lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príjemný pocit sviežosti a istoty s novými dezodorantmi Fa

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 20.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

Meškáte do práce? Ste nervózna pred romantickým stretnutím? Nie je nič horšie, ako prísť upachtená s výraznými fľakmi pod pazuchami a nepríjemným telesným pachom. Našťastie, pomoc je nablízku v podobe dvoch nových dezodorantov od spoločnosti Henkel – Fa Golden Star a Fa Rice Dry Sensitive.

Vďaka novému deospreju Fa Golden Star, ktorý je najnovším členom exkluzívneho radu Glamour Collection, sa budete cítiť graciózne a bezpečne zároveň. Glamour Collection ďalej ponúka Fa Pink Passion a Fa Purple Passion. Fa Golden Star bol vyvinutý pre štýlové, sebavedomé ženy, ktoré chcú vyzerať skvele a cítiť sa pohodlne po celý deň. Podmanivá vôňa kvetín Vám sprostredkuje pocit hravej ženskosti počas celého dňa až do 24 hodín.

 

Dámam s extra citlivou pokožkou je určený nový Fa Rice Dry Sensitive z produktového radu Fa Rice Dry, ktorý ponúka spoľahlivú ochranu proti nepríjemným telesným pachom v podpazuší po celý deň.  Extrémne účinná a zároveň jemná receptúra s výťažkami z ryže a Aloe vera dáva pokožke príjemný pocit sviežosti a sucha zároveň – od rána do večera.

Potenie je pre náš organizmus nevyhnutným procesom napriek tomu, že dokáže byť nepríjemným spoločníkom. S tým je úzko spätý aj samotný pitný režim, ktorý je pre náš organizmus veľmi dôležitý.

Čo sa deje počas dehydratácie?

Pokiaľ telo neprijíma dostatočné množstvo tekutín, dochádza nielen k dehydratácii, ale náš metabolizmus nedokáže optimálne fungovať a toxíny, ktoré za normálnych okolností opúšťajú telo, zostávajú v bunkách. Najmä starší ľudia a deti by mali mať pravidelný prísun tekutín, pretože majú zriedkavejšie pocit smädu. 

 

Prečo je voda dôležitá?

Verte alebo neverte, pravidelnou konzumáciou vody zostávate v perfektnej kondícii nielen z mentálnej stránky, mladistvou dokonalosťou bude žiariť aj Vaša pokožka. Pokožka je zvyčajne prvým indikátorom dehydratácie – zostáva suchá a drsná. Snažte sa obmedziť konzumáciu nápojov s vysokým obsahom cukru.

Posledné výskumy ukázali, že Vaše telo si vodu vyžaduje a to nielen pri vykonávaní aktivít, pri ktorých sa potreba prijímať tekutiny zvyšuje. Odporúčaná dávka ôsmich pohárov vody denne je len vytvoreným mýtom. Je totiž dokázané, že aj prehnaná konzumácia vody nemusí pozitívne vplývať na organizmus. Preto je dôležité tekutiny piť vždy vtedy, keď si to Vaše telo vyžaduje. Ak žijete v teplom, dusnom podnebí, Váš denný príjem tekutín, prirodzene, narastá. 

Pitný režim treba dodržiavať, potenie je pre ľudský organizmus nevyhnutné. Ale ako sa úspešne popasovať s nepríjemným zápachom v podpazuší? Odpoveďou na túto otázku sa už veľa rokov zaoberajú experti spoločnosti Schwarzkop & Henkel.

Dezodoranty Fa ponúkajú 24-hodinovú ochranu proti nepríjemným telesným pachom a zároveň osviežujú telo podmanivými vôňami, ktoré majú celodennú trvácnosť. Jemná, dermatologicky osvedčená receptúra zase ochraňuje a pozitívne vplýva na citlivú pokožku v podpazuší. Štýlové produkty vo forme deospreja, guľôčkového či tuhého dezodorantu Vám poskytnú príjemný pocit sviežosti po celý deň!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!