lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
„Nas nedogonjat“

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 26.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Možno aj vy sa obzeráte po meste plnom nádherných mladých  žien v šik oblečení s poriadnou nechuťou a snáď aj dávkou neistoty. Čo, ak sa niektorej z nich podarí odchytiť práve vášho manžela, či priateľa? Scény a snaha izolovať partnera od sveta nepomáhajú. Leto je dobrodružné, láka svojimi zvodmi a človek nikdy nevie. Na upokojenie môžete použiť rôzne triky.

Príroda nám fandí

V prvom rade si treba uvedomiť, že aj matička príroda stojí na našej strane. Vedci zistili, že v tele ženatých mužov, ktorí sa dobrovoľne starajú o svoje deti, sa tvorí menej testosterónu, ako v tele ich slobodných kolegov. Hladina testosterónu je  ráno najvyššia. /Nepúšťajte ho priskoro do roboty, alebo sa ráno postarajte o jeho ..testosterón/ Muži s nižšou hladinou testosterónu nemajú, podľa vedcov, snahu vyhľadávať stále nové partnerky, sú vernejší a rodina je pevnejšia, aby mohla pokojne vychovávať deti. Čo zapríčiňuje tento jav sa vedcom nepodarilo zistiť.

Sú to lenivci

Okrem toho sa muži omnoho radšej na ženy pozerajú, ako ich skutočne dobíjajú. Väčšina z nich síce dokáže vyvaľovať oči, ale radšej, ako by riskovali rodinný krb, stály vzťah, či odmietnutie nového objektu, ostanú pri obzeraní. Muži sú totiž v podstate ješitní lenivci. Vašou najsilnejšou zbraňou je však ochota pracovať na svojom vzťahu. Vo všetkých psychologických výskumoch sa totiž ukázalo, že krása je štartér vzťahu, ale na ženách si muži najviac cenia osobnosť a charakter. Dokonca našli  päť zázračných vlastností, ktoré robia ženu pre svojho muža úplne neoceniteľnou.

Supertriky
 
1.V prvom rade si muži na ženách cenia, ak im doprajú slobodu. Minimálne raz za týždeň by ste svojho najdrahšieho mali vypudiť medzi kamarátov a ísť na babinec v štýle -Sexu v meste. Vy si užijete svoje priateľky, muž má pocit, že mu dôverujete a ak máte deti – tie si môžu užiť starých rodičov, alebo voľný byt. Ak vám priateľky lezú na nervy, ostaňte doma čítajte si.

2.V druhom rade si cenia ochotu obetovať sa. Muži milujú, ak pre nich robíme niečo, o čom vedia, že to neznášame a nedáme to na sebe poznať. To znamená, že sama vyrukujete s návrhom „Miláčik, neskočíme v sobotu k tvojej mame, zrejme potrebuje pomoc?“, či „Miláčik, vieš, že opäť začala futbalová sezóna, tak rada by som s tebou šla na zápas.“ Pokiaľ ste mu každý víkend strkala do rúk vysávač a teraz chcete ísť na futbal, verte, že ten nenávidený nástroj chytí do rúk sám a s radosťou. Ak nezavolá sanitku.

3. Tretím tromfom je spontánny sex. Muž dobyvateľ potrebuje byť niekedy dobývaný. Doprajte svojmu drahému „rýchlovku“ bez vnucovania predohry, určovania termínov, či posielania do kúpeľne. Pritiahnite si ho k sebe na neobvyklom mieste, siahnite mu do nohavíc a povedzte – „túžim po tebe“. Tento drobný trik v ňom vyvolá divého kanca. Navyše ak vy jemu doprajete rýchly sex ,on vám na oplátku nabudúce dopraje skvelú predohru. Ak ho nedokážete zviesť vy, tak ho aspoň nechajte spontánne zviesť vás. Ak sa vám táto rada nezdá, prečítajte si ju znova a naučte sa ju naspamäť.

4. Neoceniteľnou vlastnosťou je schopnosť- nekritizovať. Muži zo všetkého najviac nenávidia kritiku. Sú to živočíchy postavené na výkon a vychované pre súťaženie a dokonalosť. Keď na neho neustále pokrikujete, kam si má uložiť ponožky, ako nemá sŕkať polievku, ako nemožne šoféruje. Nečudujte sa, ak utečie za inou. Namiesto kritizovania nájdite, čo vás spája. Ak je napríklad vášnivý poľovník, nezúrte nad zbraňami v domácnosti, ale radšej si o jeho záľube niečo prečítajte a prekvapte ho svojím záujmom. Je málo pravdepodobné, že on si na oplátku obľúbi pletenie, ale rád s vami o svojich záujmoch pokecá a možno vás raz vezme na poľovačku.

