lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Alpro menu - chutné a originálne varenie

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 13.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ak túžite spestriť a odľahčiť svoje denné menu, doprajte si kvalitné raňajky, nevšedný obed alebo ľahkú večeru s produktmi Alpro.

Inšpirujte sa prírodou a skúsenosťami šéfkuchára Jana Součka, z pražskej reštaurácie La Strada Ristorante.

„Sójový nápoj Alpro Original je úžasný napríklad v kokteiloch, ktoré v zime v teplom variante zaručene zahrejú a zasýtia a v letných mesiacoch príjemne osviežia. V takom prípade si možno uľahčiť prácu použitím ochuteného sójového nápoja Alpro. Skvelú chuť dosiahneme napríklad zmiešaním vanilkového nápoja s malinami. Veľmi rýchly a efektívny výsledok docielime tiež použitím Alpro dezertov – možno ich jednoducho použiť tak, ako ich kúpite – v sekunde máte perfektný čokoládový krém, ktorým ozdobíte váš dezert alebo zmrzlinu,“ opisuje svoje skúsenosti so sójovými produktmi Alpro šéfkuchár.

Novinka v podobe sójovej alternatívy smotany Alpro Cuisine je ideálna pre prípravu najrôznejších smotanových jedál, najmä polievok a omáčok, ale napríklad aj na zapekanie. Môžete si užívať lahodné a nespočetné možnosti pri príprave skvelých jedál, môžete nechať plynúť svoju fantáziu a dožičiť si pritom kvalitu zo sójových bôbov zo šetrného zberu. Alpro Cuisine ako náhrada smotany obsahuje o 45 % menej tuku v porovnaní s inými smotanovými prípravkami na varenie. Vyčarujete božské polievky, husté omáčky alebo si ju pridajte k cereáliám, dezertom, či do kokteilov.

„Alpro Cuisine skvelo chutí tiež v najrôznejších obmenách s cestovinami alebo so zapekanými zemiakmi a pripravuje sa z nej aj vynikajúci dresing na šalát,“ dodáva Jan Souček.

Vďaka použitiu Alpro produktov pri varení sú pripravované jedlá ľahko stráviteľné a predstavujú vhodnú súčasť pre vyvážený a pestrý jedálniček. Kvalitné obaly umožňujú uchovávať nenačaté produkty Alpro pri izbovej teplote, čím sa šetrí miesto v chladničke a nie je problém si vytvoriť ich dostatočnú zásobu. Máte ich navyše vždy po ruke, pripravené k použitiu do originálnych a obľúbených receptov.

Obohaťte si deň jemnou, smotanovou chuťou nápoja Alpro Original. Vychutnajte si ho ako lahodný a osviežujúci nápoj nielen v kombinácii s cereáliami, ale aj na prípravu kokteilov alebo na varenie. Je bohatým zdrojom vysoko kvalitných bielkovín a vápnika. A hoci na prvý pohľad nevyzerá nijak zvláštne, jeho chuť rozhodne nie je všedná. Pošteklite vaše chuťové poháriky a varte s krémom Alpro Cuisine. Lahodná a zdravá alternatíva smotany z kravského mlieka, s ľahkou konzistenciou, ale s bohatou chuťou spraví aj zo všedného dňa, deň kreatívny a originálny. Možností na prípravu je neúrekom. Stačí len nájsť ten správny recept a fantázii sa medze nekladú. Inšpiráciu, kvalitu a energiu nemusíte hľadať ďaleko, v jednom vám ju ponúkajú práve sójové produkty Alpro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tipy & triky pre prácu a varenie so sójovými produktmi Alpro

·      Sójové nápoje a dezerty Alpro možno konzumovať v stave, v akom ich kúpite, najlepšie však chutia dobre vychladené

·      Spektrum použitia sójových produktov v kuchyni je nekonečne široké – od omáčok, polievok a hlavných chodov, cez kokteily, dezerty, zapekanie mäsa a príloh, po ľahké desiaty a chutné raňajky – zamyslite sa nad tým, ako do vašich obľúbených receptov zakomponovať nejaký produkt zo sóji a spestrite si tak svoj jedálniček!

·      Veľmi rýchlo s ich pomocou vytvoríte skvelé dobroty – je tak jednoduché nakrájať ovocie a poliať ho čokoládovým dezertom Alpro, a deti budú nadšené!

·      Sójový nápoj Alpro Original sa skvele hodí vo chvíli, kedy chcete spestriť a odľahčiť váš obvyklý jedálniček – stačí, keď ním v recepte nahradíte kravské mlieko (napr. pri príprave ovsenej kaše zalejete ovsené vločky 100 ml sójového nápoja a vychutnajte si kvalitné raňajky)

·      Pri varení majte produkty vždy vychladené, bude sa vám s nimi lepšie pracovať

·      Oproti klasickému kravskému mlieku a smotane sa Alpro Original nápoj a krém Alpro Cuisine nemajú tendenciu zrážať v kyslom prostredí, napriek tomu sa odporúča pred priliatím Alpro produktu omáčku alebo polievku dôkladne prehriať, pokiaľ by predsa len došlo k oddeleniu, stačí jednoducho zahustiť zátrepkou a povariť

·      V jednoduchosti je krása – väčšinou stačí pridať len pár ingrediencií, ktoré dotiahnu výrobky Alpro k dokonalosti a vytvoria lahodný a originálny pokrm, vyskúšajte napríklad nespočetné varianty kokteilov s Alpro nápojmi (napr. rozmixujte jeden banán s 250 ml čokoládového sójového nápoja Alpro)

·      Pokiaľ chceme Alpro nápoj našľahať do kávy na jemnú penu, dbáme na to, aby sme ho mali dôkladne vychladený

 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!