lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ONE Fashion Outlet podpísal zmluvy s ďalšími svetoznámymi značkami

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 10.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

ONE Fashion Outlet potvrdil príchod ďalších prestížnych značiek do Voderád. Okrem už potvrdených predajní GANT, Adidas či Tom Tailor tu zákazníci určite nájdu aj módnu značku Benetton, športový obchod Envy, spodnú bielizeň Schiesser & Esprit či prémiové čokoládové výrobky značky Lindt. 

 

„Príchodom ďalších svetoznámych značiek sa potvrdzuje, že náš projekt je pre ne dostatočne atraktívny. Vítame skutočnosť, že sa rozhodli otvoriť svoje predajne vo ONE Fashion Outlet. Je zrejmé, že rozhodnutie týchto spoločností pozitívne ovplyvňuje rokovania so zástupcami ďalších značiek, ktoré sa blížia k úspešnému záveru,“ hovorí Vladimír Kozár, projektový manažér ONE Fashion Outlet.

 

 

„Schiesser je synonymum kvality a pohodlia. Všetky tieto atribúty ponúkame našim zákazníkom nielen prostredníctvom našich výrobkov, ale aj predajných miest. Aj preto sme sa rozhodli byť partnerom ONE Fashion Outlet, prvého a najväčšieho outletu, ktorý sa na Slovensku buduje a ktorý je pre nás zárukou kvality,“ povedal a Zuzana Sedláčková, výkonná riaditeľka Schiesser & Esprit bodywear.

 

„Benetton prináša farebnú mladistvú módu z Talianska a orientuje sa predovšetkým na klientelu, ktorá sleduje svetové módne trendy. Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov,  preto otvárame nové predajné miesta tam, kde je zaručená kvalita, príjemné prostredie a  vysoká úroveň doplnkových služieb. Je preto samozrejmé, že pre našu outletovú predajňu sme si vybrali to najlepšie, čo sa na Slovensku v tomto segmente buduje, a to ONE Fashion Outlet,“  uviedol Oskar Starinský, zástupca značky Benetton.

 

Nákupné centrum ONE Fashion Outlet pri Voderadoch počíta ročne s 1,5 až 2 miliónmi potenciálnych návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj z Maďarska, Rakúska a Českej republiky. Celková investícia do tohto projektu dosiahne 65 mil. eur a prinesie viac ako 350 nových pracovných miest. Základnou filozofiou outletu je priniesť zákazníkom produkty svetoznámych značiek so zľavou vo výške od 30 do 70 %. Prvá fáza výstavby ONE Fashion Outlet so 15 000 m2 predajnej plochy bude dokončená už na jar budúceho roka.  Zákazníci budú môcť nakupovať za výhodné ceny v približne 70 značkových predajniach. Areál ONE Fashion Outlet je naplánovaný tak, aby umožnil príjemný celodenný pobyt celých rodín. Bude plný zelene, vodných plôch, k dispozícii budú detské atrakcie. ONE Fashion Outlet je pripravený uspokojiť všetky potreby návštevníkov 12 hodín denne 7 dní v týždni.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!