lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jana Benková: Dievča s mačacím menom

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 8.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

TOP autorka roka 2012 Jana Benková vydáva už svoju 16-tu knihu. O čom bude?

Sašu pri skúške šiat v kamarátkinom módnom butiku vyvedie z miery muž, ktorý sa na ňu pozerá cez výklad. Keď ju Alex osloví, Saša, uchvátená jeho šarmom, sa tvári, že je majiteľkou obchodu, a vymyslí si aj falošné meno, aby mu nemusela povedať, že žije iba v malom domčeku so sestrou a s malým Miškom. Alex ju pozve na rande, no Saša dlho netuší, že ani on nie je bez tajomstiev... Román je o tom, kedy sa vo vzťahu stáva z rozblázneného dievčaťa skutočná žena. O tom, či máme dávať druhé šance chlapovi, ktorý nás už raz sklamal... O tom, že peniaze nie sú zárukou šťastia, i o tom, že každou partnerskou turbulenciou dospievame a objavujeme nové línie lásky.

„Pred rokom a pol som sa rozhodla, že si obálky svojich kníh nebudem vyberať už len v databázach fotoagentúr, ale budem priamo oslovovať špičkových slovenských fotografov, pretože ukázať ich umenie na obálkach knihy si mnohí zaslúžia. Mne je cťou, že mi na obálky mojich kníh svoje nádherné diela venovali Martin Fridner, Stanka Hanusz Hricová a očarujúcu titulku tohto románu fotografoval Rastislav Brezovský. Je na nej modelka Soňa Štefková,“ hovorí o novej knihe autorka.

Jana Benková napísala 16 knižných titulov: Rozhovory na telo I. (s umelcami a športovcami), Rozhovory na telo II. (s politikmi), Má láska krídla?, Ľúbim ťa, Slovenské hviezdy v NHL, Alena Heribanová: Vždy s úsmevom, Lekcia od princeznej, Pralinky s chilli, Slečna nebezpečná, Máš, čo si chcel, miláčik, Čistá láska,  Až po uši, dvojdielny knižný projekt Ben a Maxová, špeciálne pripravený pre časopis EMMA, Zlatíčko a Dievča s mačacím menom.

V roku 2013 začala Jana Benková vydávať knihy aj v zahraničí, v Českej republike jej vydali vlani dve knihy a v týchto dňoch jej tam vyšiel tretí román s názvom Haló, tady tvoje láska.

 

Vydavateľstvo Motýľ

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!