lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Flirt sem, flirt tam

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 1.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Je ráno a vy sa obliekate do práce. Vykrúcate sa pred zrkadlom a zrazu zisťujete, že v tejto blúzke nie ste dosť sexy, táto sukňa „vám robí“ brucho, čierna farba vás robí staršou… Kým ste spokojná so svojím vzhľadom, chvíľu to trvá. Pre koho sa vlastne takto skoro ráno fintíte? /Nezabudli ste na účes, šminky, vôňu?/

Samozrejme, že to nerobíte pre manžela, deti, či babičku. Robíte to pre kolegov. Aspoň zväčša. Podľa prieskumu verejnej mienky britského magazínu Top Santé 61 percent z 5000 oslovených, zamestnaných žien tvrdí, že flirt na pracovisku podporuje fantáziu a významne zvyšuje zdravú súťaživosť. A na Slovensku to určite nebude inak. Ďalšie čísla vravia, že až 83 percent žien sa márnomyseľne teší zo "zvýšenej pozornosti" kolegov alebo nadriadených a iba 13 percent reaguje na ňu nepriaznivo. Mizivé percento žien pozornosť kolegov obťažuje natoľko, že sa chodia sťažovať vedeniu podniku, alebo menia zamestnanie.

"Dobrodružstvo" s vlastným šéfom má za sebou 10 percent žien. Jedenásť percent z nich uzavrelo neskôr s nadriadeným sobáš, pre 12 percent z tejto skupiny mal vzťah s nadriadeným pozitívny vplyv na pracovné zaradenie. 7 percent si týmto spôsobom zvýšilo vzdelanie v rôznych podnikom platených kurzoch a stážach. V mnohých povolaniach, napríklad v televízii,  je flirt jedným z najzaužívanejších spôsobov pracovného postupu.

Popri vzťahoch so šéfom sa 75 percent respondentiek vyznalo z flirtovania s kolegami, ale iba 28 percent oslovených to dotiahlo až k sexu. Z nich iba 13 percent skončilo v sobášnej sieni. Mnohé z oslovených žien tvrdia, že si svoj pôvab musia overovať týmto spôsobom preto, lebo chcú zbaviť svet obrazu superženy. Čím sa myslí dokonalá pracovníčka, matka a partnerka.

Pre 90 percent respondentiek je plnenie pracovných povinností a úloh v domácnosti priveľmi vyčerpávajúce. Tieto ženy sa domnievajú, že povinnosti na pracovisku a doma majú negatívny vplyv na ich telesné i duševné zdravie. Až 88 percent oslovených sa sťažovalo na neustály stres, 66 percent sa obáva predčasného starnutia. Flirtovanie považujú za zdravie prospešnú činnosť, ktorá ich zbavuje stresu a dvíha ich upadajúce sebavedomie.

 


Diskusia k článku:

teda kurvenie
Neregistrovaný - , 1.7.2002 13:06
Prosím viac invencie, neznámy.
Neregistrovaný - Ja, 1.7.2002 15:13
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!