lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo mužov nikdy neodnaučíte

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 4.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Možno aj vy ste vstupovali do vzťahu s tým, že váš partner má síce veľa chýb, ale kvôli vám sa isto zmení. Prešli dni, mesiace, roky…váš partner je rovnaký, iba vám pribudli vrásky a šediny. Napriek tomu ho chcete stále zmeniť. Prvé úspechy ste zaznamenali, keď stíšil televízor počas športových prenosov. Od radosti  ste si nestihli všimnúť, že chodí pozerať futbal ku kamarátovi. Večné hľadanie kľúčov ste vyriešili predsieňovou skrinkou, do ktorej ich dávate najmä vy, o umývanie riadu sa nechce deliť, napokon kúpil vám umývačku, tak sa len čuduje, keď vás vidí s hrnčekom v ruke pri dreze. To, že nebude galantnejší ste pripísala výchove a že fňuká pri každej migréne, je jasný prejav mužskej slabosti, škoda, že si pri tom nestihne všimnúť, že “makáte už v tretej šichte“ s bolesťami od menštruácie. To všetko je stále nič, proti veciam,  ktoré sa na mužoch nedajú zmeniť.

1 Klamú a vymýšľajú si na počkanie. Ich verzia? K tomu sú nútení preto, lebo my     ženy sa neustále vypytujeme a robíme zo všetkého závery. Stále chceme vedieť, kde boli, s kým, prečo, čo tam robili, prečo majú košeľu od rúžu, prečo nechcú zjesť večeru, prečo bojujú za oddelenú spálňu. No tak, dámy, nevypytujte sa a nebudete sklamané.
2 Nie sú schopní počúvať vás. Či hovoríte o nákupe, rodičovskom združení, návšteve matky, dovolenke, alebo nedostatku peňazí, nie sú schopní počúvať vás. Keď im rozpráva kolega o problémoch na Blízkom Východe, o štarte rakety, o najlepšom góle roka…počúvajú takmer s otvorenou pusou. Rozprávajte im o vzraste chrústov, o zbierke motýľov, o poslednom hokejovom víťazstve našich a na „rodičko“ pošlite svokru.
3 Sú schopní vyriešiť za deň globálne problémy ľudstva/ zväčša pri pive/, ale kvapkajúci vodovodný kohútik ich pozornosti  uniká. Najmite si odborníka, ten má v pracovnej náplni venovať sa vaším problémom. Čím viac ho budete zaťažovať “ženskými témami“, tým skôr kohútik opraví, aby mohol utekať kade ľahšie .
4 Sú nesmierne ješitní. Dotkne sa ich takmer všetko, v čom zdôrazníte prednosti niekoho iného. Ak sa im v práci nedarí, je jasné, že šéf je idiot, ak sa syn podal na nich a nechce sa mu učiť, ani robiť, chyba je vo vašej výchove, ak sa nepodarí omáčka, vaša matka vás nenaučila variť. Ak chcete byť bez konfliktov, nechajte ho, nech sa pochváli všetkým čo kedy chcel, musel , alebo dokázal a vy sa porozprávajte s priateľkou. Hlavne nespomínajte svoje prednosti. Už raz ich ocenil, v deň keď sa s vami oženil.
5 Nechcú sa ženiť. Vyhovuje im, ak sa o nich staráte, rozmaznávate ich, ale oni nie sú viazaní a môžu hádzať očkom za ktoroukoľvek sukňou. Považujú to za plezír, že to ráňa vašu dušu im nedôjde. Riešením je, trvať na svadbe. Je to vlastne prvá a často aj posledná úspešná skúška našej sily./Tí, čo sa chcú ženiť, to robia tak často, až je vám to nemilé./
6 Sú neporiadni. Veci po nich ostávajú rozhádzané po celom byte. Ešte horšie je keď sú poriadni, vtedy umučia všetkých členov rodiny svojou pedantnosťou. Neznesú totiž, aby nebol svet podľa nich.
7 Aj keby ste boli šéfkuchárka v Ritzi, ich mama varí lepšie. Povzneste sa nad túto vlastnosť, raz vám s ňou váš syn urobí nesmiernu radosť. Vy doma s láskou zdôrazňujte všetko, čo dokážete lepšie ako jeho mamička.
8 Pokukujú po druhých ženách aj vtedy, keď vedia, že vás to uráža. Tešte sa keď len pokukujú, horšie je, ak začnú porovnávať. Vtedy radi miešajú hrušky s jablkami. Vráťte im to aj s chlpami, začnite vychvaľovať Pištu Hufnágela.
9  Sú dokonalí, len ak vás chcú získať. Potom akoby zabudli na vlastnú podstatu.
10 Napriek tomu všetkému dokážu muži so ženami ,v krajnom prípade, prežiť celý život..  