5.Snažte sa byť pre neho krásna. Viac ako dokonalé miery, či večných sedemnásť, oceňujú muži snahu žien, páčiť sa. Zabudnite na to, že je váš. Stále myslite na časy, keď ste ho chceli získať. Aj doma môžete chodiť v príťažlivom domácom odeve. Vzrušujúce spodné prádlo by malo byť samozrejmosťou, rovnako ako občasné flirtovanie. Aj keď sa vám to možno nezdá, koketovať možno aj po dvadsiatich rokoch manželstva a s vlastným manželom. Takýmto správaním síce nevylúčite možnosť nevery, ale ju určite znížite na minimum. A napokon, tie krásky na ulici sa chcú tiež iba predvádzať a nie prať ponožky, šetriť a chovať deti. 


Diskusia k článku:

to je zase jeden z tych clankov o tom, ako sa ma zena prisposobit muzovi aby ju chcel. lenze nie vsetky maju hlavy vykradnute, aby ich bavilo citat o tom istom....takze bleeee
Neregistrovaný - jessy, 26.6.2002 01:20
a uz vobec nie popierat svoju osobnost, len aby bol pan tvorstva spokojny. co su to za somariny.
Neregistrovaný - jessy, 26.6.2002 01:22
he he he,šak by to niektorá skúsila....by videla.:)jessy,tak tak,keď je niekto bigbiťák,nebude chodiť oblečený ako ľahká žena,niektoré baby sú v tomto povrchné,keď si myslia,že vystrčením pol rici a polcecek ven si ulovia chlapa...iba ak takého povrchného.Ten základ je niekde úplne inde.Nezáleží milé dámy čo máte na sebe.
Neregistrovaný - Bellezza , 26.6.2002 06:21, bellezza(`na`)pobox.sk
A byť milý kamarátsky spontánny a pozerať na život aspoň trochu optimisticky...a nerobiť z komára slona.:)aj to sú spôsoby ako "pána tvorstva" zbaliť.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 26.6.2002 06:25
predovsetkym budte sami sebou a nemyslite si,ze muz je tu hlavne koli vasim prianiam ... v bananovych rybickach bolo "zena si mysli,ze chape vsetko a to co sa vymyka jej vzorcu chapania je automaticky zle",teda nevie sa na to pozriet z ineho uhla /sice si povie,ze muz to mysli tak a tak,ale byt to tak nemusi/
Neregistrovaný - , 26.6.2002 09:00
Kecy, kecy, kecy...
Neregistrovaný - Karotela, 26.6.2002 13:49
Ale nieco na tom je. Chlapi neznasaju mudrejsie a inteligentejsie zeny ako su oni. Vtedy zdupkaju. Treba na nich vela diplomacie a prefikanosti. Ale zial, musim povedat, ze my, ktoré sme v hornych partiach menej obdarene a tej krasy tiez nemame vela, mame sanci menej. Ved ktory chlap na prvy krat pozera "dnu do hlavy zeny ", aby zistil, ci je spolahliva a taka, zeby ju chcel za zenu. ??
Neregistrovaný - Tatranka, 27.6.2002 06:51
čo si? za ženu?to už keď mu nemá kto variť a ponožky prať (lebo s maminkou spávať nemôžu)...česť výnimkám.Nemylsím si že tie ktoré sú viac obdarené,že to majú ľahšie, tým ešte nič nevyhrali.A to čo je krásne...to je relatívne, lebo to čo sa páči mne sa inému nemusí.No ja mám byť ešte diplomatická a prefíkaná...tak to snáď nie...a 4 vysoké školy stačia? alebo len 3?
Neregistrovaný - Bellezza , 27.6.2002 06:57
ja si myslim ze nieje nic zle na tom ze je nejake dievca v sexi obleceni a uz vobec to neznamena, ze si musi ulovit niekoho povrchneho, je pravda ze takmer vzdy si chlap pozrie ako zena vezera nez ci je uzasna zena, ktora by bola schopna starat sa o rodinu, ale velmi malo muzov tuzi po peknej a hlupej,tak preco tieto dve veci nespojit?Ja si myslim, ze kazda ma svoju hlavu na to, aby vedela ako si muza ziskat, bez nejakych hlupych clankov.
Neregistrovaný - Martincek, 27.6.2002 08:54
Moment, moment vážení.......odkedy pasca naháňa myš? snáď by mal chlap získavať ženu a nie naopak...
Neregistrovaný - Bellezza , 28.6.2002 13:26
čo potom urobí chlap pre mňa? hmmmm? on by pre vás mal niečo robiť, načo ho máte? dnes je veľa samostatných schopne vyzerajúcich žien, ktoré sa vedia o seba sami postarať a chlapa nepotrebujú....ja mám ešte niečo preňho robiť, nie? načo ho potom mám?
Neregistrovaný - Bellezza , 28.6.2002 13:33
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!