Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/web/lady.sk/www/inc/poradna.php on line 709
Lady.sk
lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * Iné

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
aku rybu vyprazit<<Späť
virginia, 19.12.2014 12:01 reakcii: 36   nove: 36  
Ahojte, viete mi poradit, ktora ryba chuti dobre vyprazana? Kapra a file nemame radi, ale manzel trva na zemiakovom majonezovom salate. V minulosti som vzdy robila rozne ine dobre rybky, ale k tomu salatu sa mi nijak raz nehodi nic ine, ako vyprazane. S cim mate dobru skusenost? Dakujem.   <reaguj>

1)  elzbieta.de peren, 19.12.2014 12:05
No ak nechceš nič kostnaté tak panghasia.    <reaguj>
2)  virginia, 19.12.2014 12:06
uff, panghasius nie, nejaku luxusnejsiu rybu si predstavujem       <reaguj>
3)  cherrylady, 19.12.2014 12:10
baby aj vam panghasius nie velmi vonia?    <reaguj>
4)  dorotka, 19.12.2014 12:10
3 to ani nekupujem    <reaguj>
5)  cherrylady, 19.12.2014 12:11
3/ ja som uz par x jedla..ale pripomina mi to blato       <reaguj>
6)  ivka, 19.12.2014 12:12
ja uz som vysmazala aj lososa aj tuniaka - a oboje chutilo dobre a trochu jemnejsi je zralok - tiez fajn

mozno to niekto bude povazovat za barbartstvo, ale my tiez kapra nemusime       <reaguj>
7)  diskogula, 19.12.2014 12:12

ja uz X rokov vysmazam lososa, je to uzasne   

   <reaguj>
8)  elzbieta.de peren, 19.12.2014 12:13
2) No tak skús morského ďasa, tomu by trojobal chuťovo nemal ublížiť.    <reaguj>
9)  elzbieta.de peren, 19.12.2014 12:14
7) Jeej diska, teba som tu sto rokov nevidela    Ale ja už sem tiež moc nechodím.    <reaguj>
10)  arty, 19.12.2014 12:20
ako pise elzbieta, morsky cert, je to pevnejsie maso, bez kosti, alebo z domacich stuka a zubac... aj ked ja by som si radsej ruku otrhla ako rybu vyprazala      <reaguj>
11)  Juraj.A, 19.12.2014 12:23
Vyprážať lososa je teda poriadne barbarstvo...       <reaguj>
12)  diskogula, 19.12.2014 12:31

9/ neprihlasujem sa, nechce sa mi vyjadrovat tu k nicomu   
ale citam kazdy den   

   <reaguj>
13)  diskogula, 19.12.2014 12:32

11/ z akeho dovodu?

   <reaguj>
14)  berti, 19.12.2014 12:33
my mávame na vianoce kapra pečeného.
jednoduch,a strašne dobré,robieva ho manžel-je to ich rodinný recept.s orechami,sezamom,šlahačka.a k tomu majonezový šalát.
strašne sa na to teším      <reaguj>
15)  elzbieta.de peren, 19.12.2014 12:34
12) No tu už sa takmer k ničomu vyjadrovať ani neoplatí....Škoda.    <reaguj>
16)  bacula a Riško, 19.12.2014 12:36
Zubac?vsetky ryby milujem, ale pangas je ako guma, bez chuti jedla som ho 2x, ale nikdy viac    <reaguj>
17)  Abi, 19.12.2014 12:38
my na vianoce jeme vzdy lososa.
Ja ho len osolim a okorenim, osmahnem na rozpalenej suchej teflonovej panvici zo vsetkych stran a potom hodim upiect do rury na takych 7-8 minut pri 180-200 C.    <reaguj>
18)  elzbieta.de peren, 19.12.2014 12:42
Virginia, ešte môžeš skúsiť pražmu. Tá by tiež zniesla trojobal myslím.
   <reaguj>
19)  diskogula, 19.12.2014 12:45

