Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/web/lady.sk/www/inc/poradna.php on line 709
Lady.sk
lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * Iné

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
bublania otazka<<Späť
jesetera, 6.7.2015 09:39 reakcii: 20   nove: 20  
otazka zaciatocika v peceni   
nasla som tento recept, ktory by som mala zvladnut aj ja, ale neviem ako dlho piect a pri kolkych stupnoch?

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček krupicového cukru, 1 hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 vajíčka, kypriaci prášok, sezonne ovocie
   <reaguj>

1)  Kveetinkaa, 6.7.2015 09:46
v zavislosti od rury,u mna staci 12-15 min. pri 180
mliekotam nedavam ,davam vodu pol na pol s olejom    <reaguj>
2)  jesetera, 6.7.2015 09:50
nemam tusenie ako pecie moja rura   
je starsia, ale nepiekla som v nej este

pocula som, ze cesto spadne ked sa rura otvara pocas pecenia comu sa asi nevyhnem kedze nemam ziaden odhad    <reaguj>
3)  Kveetinkaa, 6.7.2015 09:55
podla vone to ide tiez,len pri tom je fakt,ze praxou je to lahsie
ale ved kazdy zacinal,skus,neotvaraj minimalne tych 15minut ruru a potom sa skus pozriet, tazko poradit presne,len skusat    <reaguj>
4)  diskogula, 6.7.2015 10:01

Nie kazde cesto padne...
Bublanina by nemala.toto je jednoduche babovkove cesto...
Zrovna vcera som z takeho robila cucoriedkove muffiny...
Mlieko nedavam.davam vodu 1dcl....ale obcas dam maly biely jogurt...
Ruru nastav na 180°c a daj do vyhriatej rury na cca 15 min
Potom normalne kukni ako sa kolacu dari   
Pichni don sparadlom a ked ho.vytiahnes uvidis ci je cesto este tekute.
Ak vytiahnes sparadlo a ostane bez lepkaveho cesta uz to bude   

   <reaguj>
5)  decembrovka, 6.7.2015 10:10
robím len piškotovú bublaninu, pečiem na 180    <reaguj>
6)  bacula a Riško, 6.7.2015 10:13
ty si ako ja   mne sa nepodarila ani bublanina nasla som recept, kde pisali baby chvaly, ze to zvladne aj dieta nenarastla mi, lebo som otvarala ruru, aby som sparatkom zistila ci je uz upecena
minuly rok som tu mala o tom prispevok...tak drzim palce      <reaguj>
7)  jesetera, 6.7.2015 10:45
6)   

bola som v obchode prave lebo ani kypriaci prasok som doma nemala
ale idem na to ved skusim uvidim    <reaguj>
8)  Veve, 6.7.2015 10:51
Niekto tu spomenul vôňu, tak sa dá tiež kontrolovať. Minimálne takých 15-20 min stačí len voňať. Až potom pozeraj. Mne sa šparadlo neosvedčilo, ja na ňom nevidím nič, ja pozerám farbu a rukou zatlačím povrch, či je už dostatočne pevný. Teplota pri hrubom ceste, ako je bublanina 160 - 180 °C.    <reaguj>
9)  potvorka, 6.7.2015 11:11
nemáš na rúre okienko? keď zbadáš, že sa ti cesto odlepí od okraja plechu, malo by už byť hotové. Rúru otvárať nemusíš. Ja si vždy rúru predhrejem na viac ako 180 stupňov , lebo potom keď ju otvoríš a dávaš tam plech s cestom, tak ti unikne nejaké teplo.    <reaguj>
10)  zemiakova placka, 6.7.2015 11:45
toto je na velky bezny plech? vyzera to easy    <reaguj>
11)  prof.doc. Banan von HUNberg , 6.7.2015 11:50

jezkoooooove voči!
BUBLANINU som nejedol uz daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno
  

   <reaguj>
12)  vecna optimistka, 6.7.2015 12:22
ja robim podla tohto receptu a vzdy sa podari..ako bolo vyssie spominane, najprv zohrej ruru na 180 C, a az ked bude naozaj zohriata, daj dnu cesto..neotvaraj..
ja si nepamatam, kolko sa pecie, ale zda sa mi, ze okolo pol hodiny, recept mam doma...

mrkni na nete, kolko sa pecie a uvidis..

a neboj sa, podari sa, je to jednoduche strasne a kazdemu to chuti..vyhodou je, ze nemusis bielka ani zltka zvlast, len to vsetko nahadzes a zmiesas..(napriek tomu, vzdy zmiesam najprv suhe, potom mokre prisady)...

   <reaguj>
13)  Veve, 6.7.2015 12:42
No, ale na jedno si treba dať predsa len pozor, aby všetko ovocie nekleslo na dno. Ak je cesto dostatočne husté, tak OK. Inak pomôže ovocie najprv trochu vyváľať v múke.    <reaguj>
14)  jesetera, 6.7.2015 12:54
tak uz si to davame po obede s kavou   
podarilo sa cesto nepadlo a aj ovocie ostalo hore (robila som s ribezlami)

piekla som 20 min, ale to moja rura je taka odhadova neviem tam ani presne 180 supnov nastavit cize musela som to trochu okukavat   
   <reaguj>
15)  zemiakova placka, 6.7.2015 13:02
14/ urobim teda aj ja, pouzila si velky plech?    <reaguj>
16)  jesetera, 6.7.2015 13:13
nie praveze som to musela piect na dva krat lebo som nemala poriadny plech len maly kruhovy   

neviem ci by to nebolo prilis malo na velky plech...    <reaguj>
17)  jesetera, 6.7.2015 13:44
tu je original recept
a vyzera, ze ho ma predsa len na velkom plechu

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16563    <reaguj>
18)  Kveetinkaa, 6.7.2015 14:33
8 ked na sparadle nie je nic,je cesto upecene,ak je spinave od cesta,este to upecene nie je,ved to je logicke    <reaguj>
19)  Veve, 6.7.2015 15:38
18) Ja to poznám, ale ja to na tom špáradle nevidím.    Mne sa to zdá rovnaké.    <reaguj>
Prispievať môžu len registrovaní používatelia. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!