Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/web/lady.sk/www/inc/poradna.php on line 709
Lady.sk
lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * Iné

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
:o) KÁVA :o) piatková<<Späť
Juraj.A, 21.11.2014 06:37 reakcii: 24   nove: 24  
Dobré ráno prajem. A je to tu... -2°C, vonku všetko biele od námrazy a dnes veru už aj okná na aute budeme škrabať. Ale pekne po poriadku, najprv šálku dobrej kávy.      <reaguj>

1)  Juraj.A, 21.11.2014 07:26
Výhody kreditnej karty ocení človek až vtedy, keď zistí že si nemá čím oškrabať zamrznuté okná.       <reaguj>
2)  jana *, 21.11.2014 07:36
Dobre ranko   
Tiez ma napadla kreditna karta, ked som videla ako dcera dlho stala pred domom s nastartovanym autom, ked nemala skrabku na okna. Ked som jej to isla poradit uz vystartovala.    <reaguj>
3)  gabi3, 21.11.2014 07:43
Dobré ránko....Kde bol mráz? u nás ani stopy       <reaguj>
4)  Beva, 21.11.2014 07:57
ránko.....
u nas tri stupneee    <reaguj>
5)  Beva, 21.11.2014 09:22
a slniecko vysvecuje ako na plaaazi       <reaguj>
6)  Juraj.A, 21.11.2014 11:34
Ráno bola na R1 Nová Baňa - žiar riadna hmla. Teraz je už zase krásny jarný deň.
Dnes som mal výjazd po slovenských úradoch a poviem vám, že aj keď som bol len ako doprovod a nič som nevybavoval, je mi z tých úradníkov na grcanie. Serú na človeka, ako na placatý kameň, hlavne, že si sedia na svojich veľkých ritiach a pohodlných stoličkách s kávou na stole a ostatné im je lautr jedno. Jediný záujem každého z nich je nie človeku poradiť, ale poslať ho na druhý úrad a podľa možnosti čo najďalej, najlepšie do iného mesta, aby sa ešte dnes náhodou nevrátil ešte raz...       <reaguj>
7)  Beva, 21.11.2014 13:07
6..no....    <reaguj>
8)  Juraj.A, 21.11.2014 15:13
Srdecny pozdrAv z linkkveho autobusu Levice Nova Bana... Svina Opel sa zase pokazil. Keby tak chcel to auto niekto podpalit asi by som sa aj potesil...       <reaguj>
9)  Juraj.A, 21.11.2014 16:30
Nič lepšie, ako horúci čaj po dvojkilometrovej prechádzke od autobusu domov si neviem predstaviť. Vlastne viem - o chvíľu pôjdem robiť zemiakové placky.       <reaguj>
10)  amormagor, 21.11.2014 16:36
to bude placková vona na široko-daleko,čaute,ja len kávu      <reaguj>
11)  Juraj.A, 21.11.2014 16:37
10. Tak to si píš.       <reaguj>
12)  Juraj.A, 21.11.2014 17:16
Žiadne placky...zmena plánu.    Spravil som bravčový bôčik na čiernom pive, mede s limentkou, podľa receptu 15-minútového kuchára z nedele. To je nebíčko v papuľke.       <reaguj>
13)  Beva, 21.11.2014 18:02
8.. hmmm   
9.. aj ja si prosííím
12.. no...    <reaguj>
14)  Juraj.A, 21.11.2014 18:12
13. Kuk...

https://picasaweb.google.com/115603964216486270050/BravcovyBocikNaCiernomPiveAMedeSLimetkou#    <reaguj>
15)  bianka, 21.11.2014 18:23
14) ten bôcik vyzera uzasne, mozes napisat recept ?       <reaguj>
16)  Beva, 21.11.2014 18:41
14.. ja by som ho tyzden operovala pred zjedenim..       <reaguj>
17)  Juraj.A, 21.11.2014 19:15
15. Bianka, ak chceš originál, tak si pozri archív TV Joj - 15 minútový kuchár. Ale napíšem Ti, ako som ho robil ja.

Narezal som tri plátky bôčika na hrúbku asi 1cm. Používam keramickú panvicu, na ktorej som ho z jednej aj z druhej strany prudko opražil (asi 3-4 minúty) ku koncu oprážania som ho trochu podliai extra panenským olovovým olejom a zalial asi 2dl čierneho piva. Opatrne s tým pivom, lebo to veľmi pení a prská !!! Všetko som robil na otvorenej panvici, neprikrýval som pokrievkou. Na pive som to nechal dobre prevrieť a potom som to vložil do plechu aj s tou šťavou z piva a masťou, ktorú bôčik pustil, posolil, pokorenil a posypal drveným kmínom a dal do horúcovzdušnej rúry na asi 6 -7 minút na 220°C (Gabo to robil len na 165°C) Zatiaľ som rozzkrojil jednu stredne veľkú cibuľu a rozdelil na jednotlivé vrstvy, dva strúčky cesnaku rozpolil a opekal som na panvici, na ktorej som robil bôčik a pridal ešte trochu olovového oleja. Po 6-7 minútach som bôčik z rúry vložil znovu do panvice, pridal dve polievkové lyžice horského čierneho medu a šťavu z jednej limetky. Ešte som to nechal asi 2-3 minúty skaramelizovať za stáleho miešania (prevracania) na dosť silnom ohni a hotovo... Výsledok vidno na fotkách.       <reaguj>
18)  Juraj.A, 21.11.2014 19:19
15. Tu si pozri originálny recept. On k tomu robil ako prílohu kapustový šalát, ktorý musel byť tiež veľmi dobrý.   

http://www.joj.sk/15-min-kuchar/15-min-kuchar-archiv/2014-11-16-15-min-kuchar-premiera.html    <reaguj>
19)  bianka, 21.11.2014 19:31
18) Juraj dakujem Ti velmi pekne, bôcik som kedysi aj ja piekla, ale tak klasicky bez piva. Uz som ho roky nerobila, lebo mam vraj zdravo zit. Ale ja uz strasne dlho slintam po bôciku, zajtra idem do kauflandu, a upeciem si ho.  
A dakujem aj za link    <reaguj>
20)  jana *, 21.11.2014 20:45
Pekny piatkovy vecer prajem       <reaguj>
21)  Beva, 21.11.2014 21:00
brý večer    <reaguj>
22)  Juraj.A, 21.11.2014 21:01
19. Nemáš za čo.   
20. Dáme ešte kávu?       <reaguj>
23)  mili, 21.11.2014 22:43
17)Juraj, ten olovový olej je za 100 bodov       <reaguj>
24)  Juraj.A, 22.11.2014 06:59
23. Chybička se vloudí...       <reaguj>
Prispievať môžu len registrovaní používatelia. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!