lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
emporia Telecom a Slovak Telekom ponúkajú slovenským seniorom jednoducho ovládateľný mobil

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 16.2.2012
späť
Späť

Poslať
 

Mobilný telefón emporiaTALKcomfort prispôsobený potrebám moderných seniorov ponúka od februára svojim zákazníkom spoločnosť Slovak Telekom. emporiaTALKcomfort vyvinula rakúska spoločnosť emporia Telecom, ktorá sa už od roku 2003 špecializuje na vývoj a výrobu jednoducho ovládateľných mobilných telefónov pre seniorov. Spoločnosť emporia Telecom, ktorá pôsobí vo viac než 30 krajinách na celom svete, je lídrom v predaji telefónov pre seniorov.

 

Používanie niektorých typov mobilných telefónov prináša mnohým ľuďom viac stresu, než úžitku. Mobil pritom väčšina z nás používa v prvom rade na telefonovanie a odosielanie textových správ. Mnohé ďalšie funkcionality mobilných telefónov zostávajú nevyužité. Naša spoločnosť vyvíja telefóny, ktoré dokáže jednoducho a pohodlne obsluhovať naozaj každý. Okrem jednoduchej obsluhy dbáme aj o to, aby mali naše telefóny atraktívny dizajn,“ hovorí Eveline Pupeter-Fellner, generálna riaditeľka spoločnosti emporia Telecom. Dizajn a funkcionalitu svojich produktov vyvíja emporia Telecom v spolupráci s partnermi z britskej Univerzity v Cambridgei a rakúskej Univerzity Johanesa Keplera v Linzi.

 

Pre slovenských zákazníkov je model emporiaTALKcomfort dostupný od februára tohto roka. Slovak Telekom ponúka svojim zákazníkom tento model so špeciálnym paušálom.

"Tento segment je pre nás veľmi dôležitý, keďže dnešní seniori sú aktívni ľudia a chcú byť v častom kontakte so svojimi deťmi, priateľmi a známymi. Telekom dlhodobo podporuje starších ľudí rôznymi aktivitami, aby im pomohol lepšie komunikovať nielen doma, ale aj na cestách. Produkty značky emporia predstavujú dôležitý krok v tejto našej snahe a prispejú k ešte lepšej používateľskej skúsenosti s našimi službami," povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ marketingu spoločnosti Slovak Telekom.

 

Telefón emporiaTALKcomfort sa od bežných mobilných telefónov odlišuje čitateľným čiernobielym displejom a alfanumerickou klávesnicou s veľkými tlačidlami, ktoré sa ľahko ovládajú. Užívateľskú jednoduchosť dopĺňa elegantný dizajn, ktorý sa vyznačuje štíhlym, ľahkým a subtílnym telom telefónu. Extra silný vibračný tón zvonenia a výborná kvalita zvuku hovorov sú výhodami, ktoré seniori určite ocenia. Pre zabezpečenie rýchlej funkčnosti disponuje telefón bočnými tlačidlami na zasielanie SMS správ, aktivovanie alarmu i baterky na prisvietenie. Zároveň emporiaTALKcomfort zaručuje komfortné používanie telefónu vďaka dlhej životnosti baterky, ktorá bola predĺžená z dvoch na štyri hodiny hovoru.

 

O spoločnostie emporia Telecom

Rakúska spoločnosť emporia Telecom už od roku 1991 vyvíja telefóny, u ktorých kladie najväčší dôraz na jednoduchosť ovládania. Práve jednoduchosť v kombinácii s dôkladne prepracovanou ergonómiou a špeciálnymi funkciami ponúka najmä staršej generácii možnosť bez problémov využívať mobilný telefón. Do výskumu investuje spoločnosť emporia Telecom veľké úsilie, o ktorom vypovedá i skutočnosť, že každý tretí zamestnanec je práve z oddelenia vývoja a výskumu. Výsledkom je široké portfólio produktov, ktoré napomáhajú komunikovať ľuďom, pre ktorých je ovládanie dnešných telefónov príliš zložité.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!