lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hrôza: Väčšina slovenských rodičov kŕmi svoje deti obrovským množstvom škodlivín!

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 18.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Konzervačné látky, farbivá a ďalšie nebezpečné látky sú každodennou súčasťou nejedného detského jedálneho lístka. Možno ich s úsmevom podávate aj svojmu bábätku, bez toho, aby ste to vedeli! Veľká časť produktov určených deťom obsahuje škodlivé látky. Detské príkrmy, mlieka aj kozmetika. Ako ale zistiť, na ktoré produkty sa môžete spoľahnúť? Poradíme vám!

Prečo by práve BIO malo byť pre vaše dieťatko prospešnejšie?

Pri pestovaní BIO potravín sa nepoužívajú umelé hnojivá ani chemické či syntetické postreky a vy tak máte istotu, že vaše bábätko dostáva len prírodné produkty bez chemických prísad. Pestovanie a spracovanie BIO potravín sa prevádza tradičným spôsobom. BIO mäso pochádza z organických chovov a zdravotný stav, strava aj životné podmienky zvierat sú pod prísnym dohľadom. Zabezpečíte tak, že práve vaše bábätko dostane len to najlepšie!

Čo je pre vaše bábätko to pravé?

Neviete, ako sa v spleti BIO produktov orientovať? V nezávislých testoch tradične vedie kvalitná nemecká značka HiPP.  HiPP je celosvetovo najväčším spracovateľom BIO surovín a žiadny z výrobcov detskej výživy nemá toľko skúseností v oblasti ekologického poľnohospodárstva a BIO kvality ako spoločnosť HiPP. Prísnymi kontrolami prechádzajú nielen spracovávané suroviny, ale tiež hotové produkty. V BIO kvalite môžete svojmu drobčekovi dopriať kaše, príkrmy aj mlieka! HiPP BIO kvalita - záruka spokojných bábätiek.

HiPP – komplexná starostlivosť od hlavy až po päty

HiPP – to nie je len detská výživa, ale tiež kvalitná  kozmetika. Kozmetika HiPP pomáha vytvárať detskej pokožke jej vlastnú ochrannú funkciu, stará sa o ňu a chráni ju. Detská kozmetika HiPP neobsahuje žiadne nevhodné látky a je špeciálne vyvinutá tak, aby pomohla predchádzať vzniku alergií. Zabezpečte svojmu drobčekovi dokonalú starostlivosť od hlavy až po päty!

Aj vy môžete svojmu bábätku dopriať to najlepšie a neskrachovať!

Chcete pre svoje dieťatko to najlepšie, ale nemôžete si dovoliť míňať? Potom vám nesmie uniknúť skvelá akcia, ktorú si pre vás HiPP v spolupráci s Feedo.cz pripravil. Kvalitné produkty HiPP si zaobstaráte tento mesiac na Feedo.cz s až 45% zľavou! V akcii si zaobstaráte kvalitnú kozmetiku, kaše, príkrmy aj mlieka a navyše ušetríte. To sa vyplatí, čo myslíte?

 

http://www.feedo.sk/shop/hipp-zlavy/?utm_source=PR-Kapustova&utm_medium=pr-clanek&utm_campaign=201402-hipp


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!