lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka: Upgrade muža

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 22.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

Náladovosť
Prvou je náladovosť. Ráno sa pri stole stretnete s človekom, ktorý na vás nareve kvôli tomu, že máte nakrivo šálku, poprípade sa minula káva. Poobede príde muž s kyticou ruží, ktorý vás vybozkáva a pozve na večeru. Okolo polnoci, keď sa v dobrej nálade snažíte o intimitu, prebudíte zúriace zviera. Zlá správa je, že takýto muži sa menia veľmi zriedkavo a najčastejšie až po zásahu psychológa. Dobrá správa je, že od každého chlapa sa dá odísť. Priemerná správa je, že vždy po zlej nálade, príde na rad dobrá a vtedy je ten váš úplne sladký, zvyknúť si na to nezvyknete, ale sú ženy, ktoré sa s tým vedia vyrovnať. Skúste toho psychológa. Náladovosť sa najčastejšie vyskytuje u spoločenských pijanov, ktorí pomaly kráčajú k méte alkoholikov. Sú aj veľmi náladové znamenia. Patria medzi nich Raci, Barani a Škorpióni. Česť výnimkám. Tomuto typu mužov by ste sa mali vyhnúť, donútiť ich k liečeniu / takmer nemožné, sú predsa skvelí/ alebo sa nezaoberať ich náladami a hľadať v nich to dobré.

Chlad
Druhý spôsob týrania je v odopieraní citov. Tu existujú dva typy mužov. Prví sú tí, ktorí vám city neprejavujú preto, že to skrátka nevedia. Doma sa dozvedeli, že chlapi neplačú, nebozkávajú sa, nemaznajú sa, ne.… a teraz nevedia prejaviť lásku. Tento typ muža vyzerá romanticky vo westernoch, doma je to však tragédia. Ak máte dosť trpezlivosti a muž je kvôli vám ochotný zmeniť sa, pomaly ho rozhovormi, hrami pri ktorých si na papier budete písať, čo vás na tom druhom fascinuje a čo týra a obrovskou dávkou lásky donútite k tomu, že dokáže cez pery precediť milujem ťa a držať vás medzi ľuďmi za ruku./ najčastejšie ste už vtedy v dôchodkovom veku/ a zmenila ho viac vaša dobrá kuchyňa ako pravidelné dohováranie.
Druhý typ muža odopierajúceho city je omnoho horší. Je to muž, ktorý vás za ruku drží a miluje vás keď „poslúchate“. V momente, keď sa veci nedejú podľa jeho predstáv, je voči vám chladný a odmeraný. Nepobozká vás a večer, keď sa k nemu chcete privinúť, pokojne odíde do inej miestnosti, alebo z domu. Toto je pravý tyran. Jeho správanie sa dá vydržať, ale nie dlho. Pomôcť môže, ak sa vám podarí donútiť ho, aby ste sa porozprávali. Treba mu objasniť ako trpíte a aj to, že nie ste jeho slúžka ani dcéra, aby vás vychovával. Existuje isté malé percento citových vydieračov, ktorý sa zmenia. Budete sa mu však musieť vyhrážať všetkým možným od rozvodu, po zainteresovanie jeho matky do problému, aby počúval. Napriek všetkému, sa zmení sa iba vtedy, ak on sám bude chcieť. Deti, matky, choroby, okolnosti -nič ho k tomu nedonúti. Možno nejaká poznámka priateľov, o ktorej začne uvažovať. Druhá možnosť je, nájsť si niekoho, kto vám bude ochotne city opätovať. Potom je však veľmi otázne, či sa vám oplatí pretrvávať vo vzťahu s citovým vydieračom.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!