, pyžamo pre pacienta a prípadne slušivá uniforma pre sestričku.
Štvrtý scenár: Slúžka a pán
Táto hra je prijateľná pre ľudí, ktorým sa zdá, že prijať úlohu klienta a prostitútky by bolo dehonestujúce. Princíp je podobný, muž prikazuje a žena poslúcha. Je tu aj príchuť zakázaného ovocia a určitej „nevhodnosti nerovného vzťahu“ . Dôležité je, aby ste sa nenechali pristihnúť – slúžka nesmie predsa prinášať potešenie svojmu pánovi len tak.
Je jasné, že si môžete vymyslieť akúkoľvek inú hru, alebo zveriť svoj ľúbostný osud do rúk kartičkám s popísanými príkazmi, spoločnému čítaniu erotických príbehov s ich prežívaním, alebo sa rozhodnúť pre úplne iný spôsob oživenia svojho milostného života. Dobročinnosti sa medze nekladú. Dôležité je len povoliť fantázii a humoru vstup do vášho milostného života. Ak by sa vám to zdalo trápne, spomeňte si, koľko dôležitých informácií ste sa v detstve dozvedeli pri hre na doktora.                         
     


Diskusia k článku:

podme sa hrajkať
Neregistrovaný - , 24.1.2003 14:17
to je sranda,toto som ešte nevyskúšala:)bože to mám byť slúžka? pripadá mi to trochu smiešne.:)normálny spontánny sex sa mi zdá najprirodzenejší.
Neregistrovaný - Bellezza, 24.1.2003 14:37
Belezza, nie je to vôbec smiešne, ja sa zvyknem hrať napríklad na dominu a môj partner sa mi musí vo všetkom podriadiť. Vyskúšaj to.
Neregistrovaný - Terka, 27.1.2003 09:02
veľmi vzrušujuce:-) myslite že tieto hry su vhodne aj pre starších manželov?
Neregistrovaný - matahari, 27.1.2003 09:10
:)
Neregistrovaný - Bellezza, 27.1.2003 09:34
jo, a čo červená čiapočka a vlk.:)
Neregistrovaný - Bellezza, 27.1.2003 09:36
Tak teda takéto hranie si neviem predstaviť. Asi sme už dlho spolu. Môj manžel by si určite myslel, že mi začalo švitoriť.
Neregistrovaný - , 28.1.2003 07:13
7:13 ---- škoda!
Neregistrovaný - , 28.1.2003 08:14
veľmi odvážne a aj vzrušujúce, len škoda, že ten môj nemá zmysel pre podobné hrajkanie:-))) nuž čo, každý nie je za takéto bláznenie sa.
Neregistrovaný - smile, 28.1.2003 10:15
8:14 Neznámy prepáč. Zabudla som sa podpísať. Asi sme iné typy a nemôžem povedať, že by sme sa nudili.
Neregistrovaný - Iva, 28.1.2003 11:19
www.iq-test.nolimit.cz --- Zistite si svoje skutočné IQ, otestujte si svoju predstavivosť a vrodenú numerickú inteligenciu kvalitnym Iq Testom.
Neregistrovaný - Janko, 11.2.2008 23:40
Rad a bezne nosim silonky,nylonky a silonkove ponozky a hladam partnerku ktora to pochopi a budeme sa lubit a milovat som z ba 0904325400
Neregistrovaný - , 11.8.2009 11:27, marekmagat(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!