lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Okúzľujúce Vianoce pre každého s produktami Kraft Foods

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 24.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnost Kraft Foods miluje čas Vianoc a spoločné chvíle strávené s blízkymi, preto si pre Vás pripravila hneď niekoľko vianočných prekvapení.

 

 

Tá pravá vianočná atmosféra vzniká, keď sa rodina stretne pohromade a miestnosťou sa šíri vôňa jedličky, marcipánu, horúcej čokolády a mandlí. Všetci sú na seba milší a prejavujú si jemnosť. Pre spoločne chvíle s blízkymi prináša Milka svoje fialové inšpirácie. Vianočné mandle sú obalené v horkej čokoláde Milka z alpského mlieka so štipkou škorice a koriandra. Lahôdka pre všetkých, ktorí si radi spoločne zamaškrtia. Poslušné deti určite poteší odmena vo forme čokoládového Milka Mikuláša Naps, ktorý sa skvele hodí do mikulášskych čižmičiek. Klasický vianočný kalendár s okienkami Vám a deťom ľahko napovie, koľko dní ešte ostáva do Vianoc. Zjemnite si predvianočný čas s delikátnou marcipánovou tyčinkou, ktorá je obalená v lahodnej horkej čokoláde Milka. A pokiaľ sa skutočne chcete nechať pokúšať, Milka salónky sú skvelou ozdobou vianočného stromčeka. Pre obdarovanie blízkych pod vianočný stromček sa výborne hodia Milka pralinky – Milka Thank you a I love Milka. Špeciálna zimná edícia dvoch najobľúbenejších bonboniér ľahko vyjadrí vašu vďaku a lásku. Trúfnite si s Milkou na jemnosť aj cez Vianoce!

 

 

Brumík na horách

 

BeBe Brumík pripravil pre všetky deti, ktoré zbožňujú rozprávky a dobrodružstvo sladké zimné prekvapenie. Vianočné balenie obsahuje desať Bebe Brumíkov 30g s čokoládovou náplňou a dá sa z neho zložiť skladačka v podobe zimných hôr. Vianočný Brumík je k dispozícií v dvoch grafických prevedeniach, preto mamičky môžu potešiť svoje deti balením „Brumíka športovca“ a „Brumíka objaviteľa“. Spojením oboch skladačiek vzniknú Brumíkove Veľhory.

 

Zohrejte sa počas zimných nákupov

Ak ste premrzli počas zimných nákupov, ľahko Vás zohreje teplý nápoj. K tomu poslúži praktický termohrnček od Jacobs Krönung. Milovníci tejto lahodnej kávy s kráľovskou arómou ho počas sviatkov nájdu v špeciálnom balení vo vybraných maloobchodných sieťach na Slovensku a v Česku. Termohrnček získate za nákup 200 g dózy instantnej kávy Jacobs Krönung.

 

Potešte sa, kým príde Ježiško

Lahodnú kávu si môžete vychutnať aj priamo doma. Ak vás počas vianočných sviatkov navštívi rodina či priatelia, nenechajte sa zaskočiť a pripravte im pochúťky na aké ste

 

 

zvyknutí z kaviarne. Tassimo je prvý kávovar pre domáce použitie, ktorý vie čítať. Vďaka spojeniu značky Kraft Foods a Bosh prečíta tento stroj unikátny kód na kapsuli a pre tú najlepšiu chuť kávy nastaví všetky potrebné parametre. Vybrať si môžete medzi nápojmi Jacobs Krönung Espresso, Jacobs Krönung Caffe Crema, Jacobs Krönung Latte Macchiato, Jacobs Krönung Latte Macchiato Caramel, Jacobs Krönung Cappuccino a horúcou čokoládou Milka.

 

 

Rozsvieťte si svoje Vianoce

Sviatočné zdobenie domácností o Vianociach má dlhú históriu, ktorá siaha až do čias rímskej ríše. Zatiaľ čo v minulosti si ľudia prinášali domov halúzky vždy zelených rastlín a na navodenie sviatočnej atmosféry používali vlastnoručne dopestované plodiny ako orechy, jabĺčka alebo sušené ovocie, neskôr sa v Nemecku objavili komerčne vyrábané dekorácie inšpirované výrobou papierových reťazí.

 

Spoločnost Kraft Foods sa o Vianociach rozhodla obdarovať aj Vás. Vaše sviatky rozžiari vianočné svetielko na okno, ktoré počas zimných večerov poteší nielen detské očká. Získate ho, ak si kúpite od polovice októbra do konca decembra 2011 na Slovensku a v Česku vybrané výrobky značky Milka, Jacobs Krönung, alebo Zlaté.

 

 

Za nákup Milky sa môžete tešiť na vianočného sobíka, za Jacobs Krönung získate stromček a za Zlaté hviezdičku. Pravidlá súťaže sa dozviete vo svojich obchodoch. V hre je 700 tisíc svetielok pre obe krajiny. Všetky bližšie informácie ohľadne súťaže nájdete aj na webe www.rozsviettesivianoce.sk.


Diskusia k článku:

Kolko prosím sa musí kúpiť kusov, aby sme získali svetielka? Alebo si to každá predajňa sama stanovuje? Ďakujem, Ivet.
Neregistrovaný - Ivet, 27.10.2011 19:04, iveta5(`na`)pobox.sk
V akych obchodoch sa to da dostat ??
Neregistrovaný - Klaudia, 4.11.2011 17:15, klaudikakm(`na`)gmail.com
neviem ci sa daju zohnat naozaj,lebo uz som sa pytala vo viacerych obchodoch,a v niektorych nic take ani nepoculi(napr.HM TESCO KOSICE).tak by som chcela vediet ci aspon niekomu sa podarilo zohnat a v ktorom obchode(v KE) Dakujem Lenka
Neregistrovaný - Lenka, 10.11.2011 09:42, lea60(`na`)post.sk
aj nám sa veľmi páčili svetielka ale bohužial všetky sú už vypredané, aspoň tu v Bratislave, neviete či ich majú v Trnave?
Neregistrovaný - , 16.11.2011 14:49
V Bratislave ich majú v nákupnom centre retro
Neregistrovaný - , 2.12.2011 22:22
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!