lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Greenfield Hotel Golf&Spa – idylická destinácia pre každého.

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.7.2012
späť
Späť

Poslať
 

Už si to žiada striasť zo seba všetky starosti a dopriať si poriadnu dávku relaxu?  Miesto, ktoré ponúka ideálnu kombináciu športového vyžitia sa v prostredí nanajvýš idylickej prírodnej scenérie a dokonalého zrelaxovania tela i mysle,  je vzdialené od Bratislavy iba 2 hodiny cesty autom.

 

Pri západomaďarskej hranici, v oblasti, ktorá je srdcom termálneho regiónu, pri meste Bűk sa nachádza nádherne re-dizajnovaný luxusný Greenfield Hotel Golf&Spa**** s vlastným termálnym liečivým prameňom. Názov síce upriamuje pozornosť najmä  na 100 hektárové medzinárodne uznávané, 18-jamkové golfové ihrisko, ktorým je hotel obkolesený, v ponuke služieb a možnostiach aktívneho či pasívneho odpočinku, ktoré ponúka hotel i okolie, sa  však nájde skutočne každý. Hotel je  ako stvorený pre rodiny s deťmi, víkendy vo dvojici, rodinné udalosti, či na „babskú“ alebo pánsku jazdu,  je dog-friendly a ponúka rôzne animátorské programy pre deti.

 

Golf i iné športové vyžitie.  

Perfektne udržiavaný golfový trávnik  ponúka možnosť profesionálnej hry ako pre ´hotových´ golfistov, tak pre nadšencov či úplných začiatočníkov. Profesionálny tréner Vám ukáže všetky triky golfovej hry i krásy ihriska, ktoré je denno-denne udržiavané hladnými kosačkami na trávu.  Idylická okolitá príroda láka aj na bicykel,  na ktorom môžete objavovať  pokoj blízkeho okolia i neďaleké historicky atraktívne miesta. V okruhu cca 20 km sa nachádza Esterházyovské sídlo Fertőd, či mestá Kőszeg a Szombathely. K dispozícií na zapožičanie priamo v hoteli sú aj kolieskové korčule či nordic-walkingu paličky.

 


Zrelaxujte telo i myseľ.

Rozsiahle Spa&wellness centrum ponúka nespočetné možnosti aktívneho i pasívneho odpočinku. V dvoch zo šiestich bazénov sa nachádza liečivá termálna voda, ktorá má svoj prameň priamo pod hotelom, v hĺbke 718 metrov. Vďaka svojmu zloženiu patrí do kategórie liečivých termálnych vôd a vlastnosťami  ju môžeme prirovnať k vode v Mariánskych lázňach a Piešťanoch.  Miestna voda obsahuje najmä sodík, draslík, kalcium, magnézium, chlorid a hydrouhličitan sodný, ktorých kombinácia je mimoriadne vhodná pri liečbe porúch pohybového ústrojenstva, pooperačnú  a poúrazovú rehabilitáciu, neurologické problémy a celkové zrelaxovanie svalstva. Má vysoko relaxačné účinky,  podporuje imunitný systém a stimuluje aj nervový systém a funkciu  žliaz. Priaznivo vplýva aj na pokožku, dýchací systém na pohyblivosť svalov. Saunový svet ponúka 8 rôznych sáun, medzi nimi aj rímske či turecké kúpele, bio saunu, soľnú komoru atď. Ešte viac uvoľniť a nabiť energiou sa môžete počas niektorej z 80tich druhov tradičných liečebných, ukľudňujúcich alebo skrášľujúcich masáží a procedúr.  

 


Kulinárske kúsky miestneho šéfkuchára.

Hotelová reštaurácia Seasons, ktorá pojme 160 ľudí, a z ktorej terasy je magický výhľad ponad golfové ihrisko, ponúka širokú paletu chutných jedál, a to aj pre alergikov a vegetariánov. Raňajky formou bohatého bufetu uspokoja aj tých najnáročnejších, večera vo forme švédskych stolov ponúka dobroty lákavej miestnej kuchyne, doplnené o obľúbené jedlá z medzinárodnej kuchyne. Večer sa dokonale zrelaxujete v Piano bare prepojenom s rozsiahlou terasou, takisto s výhľadom na golfové ihrisko a park, živá hudba počas piatkov a víkendov je samozrejmosťou.

 

A ešte jedna zaujímavosť. Greenfield Hotel Golf&Spa sa nachádza v prostredí bohatom na vtáčie druhy. V areály golfového ihriska a parku, ktorý ho obkolesuje, žije až 200 rôznych druhov vtákov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!