lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
E-kniha – ideálny vianočný darček pre všetky generácie

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 19.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Tiež ste sa pri nedávnom pohľade na kalendár zhrozili, ako málo času ostáva do Vianoc a vy ste ešte nestihli nakúpiť vianočné darčeky pre svojich najbližších? Kniha je klasika Vianoc, ktorou nemôžete nič pokaziť, ale skúste na to ísť trendy. Kúpte svojej rodine a známym elektronickú knihu. Dobrá knižka je darček, ktorý nikdy nesklame a v elektronickej verzii ju máte kúpenú pohodlne a priamo od svojho počítača za niekoľko minút.

Navyše teraz máte vďaka spoločnosti Wooky možnosť vyberať z veľkého množstva elektronických kníh autorov ako sú Michal Viewegh, Michal Hvorecký, Barbora Nesvadbová alebo Evita. Takže kamarátovi v momente kúpite knihu, kde sa dozvie, ako získať ženu svojich snov, sestru zas pobavia vtipné historky o mužoch, ženách a vzťahoch medzi nimi a váš otec nahliadne do súkromia jedného z najväčších počítačových mágov všetkých čias. Navyše je elektronická kniha darčekom, ktorý sa dá kúpiť na poslednú chvíľu a poslať v priebehu niekoľkých minút napríklad na druhý koniec sveta.

Pre uľahčenie výberu sme pre vás pripravili špeciálne balíčky v hodnote do 30€, ktoré v priebehu pár chvíľ nielen pohodlne kúpíte na internetovom portáli www.rajknih.sk, ale tiež môžete rovno elektronicky poslať obdarovanému. Pozrite sa, ktoré tituly sme namixovali pre vašich najbližších, ale tiež priateľov a známych.

 

Pre všestranného muža:


Steve Jobs

Oficiálny životopis, na ktorom Steve Jobs s autorom spolupracoval. Zároveň mu ponechal absolútnu voľnosť a výslednú podobu neopravovali. Sám Jobs hovoril, že súhlasil s napísaním tejto knihy preto, aby ho spoznali jeho deti. Isaacson zbieral materiál pre tento životopis dva roky. Absolvoval nespočetné množstvo rozhovorov ako so samotným Jobsom, tak s jeho spolupracovníkmi, priateľmi i konkurentmi. Je to veľký príbeh, veľká rozprávka tejto doby s tým smutným koncom, že Jobs sa vydanie svojho životopisu nedočkal. 

 

Úspech má srdce žraloka

Bestseller spisovateľa Jozefa Heribana o komunikácii jako nástroji pre dosiahnutie úspechu. O tom ako používame osvedčené techniky komunikácie hoci si to ani neuvedomujeme. Efektívna komunikácia je aj spôsob, ako poslať dobrú správu do sveta. O sebe, o svojej rodine, o svojej firme, o svojej krajine.

Jánošíci s těžkou hlavou (podtitul: Mýty a realita Slovenska očima českého reportéra)

Mnoho otázok a odpovedí prináša toto reportérske dielo, ktoré je zrejme prvým serióznym prierezom života na Slovensku. Od 150 rokov starých textov z pera Boženy Němcovej podobné témy doteraz nikto nespracoval, snáď aj preto, že Česi a Slováci žili niekoľko desiatok rokov v spoločnej republike. Teraz 17 rokov po rozpade federácie prichádza "československá" téma konečne na program dňa. Kniha je výsledkom štvorročnej reportérskej práce, pri ktorej Smatana denne na Rádiožurnále a ostatných staniciach ČRo oslovuje státisíce ľudí.

 

Pre nezávislú ženu:


Schovaný, neschovaný, idem

Po bestselleroch Intimita vlkov, Posadnutosť a Ružový trojuholník, vydáva spisovateľ a scenárista Jozef Heriban poviedkový román Schovaný, neschovaný, idem. Originálny zmysel pre humor, dráždivá sexualita, kompozičné novátorstvo, ale aj prekvapujúce prechody z reality do absurdity sú zárukou neopakovateľného čitateľského zážitku. Heribanove postavy sa hrajú na skrývačku. Vystierajú ruky, aby sa dotkli niekoho blízkeho. Stále znovu a znovu hľadajú vo svojom živote lásku, nehu, pravdu a porozumenie. 

Niečo na tých ženách je

Majú to príťažliví muži vo vzťahoch zložitejšie? Viac možností nájsť tú pravú ich robí prieberčivými, a preto ťažšie nájdu vo vzťahu spokojnosť. Všetci ľudia však potrebujú lásku - a nech to znie akokoľvek neuveriteľne, dokonca aj muži. Toto je príbeh mladého, úspešného tridsiatnika, ktorý je od lásky priam závislý. Vo svojom živote spoznal mnohé ženy, do ktorých sa vždy veľmi rýchlo zamiloval a ešte rýchlejšie odmiloval. Okúsil, ako chutí láska v Prahe, Paríži či Londýne, pokúšal sa dopátrať, prečo sú ryšavky ryšavé a blondíny modrooké... 

