lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tajomstvo vydarenej svadobnej noci

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 17.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

Svadobný deň patrí neodškriepiteľne k tým najdôležitejším udalostiam  manželského života. Svadobná noc zase k tým najvzrušujúcejším. Teda, aspoň teoreticky.

 

Podľa oficiálnej škály amerických psychológov Holmesa a Rahera je svadba jedným z najrizikovejších období z hľadiska stresu. Preto niet sa čomu čudovať, že psychickú záťaž zo svadobného dňa si poľahky môže odniesť aj svadobná noc. Tá sa novomanželom začína nezriedka až ráno, keď sú už po prehýrenej noci zrelí na poriadneho šlofíka. O vzrušení, či „akcii“ v tej chvíli nemôže byť ani reči, nieto činu a vysnívaný sexi zážitok, ako vystrihnutý z romantického filmu nahradí tradičná ranná „rýchlovka“. V tom lepšom prípade. V tom horšom, vás bude pekných pár nedieľ prenasledovať frustrácia z nenaplneného sna o erotickom vrchole vášho dňa D.  „Takto som si to úplne nepredstavovala...“, povzdychnete minimálne pri skladaní snehobielej svadobnej bielizne.

 

Ak sa ani vám nechce s novomanželskou romantikou čakať až do medových týždňov, (ktoré povedzme si otvorene trvajú najčastejšie len pár dní) a predstava o premrhanej svadobnej noci sa vám tiež príliš nepozdáva, treba na to myslieť dostatočne dopredu. A svoje prvé novomanželské povinnosti si starostlivo naplánovať.

 

Predtým než vyberiete miesto

Základom všetkého je výber správneho miesta svadobného dňa. Ak si chcete užiť nielen svadobný deň, ale dopriať si nefalšovanú svadobnú noc a pritom sa zdvorilo zachovať voči hosťom, vyberajte podľa toho miesto svadobnej hostiny. Oplatí sa Vám mať všetko pod jedno strechou: hostinu, svadobčanov a aj novomanželský apartmán. Najdôležitejšou výhodou je, že sa môžete zo zábavy nebadane vytratiť a mať už zvyšok noci len pre seba. A to bez výčitiek, pretože aj  vaši hostia majú pohodlne zabezpečené ubytovanie.

 

Postarajte sa im o zábavu

Plánujete veľkú svadbu a máte obavy, že namiesto užívania si svadobnej noci sa budete musieť venovať hosťom? Áno budete, ale len dokedy budete chcieť vy. Výhodou veľkých svadieb je aj to, že hostia sa zabavia neskôr samy. Stačí ak im dopredu zaobstaráte dostatok jedla, pitia a kvalitnú hudbu. Najlepšie živú. Po polnoci už neplánujte ani žiadne veľké „akcie“, aby ste mali čas aj samy na seba.

 

VY ste prvoradý

Dôležité je určiť si priority. Dohodnite sa s nastávajúcim, čo od samotného svadobného dňa aj noci očakávate a držte sa toho. Je to predsa váš deň a vy ste v ňom najdôležitejší. Napríklad taký únos nevesty môže byť pre niekoho zábavný, iný pár ho však radšej vynechá. Ideálne je dohodnúť sa vopred a robiť to, čo chcete VY!

 

Nemajte prehnané očakávania

V minulosti bola príprava svadobného lôžka ale aj samotnej svadobnej noci jednou z najdôležitejších súčastí svadobných zvykov. Tradičné obrady mali podporiť plodnosť a zabezpečiť počatie už počas svadobnej noci. Pravdou je, že prvý manželský sex je dôležitý, no nie je najdôležitejší. Čím menej očakávaní, tým menej sklamaní.

 

Zamestnajte družičky

Bojíte sa, že všetko sama nezvládnete? Zabaliť „výslužku“, postarať sa o dary a ešte si aj dopriať vzrušujúci sex? Nebojte sa, všetko zvládnete. Postačí, keď do roboty zapojíte aj družičky. Určite vám zo všetkým ochotne pomôžu nielen počas obradu ale aj na svadobnej hostine a ráno po nej.

 

Pomocníci

Keď sa konečne ocitnete samy a zatúžite po naozajstnom vzrušení, vezmite so sebou do svadobnej postele aj zopár pomocníkov. Vibrujúce potešenie v podobe sexi vibračného krúžku značky Pepino vás naladí na rovnakú vlnu. Že chcete, aby tieto chvíle trvali večne? Tak to samozrejme nedokážeme zabezpečiť, ale poradíme, ako si radosť zo spoločného splynutia aspoň trochu predĺžiť. Vyskúšajte kondóm Pepino Long action so špeciálnym lubrikantom, ktorý napomáha pri odďaľovaní vyvrcholenia a dopraje vám tak naozaj dlhúúúú noc plnú vzrušenia!

Vynahraďte si to!

Samozrejme, nie vždy a všetko vyjde podľa plánu. Dokonca ani svadobná noc. Ak si ju nestihnete užiť podľa svojich predstáv, netreba si zúfať. Existuje predsa veľa príležitostí, ako a kde si ju možno vynahradiť. S trochou fantázie si dokážete atmosféru svadobnej noci vykúzliť aj v pohodlí domova.

.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!