lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Viac flexibility vo vašej kuchyni s varnou doskou Miele FlexTouch

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 2.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Nová indukčná varná doska Miele KM 6395 prichádzajúca na trh pod označením FlexTouch, sa veľmi jednoducho ovláda a je neuveriteľne flexibilná. Dokáže sa prispôsobiť osobným preferenciám a zvyklostiam užívateľa, ktorý sa môže sústrediť na to najdôležitejšie pri varení – čo najlepšie využiť kvalitné suroviny.

FlexTouch znamená intuitívne ovládanie. Na sklokeramickú plochu položíte riad kamkoľvek, takže nemusíte hrnce a panvice klásť na určené zóny. K tejto technológii Miele využíva 36 jednotlivých indukčných cievok zjednocujúcich sa do varných zón. Dokáže automaticky rozpoznať veľkosť a umiestnenie hrncov či panvíc. Na displeji ich zobrazí v pomere 1:1. Prvýkrát je k dispozícii nový dotykový displej prehľadne zobrazujúci nastavenia.

Indukčnú varnú plochu so šírkou 90 centimetrov využijete v troch rozdielnych módoch. Multifunkčný mód v praxi zodpovedá väčšine bežných situácií: ľubovoľne položíte päť hrncov alebo panvíc na sklokeramickú plochu. Ich rozmiestnenie je v pomere 1:1 zobrazené na displeji. Pre aktiváciu a nastavenie výkonu jednotlivých varných zón postačí dotyk na displeji.

Ak sa rozhodnete usporiadať rodinnú oslavu, využijete sólový mód. V ňom sa všetky indukčné cievky pod sklokeramickou doskou zostavia a utvoria veľkú varnú plochu. Je to praktické, ak potrebujete súčasne a rovnomerne ohriať niekoľko hrncov pripraveného jedla. Na displeji je nutné zvoliť len jediné nastavenie výkonu.

Profesionálni kuchári, ktorí pracujú s rozdielnymi teplotnými zónami, určite ocenia trojitý mód. Ak sa, napríklad, v pravej tretine varnej plochy udržiava v konštantnej teplote pripravené mäso, stredná zóna slúži na dovarenie polievky a vľavo na ploche sa varí pri vysokom výkone voda na cestoviny.

Nový dotykový displej je na sklokeramickej ploche umiestnený o niečo vyššie
.   Tak je čo najlepšie chránený, pretože naň nepoložíte horúci riad bez toho, aby ste si to všimli. Displej reaguje priamo a presne na zadanie užívateľa ako pri dotykových obrazovkách najnovšej generácie.

Ku komfortu a bezpečnosti používania patria napríklad funkcie ako časovanie, indikátor zostatkovej teploty či zablokovanie prevádzkovania.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!