Diskusia k článku:

:))))) to fakt sú všetci takíto? ale že nie....
Neregistrovaný - Bellezza , 4.7.2002 06:34, bellezza(`na`)pobox.sk
a čo keby sme my také boli?...aspoň z 50%? hmmm? :)
Neregistrovaný - Bellezza , 4.7.2002 06:35, bellezza(`na`)pobox.sk
Nie su jedneho mam doma
Neregistrovaný - Mersi, 4.7.2002 07:49
premýšlal som či aj ja som taký ako nás opisujú.A naozaj som skoro taky!Belle ženy sú ešte horšie prečítaj si články v niektorom pánskom magazíne.
Neregistrovaný - panter, 4.7.2002 07:56, marketing(`na`)lot.pvt.sk
1.serie nas to podozrievanie 2.okrem vaznych problemov kazdy ma svoj vlastny rozum 3.vsetko chce svoj cas 4.no u vas so zabavou sledujem,ak nie je upratane a mam k tomu poznamku tak prave z tej jesitnosti,ze vy take nie ste uz zacnete upratovat a s akym adrenalinom :-) 5.to o starani sa snad plati o tych menej samostatnych,naco sa aj zenit 6.neodporuje si to s bodom 3.?,to co vyzadujete v nom? 7.kazdy vari inac,na druhej strane si viem predstavit ten krik ak by som sa siel najest do restiky :-) 8.hm :-) 9.lebo zena na nedokonaleho,teda takeho aki vb skutocnosti sme neskoci!!!preto od vas chcu uprimnost,co sa bohuzial u vas prejavuje az v manzelstve :-) 10.krajne pripady ak tak v bratislave
Neregistrovaný - , 4.7.2002 08:30
panter ja viem...:) ale nie všetky.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 4.7.2002 08:56
neznámy,súhlasím.s bodom desať ale iba trošku.:) vo veľkých mestách partnerstvá vydržia menej ako na dedine.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 4.7.2002 08:59
8 Vráťte im to aj s chlpami, začnite vychvaľovať Pištu Hufnágela. 4 Dotkne sa ich takmer všetko, v čom zdôrazníte prednosti niekoho iného.
Neregistrovaný - popoluska, 4.7.2002 09:08
popoluska zacni :-),apropos nedotklo sa ta to?:-)
Neregistrovaný - , 4.7.2002 09:28
Eliminovala som potenciálne vplyvy a reakcie ľudí,ktoré by sa ma mohli dotknúť.Ale to že baby majú častokrát hysterické iracionálne reakcie založené na základe...no na neviem akom základe,možno nejakého nutkania alebo vnútorného motora, tak to by sa ma ako chlapa dotklo.A takisto obmedzovanie a príkazy.To ani ja neznesiem, nieto ešte chlapi.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 4.7.2002 09:39
zaujimave, ale ja som nerozpoznala u terajsieho ani byvalych ziadnu pribuznu crtu.Pisatelka musi mat riadne komplexy.
Neregistrovaný - Ela, 4.7.2002 12:43
Ela, možno, že si slepá.
Neregistrovaný - Eva, 5.7.2002 00:18
eva mozno nevidi fiktivne problemy
Neregistrovaný - , 5.7.2002 11:38
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!