16/ja v tom pangase citim stale blato :-/

   <reaguj>
20)  virginia, 19.12.2014 13:03
dakujem Vam, pojdem do metra, tak ak budu mat toho morskeho certa filety, tak kupim tie, alebo prazmu filety. Som zvedava, ake to bude, nie som fanusik vyprazania.    <reaguj>
21)  tetuska lieta na metle, 19.12.2014 13:49
mne k salatu nevadi ani pecn losos, pripadne ho obalim len v muke a urobim na panvici..    <reaguj>
22)  pata, 19.12.2014 15:13
a preco to chces vyprazat, kef ti to nai nechuti ??
ja budem robit dve vyprazane podkovy kapra, tri kusky stuky vyprazat, dva kusky stuky zapekat a vela prazmy grilovat   
ked nezozeniem stuku, nahradim ju zubacom    <reaguj>
23)  Gianni, 19.12.2014 16:12
my teda oco furt musí mať kapra, inak len filé....al keď už mám poradiť, tak radím žraloka - šťavnatý a chutný jak kapor, a len s tou hlavnou kostí, čiže nehrozí riziko udusenia       <reaguj>
24)  Vlčí mak, 19.12.2014 16:26
Ja som dvakrát už vysmážala na Vianocie tilapiu a bolo to vynikajúce, chválil si to aj muž, ktorý ryby nijako veľmi nemusí.
Tento rok idem otestovať halibuta.    <reaguj>
25)  Salvia & Danielka, 19.12.2014 16:36
Okrem spomenutych sa da vyprazat v trojobale treska, morsky vlk a urcite nevyprazat halibuta.    <reaguj>
26)  Juraj.A, 19.12.2014 16:38
24. Halibut je sám o sebe veľmi mastná ryba (olejová), neviem si celkom dobre ho ešte vyprážať.       <reaguj>
27)  Salvia & Danielka, 19.12.2014 16:44
24) Halibut nie, ten sa nevypraza!!!    <reaguj>
28)  EvkaMotka, 19.12.2014 16:50
k majonezovemu salatu ide v pohode aj pecena ryba, preco nie?    <reaguj>
29)  pata, 19.12.2014 17:37
inak, niekolkokrat tu bolo spomenute, ze vyprazate kapra a FILE, file z coho ??       <reaguj>
30)  Chica, 19.12.2014 18:29
29 ja robím filé z morskej šťuky, novako, je chutné, bez vody, tiež robím ako ty, pár kúskov zo všetkého, len posledné Vianoce všetci zo všetkého chutnali, rýchlo sa to zožralo, hlavne losos nestačil    <reaguj>
31)  Salvia & Danielka, 19.12.2014 18:35
29) Ja kupujem file z tresky alebo z takych "pstruhovitych" ryb ako morsky vlk, strieborny losos.    <reaguj>
32)  Salvia & Danielka, 19.12.2014 18:36
31) Teda pod pojmom file mam na mysli filet - vykosteny suvisly platok ryby, nie tu mrazenu kocku, ktora je zo zbytkov viacerych ryb.    <reaguj>
33)  pata, 19.12.2014 20:09
32
ved na toto som narazala   
lebo ja viem, co je filet. len tu som sa docitala, ze vyprazaju kapra a file   
tak sa pytam, file(t) z coho ?

moja babka si mysli, ze file je druhy ryby       <reaguj>
34)  Gianni, 19.12.2014 21:34
no baby práve som dovolala s našimi, a sú znechutení z rýb - živý kapor 3,5 kg za 13 kg - že to už nabudúci rok nekúpia, a že ten pangas, čo ho kupovali a bol taký dobrý kedysi, tak že je teraz jak blato...tak otázka: poraďte dáku živú, nie moc drahú šťavnatú rybu s minimom kostí, resp. iba s tou hlavnou kosťou, vhodnou na vyprážanie? A dáke filé podobné aljašskej treske - neviete o niečom?    <reaguj>
35)  taska, 20.12.2014 01:42
ja len tolko, ze vyprazat rybu mi pride uplne zverstvo
bez ohladu na druh
   <reaguj>
36)  elzbieta.de peren, 20.12.2014 02:09
33) "Filé" je pre mnoho ľudí tá zmieňovaná kocka z treskovitých rýb.    <reaguj>
Prispievať môžu len registrovaní používatelia. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!