lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
emporia Telecom prináša na trh emporiaCONNECT

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 21.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

  • Nový mobilný telefón ponúka služby smarfónu na jednoduchom telefóne
  • Bezpečnosť, zdieľanie obrázkov, kalendár a všetko ostatné s jednoduchšou obsluhou

 

emporia Telecom dnes oznámila uvedenie novej kategórie mobilných telefónov. emporiaCONNECT ponúka najpopulárnejšie služby inteligentných smartfónov novej generácii používateľov, ktorí si želajú jednoduché a intuitívne ovládanie mobilu - motto je: Inteligentný podľa potreby a čo najjednoduchší.

 

Vývojový tím sa zaoberal otázkou: Ktoré funkcie sú dôležité? Aké jednoduché je ich použitie?

 

"Dnes existujú aplikácie na všetko, takmer na každú tému ich existujú stovky. Problém spočíva v tom, že mnohé z týchto aplikácií majú príliš komplikovanú obsluhu alebo spôsob obstarania. Cieľom spoločnosti emporia je sprístupniť mobilné služby pre každého,“ povedal Boris Nemsic, člen poradného zboru spoločnosti emporia.

 

emporia je lídrom v oblasti mobilných telefónov s jednoduchou obsluhou určených najmä starším generáciám. Nový telefón predstaví služby, ako napr. zdieľanie obrázkov, hlavolamy na trénovanie pamäte a inštrukcie ako sa dostať k miestnym bodom záujmu. emporiaCONNECT však bude zároveň ponúkať jednoduché a intuitívne rozhranie, ktoré používatelia telefónov emporia tak milujú, bez zložitej aktualizácie softvéru, sťahovania alebo nekonečných možností ponuky a nákladov spojených so smartfónmi.

 

Eveline Pupeter, generálna riaditeľka spoločnosti emporia Telecom uviedla, že emporiaCONNECT predstavuje najlepšiu kombináciu funkčnosti a jednoduchosti obsluhy. „Opisujeme to slovami: Inteligentný podľa potreby, ale čo najjednoduchší,“ dodala Pupeter.

 

Fotografovanie a rýchle vytáčanie dopĺňa jednoduchý prístup k predpovedi počasia a interaktívnemu systému pripomienok zdravotnej starostlivosti a narodenín. Používatelia môžu získať pomoc v neznámom meste zvolením orientačnej funkcie. Tá umožňuje používateľom zistiť, kde sa práve nachádzajú a ako sa dostanú k najbližšej predajni, policajnej stanici, lekárni alebo k inému bodu záujmu.

 

Známy núdzový systém emporia, ktorý umožňuje používateľom zavolať postupne až na päť čísel jediným stlačením núdzového tlačidla, poskytuje bezpečnosť a istotu, zatiaľ čo jasne čitateľný displej a veľké tlačidlá ponúkajú štýlový spôsob komunikácie.

 

emporiaCONNECT, prvý telefón emporia, ktorý sa môže pochváliť 3G konektivitou, má vstavaný 3-megapixelový fotoaparát. Používatelia môžu fotografovať po dvoch kliknutiach od zdvihnutia telefónu. Vďaka GPS, 2,8 palcovému TFT displeju, Micro SD karte a prevodu textu na reč je emporiaCONNECT pokročilým telefónom. emporia však aj naďalej udržala jeho funkčnosť čo možno najjednoduchšiu, v súlade s ostatnými mobilnými telefónmi emporia.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!