Ženy, nebláznite!

Chcete mlado a zdravo vyzerať, aj keď už nemáte tridsať? Emma Tekelyová vám poradí, ako si užiť život aj v zrelom veku a kvalitne prežiť každý deň. S porozumením a nadhľadom rozoberá prehrešky, ktorých sa ženy v tomto veku najčastejšie dopúšťajú. Poradí, v čom vyzerá žena vždy elegantne, a čo už radšej zo šatníka vyradiť. S humorom opisuje aj svet celebrít, ktorý dôverne pozná...


Dedkovi pre radosť:

Dunaj v Amerike

Prvá láska, večná rieka a posledná plavba. „Sila románu je v histórii, ktorou Dunaj za mnohé roky pretiekol. Kniha o putovaní od prameňa až k delte, o samotnom putovaní vody, ktorá si pamätá aj veci, na ktoré by Európa radšej zabudla.“ SME Martin a Mona sa spoznali v Bratislave ako deti a ich životy...

Kód 9

Banáš posiela svojho hrdinu Michala na cestu za hľadaním rovnováhy medzi mužom a ženou po atraktívnych destináciách – od staročínskeho Sianu cez Tibet, Nepál, Indiu až po Vatikán, aby nakoniec zistil, že tou najatraktívnejšou je jeho vnútro. Hľadá a nachádza – seba samého. Na ceste plnej napätia a krajných situácií pochopí, že láska a viera nie sú slová, ale činy. Dobrodružstvo, ktoré zažijeme, neprináša len atmosféru exotiky, ale vedie do hĺbky človečenstva a jeho principiálnej komplementarity, teda mužského a ženského spôsobu ľudského bytia. 

Tieň na úteku

Tieň na úteku je zbierkou jedenástich poviedok a krátkych próz, plnou šokujúcich príbehov, dramatických zvratov a nečakaných poínt. Realisticky, miestami až surovo, no mrazivo výstižne zachytáva hĺbku spletitých ľudských osudov. Debut vychádza v úspešnej edícii Žilinská brána, kde vydavateľstvo Artis Omnis ponúka priestor mladým slovenským autorom.

Najlepšej kamarátke:

Veľké baby neplačú

Skutočný príbeh, ktorý dokazuje, že každý z nás sa môže stať obeťou drogovej mafie. Byť modelkou a spraviť úspešnú kariéru v zahraničí je snom mnohých dievčat. Ani slovenské nie sú výnimkou, dokonca sú vo svete známe svojou krásou a módni tvorcovia ich často a radi vyhľadávajú. Aj hlavnej hrdinke Ivane sa podarí uchytiť v Londýne – od au-pair sa vďaka svojej vôli, pracovitosti a odhodlaniu prepracuje medzi maskérky a stylistky, veľmi rýchlo však dostane ponuky aj na fotografovanie. Zdá sa, že k splneniu jej sna byť úspešnou modelkou, ktorá cestuje po celom svete, má už len krôčik. Pri návrate z fotografovania v Buenos Aires jej však na letisku v Paríži objavia v batožine tri kilá kokaínu.

Nový život bez chlapa

Novela, ktorej dej sa odohráva predovšetkým v Bratislave, v blízkosti Pezinka a okolí Banskej Bystrice, má názov evokujúci feministickú prózu. Muži, nebojte sa, tento dynamický príbeh s neočakávaným rozuzlením je ozajstnou lahôdkou pre každého, kto má rád napínavé čítanie, v ktorom však zaiskria aj humor a irónia. Ambicióznu novinárku Ninu postupne zneisťuje jej partner Alex. Hoci sa mu na nej nič nepáči, rozchod tvrdošijne odmieta. Nina úplne opantaná erotickými hrami odmieta analyzovať každý varovný signál aj zistenia svojej priateľky. Precitne, až keď Milena za nevyjasnených okolností zahynie. 

Valerie mračná nad Cotton Fields

Valerie sa podarí spor vyhrať a ako právoplatná dedička sa sťahuje na Cotton Fields. Tam ju však očakávajú nepriatelia na život a na smrť: otcova druhá manželka Catherine a nevlastní súrodenci Stephen a Rhonda. Catherine je posadnutá túžbou po majetku a moci, jej deti sú zvyknuté na rozmarný a nákladný život, ktorého sa nemienia vzdať.  Preto sú všetci ochotní urobiť čokoľvek, aby nenávideného negerského bastarda zniesli zo sveta. Valerie robí starosti aj jej úspešný právnik Travis Kendrik, ktorý jej síce veľmi pomáha, ale pritom jej dáva najavo až priveľkú  náklonnosť.

 

E-kniha ako darček

Novinkou je možnosť darovať e-knihu ako darček. Stačí v detaile knihy kliknúť na tlačidlo „Daruj knihu“, vyplniť komu ju chcete darovať a pripísať venovanie a certifikát odoslať e-mailom. Príjemca potom len klikne na odkaz, ktorý nájde na poukaze a klikne na možnosť „Prijmi dar.“

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!