lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Móda 2000 / 2001

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 3.1.2001
späť
Späť

Poslať
 


Ak chcete byť aj na budúci rok “in”, nestačí vám vedieť, ktoré farby sú módne, ale budete sa musieť zaujímať aj o účesy, doplnky a makeup štýlu oblečenia, ktoré si vyberiete. Ponúkame vám päť možnosti, ktoré sa objavili na predvádzacích mólach v poslednom čase.


1.1940 Hitchcockove hrdinky

Elegancia Lady-chic štyridsiatych rokov roztrúsená po módnych mólach ako re-vamp prezentovaná návrhármi ako Miuccia Prada a Marc Jacobs sa taktiež dotýkala vlasov a štýlu krásy. Rovné blond lokne učesané do super uhladeného drdolu alebo usadené do jemných vĺn á la Grace Kellyová. Makeup diskrétny, zameraný na udržanie prirodzenosti so zvýraznením individuálnych čŕt. Ľahký béžový podklad s matným rumencom na líčkach vytvorí perfektne hladký vzhľad. Oči sú obkreslené jemnou ceruzkou v tmavo hnedej alebo dymovo sivej farbe. Tvár zvýrazňuje obočie vytrhané do dokonalého jemného oblúka a pery v ľahkej ružovej alebo lesklej transparentnej farbe na podčiarknutie chladnej panenskosti hollywoodskeho strieborného plátna.

2.1970 Údolie bábik

S neporiadnou hrivou nalakovanou na maximum ako , dračica sedemdesiatych rokov žánru Barbarella sa môžete opäť objaviť aj budúcu sezónu. Pohŕdavý strapatý look s čučoriedkovo brusnicovými našpúlenými perami veľmi ľahko zvyšuje teplotu na večierkoch. Pohľadajte bronzové očné tiene, ktoré vám zostali z leta a naprášte si ich na líca, nos, čelo, aby ste dosiahli efekt lyžovačkového opálenia. Pre zvýšenie zmyselnosti si oči, olemujte hrubou čiernou alebo tmavosivou ceruzkou a na 3/4 viečka aplikujte tmavofialové alebo tmavosivé tiene. Troška si ich naneste aj pod spodné riasy. Investujte čosi do falošných rias alebo predlžovacej špirály. Občas si ľahučkým, dobre nacvičeným pohybom, odhrňte vlasy, ktoré sa vám zachytili na dlhých riasach.

3.1990 Zlé dievča

Zabudnite na drogy a zbrane, a nasaďte si čiernu mikádovú parochnu v štýle Uma "Pulp Fiction" Thurman. Začnite so svetlým podkladom, a pridajte iba náznak ružového rumenca na líčka a trblietavé biele očné tiene. Použitím čiernej tekutej linky od vnútornej strany oka a zakončenej obráteným ťahom vytvoríte dramatickú zákrutu. Aplikujte dvojitú vrstvu maskary na vrchné aj spodné riasy. Pery dokončite v odtieni burgundy alebo slivky a nešetrite leskom na pery. Nezabudnite si nalakovať krátke nechty šokujúcou červenou farbou.

4. 1930 A la mafia
Mimoriadne módne sú aj klobúky narazené do čela a lá mafia z čias prohibície v USA, viazanky s jednoduchým uzlom z akýchkoľvek materiálov a baretky. Veľa vody namútite ak sa vám podarí nájsť nejakú z čias, keď bol váš otec na manévroch. Potom stačí rozstrapatiť si vlasy a nasadiť baretku pekne na krivo, dať si základný bledý makeup, trocha rumenné líčka, veľké tekutými linkami zdôraznené oči, dvojitú maskaru, tak aby medzi dvoma namaľovaniami bola vrstva púdru a veľmi málo rúžu prirodzenej farby na pery. V tomto prípade sa lesk neodporúča. Tento štýl vyhovuje feministkám, lesbičkám a ženám so zvláštnym zmyslom pre humor a extravaganciu.

5. 1980 Športovkyňa

Vyznávačky športu a športovej módy to majú túto zimuť jednoduché. Všetky detaily zo športového oblečenia sú IN. Pri tomto štýle má pani móda jedinú podmienku, chce, aby boli všetky detaily funkčné. Vrecúška, zipsíky, špagátiky, kovové krúžky- všetko musí fungovať. A treba si vybrať farby, ktoré hrejú. Tmavomodrá, sivá a bledobéžová sa neodporúčajú. Takýto typ sa vyznačuje opálenou kožou, veľmi jemným líčením a účesom z krátkych vlasov, ktoré zvodne zdobí melír. Pre mladšie ročníky poslúži aj gel s mokrým efektom. Vtedy sa však žiada trocha viac farby na oči.

Dôležité upozornenie: Napriek všetkým teplým vrstvám, by mal váš vzhľad pôsobiť jemne a žensky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!