lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lepenie nikdy nebolo ľahšie

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 21.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Poznáte to, keď sa vašim deťom dostane do rúk lepidlo? Celé sú od neho ufúľané a papierik nie a nie prilepiť na svoje miesto. Z tenkej vrstvy lepidla je hrubá a nádejný výtvor nevyjde. S obľúbenými lepiacimi tyčinkami značky Pritt od spoločnosti Henkel to však ide ľahko. Tvarom sú prispôsobené detskej ruke a aktuálne sú v ponuke v špeciálnej farebnej edícii. Novinka Pritt Gamafix servítková technika prináša zase zábavu dospelým. Aj staré veci tak môžu vyzerať krásne. Vyzdobte si darčekovú tašku, črepník, či dózu do kuchyne. Lepenie nikdy nebolo ľahšie!

Či už deti niečo vyrábajú alebo len zliepajú dokopy, vždy siahnu po starom známom tekutom alebo tyčinkovom lepidle. Obe možnosti sú nenahraditeľnými pomocníkmi v detskej izbe, škole a škôlke, kde deťom prinášajú radosť.

 

Zázračná lepiaca tyčinka Pritt Pink Stick je čisto dievčenská záležitosť. Ružový obal a ružové lepidlo poteší každú malú slečnu. Magická tyčinka modrej farby sa po nanesení modrej lepiacej masy o chvíľočku kúzelne premení na transparetnú. Čáry máry fuk a všetko je zlepené.

 

Poznáte servítkovú techniku? Vďaka nej premeníte aj staré nepotrebné predmety na zaujímavé a krásne. Stačí vám k tomu len pár šikovných rúk, servítka, lepidlo, prípadne akrylové farby, nožnice a krásna dekorácia je na svete. Henkel prináša špeciálne pre túto techniku nového skvelého pomocníka s názvom Pritt Gamafix servítková technika. S jeho pomocou môžete lepiť nielen servítky a papier, ale fotografie, korok, kožu, plsť, textil a mnoho ďalších materiálov.

 

 

Zlepili sme pre vás web

Hra je prirodzenou súčasťou detského sveta. Rozvíja a formuje osobnosť našich ratolestí. Navyše hra, pri ktorej môžu pustiť uzdu svojej fantázii, rozvíja ich predstavivosť a tvorivé myslenie. Aj vy máte niekedy pocit, že sa vám už minuli nápady, ako svoje deti zabaviť? Nechajte sa inšpirovať webovou stránkou značky Pritt od spoločnosti Henkel. Vlastnoručne vyrobená stajňa pre kone alebo pirátska loď si nájdu svoje miesto v každej detskej izbe. Pustite sa do toho! Stačí trocha trpezlivosti, šikovné ruky a prvé diela budú na svete!

Kreslenie, maľovanie, strihanie a lepenie, to všetko sú činnosti, pri ktorých dokážu deti strviť celé hodiny. Aj vy máte doma malého umelca? Tvorte spoločne. „S deťmi je dobré občas urobiť neporiadok, niečo vyrábať, lepiť, či vystrihovať. To sú aktivity, ktoré v prvom rade rozvíjajú zručnosť a jemnú motoriku, ale taktiež rozvíjajú fantáziu, predstavivosť a kreativitu. Čas, ktorý strávite so svojimi deťmi takouto hrou vytvára priestor na úprimný rozhovor, v ktorom sa môžete porozprávať o tom, čo ich trápi, či teší,“ hovorí detská psychologička Mária Balážová.

Webová stránka www.pritt.sk ponúka množstvo tvorivých postupov pre chlapcov aj dievčatá, pre malých aj väčších umelcov. Pre tých najmenších nájdete na stránke animovanú kreatívnu dielnu plnú tvorivých postupov na výrobu hračiek. Vlastnoručne vyrobený kaleidoskop, pexeso či zvieratká do domáceho bábkového divadla budú mať svoju hodnotu. Väčší výmyselníci nájdu na stránke majstrovanie s kamarátmi, špeciálne nápady a tvorivé nápady, ale aj postupy formou videí Pritt TV. Špeciálna sekcia pre rodičov pomáha pri vyhľadávaní a obsahuje aj produktové informácie. Vyberte si postup, ktorý vás zaujal alebo pomocou vyhľadávača podľa stupňa náročnosti, veku dieťaťa, či témy.

Ak vášho umelca začala tvorivá hra s materiálom baviť, pripravte sa na zbieranie a zhromažďovanie všetkého, čo by ste mohli potrebovať. Prečítajte si na stránke o výrobných materiáloch. Zistíte, že sú všade okolo nás. Tvorivosť nemá hraníc a to isté môžeme povedať aj o materiáloch. Môžete použiť všetko, čo nájdete doma, v prírode, dokonca aj odpad. Zabavte sa a súťažte! Na webovej stránke www.pritt.sk aktuálne prebieha Pritt kreatívna súťaž pre šikovných! Vytvorte vlastné diela so svojimi deťmi a vyhrajte skvelé ceny.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!