lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Svietidlo – netradičný dizajnový kúsok

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 2.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Aj do vašej domácnosti môže teraz zavítať špičkový dizajn. Inovatívny vzhľad svietidiel Philips ocenili odborníci prestížnymi cenami iF Product Design Awards a red dot Design Awards. Získali taktiež cenu Design Plus v rámci Light + Building 2012, ktorá oceňuje produkty kombinujúce inovatívny dizajn, energetickú účinnosť a trvalo udržateľné riešenia. Či už sa teda rozhodnete pre svietidlá stropné, stolné alebo podlahové, vďaka dlhoročným skúsenostiam spoločnosti Philips získate nielen produkt s inovatívnym vzhľadom, ale aj s dokonalými svetelnými a energetickými vlastnosťami.

 

Lirio Balanza

Séria stojacích i stolových svietidiel Balanza zaujme výberom materiálov, modernými tvarmi a proporciami, ktoré predstavujú novú variáciu na klasické svietidlá. Archeotypové tienidlo lámp  Balanza je odpoveďou dvadsiateho prvého storočia na tradičný štýl. Šikmo montované kovové tienidlo lampy leží navrchu štíhleho jednofarebného stojanu, čím vytvára pútavý dizajn aj pri zachovaní vynikajúcich svetelných vlastností. Matné farby dodávajú jednoduchému kovu hĺbku. Všetky technické detaily sú ukryté vo vnútri svietidla, čo ešte umocňuje minimalistický dizajn. Tento rad svietidiel získal prestížne zlaté ocenenie iF Gold Award i ocenenie red dot.

 

Lirio Cielo

Závesné svietidlo Cielo prekvapí nielen svojou kreativitou, ale aj sofistikovanosťou. Zatiaľ, čo na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o tradičné kovové lampy, pri bližšom pohľade zistíte, že vnútro závesného svietidla je prázdne. Zdá sa, že v ňom chýba žiarovka. Tá je nahradená LED diódami ukrytými po obvode tienidla. Pevná vonkajšia forma kontrastuje so špičkovými technológiami vo vnútornej časti svietidla. To je lemované integrovanými LED diódami, ktoré dodávajú svetlo celej štruktúre. Spojenie nadčasového dizajnu s najmodernejšími technológiami tak vytvára elegantný a prekvapujúci prvok miestnosti. Bez LED technológie by takýto efekt nebol možný. Aj vďaka tejto technológii získalo závesné svietidlo Cielo ocenenie Design Plus v rámci Light + Building 2012.

 

Lirio Dolinea

Dolinea je neobyčajné nástenné svietidlo, ktoré zaujme svojim dizajnom. Jeho telo je z matného bieleho kovu, pokryté čiernou látkou, ktorá ukrýva LED diódy a zjemňuje ich teplé biele svetlo. Táto unikátna látka dodáva svietidlu Dolinea eleganciu a robí z neho ozdobu každej miestnosti. Vďaka LED technológii ozvláštni nielen váš domov, ale šetrí tiež energiu a životné prostredie.

 

Philips Ledino Lollypop

Štýlové a všestranné podlahové a stolné lampy Philips Ledino poskytujú silný ikonický a elegantný rozmer. Ich dizajn sa vyznačuje čistotou formy. Tento dizajn je štýlový a moderný. Budete chcieť, aby sa stal stredobodom vášho interiéru. Philips Ledino ponúka kompletný sortiment interiérových svietidiel využívajúcich najmodernejšiu technológiu osvetlenia pomocou diód LED. Plochý disk LED zdrojov, ktorý je upevnený na vrchu ohybného krku, môžete umiestniť nad pracovný stôl, študijný alebo čítací kútik. Vždy tak budete mať na prácu dostatok kvalitného svetla. Intenzitu svetla môžete regulovať a pomocou funkcie nastavenia bielej si môžete zvoliť tón svetla, ktorý vám najviac vyhovuje. Jeho stmievaním vytvoríte v miestnosti príjemnú, útulnú atmosféru.

 

Lirio Trelome

Svietidlo Trelome je stelesnením prémiového LED osvetlenia. Je ideálnym doplnkom kuchyne alebo jedálne. Tenké svietidlo Trelome, ktorého názov znamená v taliančine „tri vrchy“, je tvorené troma pohyblivými pologuľami spustenými zo stropného závesu, ktorý sa jednoducho montuje aj nastavuje. S otočnými pologuľami svietidla sa dá narábať ako s reflektormi. Vďaka nim si kvalitne osvetlíte všetky potrebné spotrebiče, pracovnú plochu alebo veľký jedálenský stôl. Špeciálna optika vytvára presne umiestený prúd svetla, ktorý zabraňuje oslneniu. Svietidlo Trelome bolo aj vďaka high-end úspore energie a originálnemu závesnému dizajnu ocenené cenou IF Product Design Awards.

 

Lirio Nick Knack

Čo môžete spraviť s jednoduchou rovnou líniou? Získať maximum s minimom nákladov a zdrojov! Svietidlo Nick Knack tvorí jednoduchá priama línia, ktorá sa dá ohýbať a poskytuje tak mnoho zábavných možností. Nastaviť sa dá až do 16-tich rôznych polôh a môže tak slúžiť na priame i nepriame osvetlenie. Minimalistický dizajn sa hodí predovšetkým do moderných interiérov a vďaka veselým farbám osvieži každú miestnosť.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!