lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Má láska hranice?

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 22.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pracovný flirt

Možno sa vám zdá, že na nevinnom flirte s kolegom na pracovisku nie je nič zlého. Napokon, keď toľko pracujete, máte hádam právo bližšie spoznať niekoho zaujímavého. No a už vôbec nechcete ostať ,,starou dievkou“. Dôsledok? Stále častejšie sa usmievate na svojich kolegov a pracovné záležitosti s nimi vybavujete čoraz dôvernejším spôsobom.
Rada pre vás: Ak už v kútiku duše premýšľate, či si začať aférku na pracovisku, nezabudnite v duchu rozvinúť aj predstavu toho, čo sa stane neskôr. Aféra na pracovisku je vždy horúcou témou klebiet. Ak je jednou z ústredných postáv šéf, je to ešte zaujímavejšie. Ale čo, keď sa dobrodružstvo náhle skončí? Môže sa stať, že nevydržíte každodennú dávku klebiet a odmerané správanie svojho kolegu, či šéfa...Všetko vám bude pripomínať vašu prechodnú lásku a preto iba ťažko zakryjete svoje pocity. Napokon budete rozmýšľať o tom, že sa vzdáte zaujímavej práce. Preto ešte skôr, ako urobíte prvý krok smerom k usmievavému kolegovi alebo šéfovi, ktorí nezakryte dávajú najavo svoj záujem, rozmyslite si, či radšej všetko neobrátiť na žart. Ak ste spoločensky zbehlá, určite sa vám podarí situáciu vyriešiť taktne a s úsmevom. Ak sa ale rozhodnete pre aféru so spolupracovníkom, najmä s nadriadeným, musíte tak urobiť s vedomím, že skôr či neskôr si budete musieť hľadať novú prácu. V mnohých firmách nedovoľujú, aby partneri či manželia pracovali spolu – a najčastejšie /hoci je to nespravodlivé/musí odísť práve žena. Pamätám si , ako môjmu šéfovi manželka vyčítala počas porady, že ani doma si nevie po sebe umyť šálky, boli sme všetci šťastní, keď otehotnela a vyparila sa. Potom si šéf začal so sekretárkou a tá musela odísť, len čo sa jeho tajomstvo prevalilo.

Rodinné tabu
Máte v rodine veľa mužov, s ktorými sa pravidelne stretávate počas rodinných osláv, bozkávate sa pri príležitosti sviatkov, osláv narodenín a menín. Niektorých máte radi viac, iných menej. Niekedy si predstavujete, čo by sa stalo, keby ste si namiesto svojho manžela vybrali jeho brata, bratranca, či otca a pokušenie vyskúšať to, je čoraz väčšie...
Rada pre vás: Nezahrávajte sa s ohňom, pretože ľúbostná aféra v rodine za sebou zvyčajne zanechá najviac obetí. Utrpenie sa v takom prípade obvykle netýka iba dospelých, ale aj detí Nechápu, prečo sa otec a mama tak často hádajú a nechcú sa ani vidieť. Deti veľmi zle znášajú pretrhnutie rodinných väzieb. Nikdy nezvádzajte príbuzných, aj keď sa vám zdá, že ste s mužom z rodinného okruhu pre seba priam stvorení! Začnite sa zaoberať inými vecami, ktoré sú pre vás dôležité a ak môžete, na dva alebo tri týždne odcestujte. Budete mať dostatok času pozrieť na svoje vzplanutie s odstupom. Neriaďte sa výlučne emóciami, lebo sa nevyhnete drámam, pri ktorých aj tak budete musieť používať mozog, ak nejaký máte.

Ľúbostný trojuholník
Môže sa stať, že žena sa nečakane a nechtiac stane ,,tou treťou“. Špecialitou mnohých mužov je nájsť si milenky, ktorým skalopevne tvrdia, že s manželkami ich už nič nespája – azda iba deti a kvôli nim sa nechcú rozviesť. I keď podvádzané manželky obvykle na neveru prídu, často nemajú dostatok sily, aby manželstvo ukončili. Zväčša preto, že sa panicky boja samoty alebo ekonomických problémov. Aj vám sa už stalo niečo podobné? Mali ste vážne podozrenie, ale radšej ste si vybrali život v nevedomosti a uverili jeho verzii?
Rada pre vás: Ľúbostná aféra so ženatým mužom môže mať nepríjemné, alebo dokonca dramatické následky. Niektoré ženy si celkom vedome vyberajú ženatých, pretože nehľadajú stály zväzok a páči sa im napätie spojené s tajným dobrodružstvom. Ak k nim patríte aj vy, máte dôvod hlboko sa zamyslieť. Vy si možno užijete, ale jeho žena a deti majú na vec iný názor. Musíte počítať s tým, že jedného dňa vyjde pravda najavo a v rodine vášho milenca sa rozpúta peklo. Vravíte si: ,,To nie je moja vec“, lebo onen muž dobre vedel, čo robí, keď si s vami začal ? Ale práve na vás čakajú nočné telefonáty od jeho manželky, jeho zlá nálada, hrozby a škandály. Takisto si predstavte, ako sa budete cítiť, keď sa on skormútene vráti k manželke, pretože muži nechcú škandály ani problémy a v istom okamihu budete vy tým najväčším problémom.

Kde teda investovať svoje city? Z lásky sa možno tešiť iba vtedy, keď nespôsobujeme krivdu inému človeku. Mnohí tvrdia, že láska je slepá a nevyberá si, preto sa ňou nechávajú ovládnuť. Ale je to omyl – najdôležitejšia je čestnosť voči sebe aj voči druhým.
Čomu sa treba vyhýbať? Predstavme si dve situácie. Prvú, keď žena začne žiť s mužom, ktorý je síce formálne ženatý, ale už dávno nebýva so svojou manželkou. A druhú, keď žena pre zábavu zvedie ženatého muža, aby zistila, či jej podľahne. V prvom prípade má vzťah šancu, že vydrží, pretože žena nezapríčinila rozpad predchádzajúceho partnerstva. V druhom prípade žena pokúša osud zo samoľúbosti. Láska nie je šport ani zábava, ale veľká zodpovednosť.
Možno si vybudovať šťastie na nešťastí druhého? Každý človek má svoju vnútornú morálku. Podvedome cíti, že robí čosi proti zásadám, ktoré uznáva. Žena, ktorá rozbila manželstvo, berie každý ľúbostný neúspech ako trest za svoj ,,hriech“. Jej nový zväzok má iba mizivú šancu, že vydrží najčastejšie ju trápi žiarlivosť a podozrievavosť, lebo vie, ako to bolo v jej prípade...

Diskusia k článku:

Great go through, Constructive internet site, in which did u think of the data on this submitting? I've read through some of the articles on your internet site now, and I actually like your design and style. Thanks one million and you should keep up the productive do the job
Neregistrovaný - , 10.1.2023 07:01, thompson.spencer(`na`)yahoo.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!