lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hľadáte sexuálneho génia?

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 2.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Schopnosť muža dobre obstáť v posteli, môžeme dešifrovať dávno predtým, ako si s ním čokoľvek začneme. Vôbec sa toho nebojte, muži si nás šacujú už pri prvom styku a zväčša im to vychádza. Vy viete, ako na prvý pohľad odhaliť vynikajúceho milenca?  Ak nie, prezradia vám to odborníci na reč tela, grafológovia a skúsené ženy. Podľa niektorých znakov je totiž naozaj možné neomylne zistiť, že sex s vytypovaným mužom vám doslova vyrazí dych.

 

Má oči len pre vás
,,Už po jedinom rande stopercentne viem, aký bude môj spoločník v posteli. Ak si sadne na stoličku, z ktorej nemá výhľad do miestnosti ale na stenu, rozhodne mu dám šancu“, tvrdí mladá manažérka. A vie prečo. Takýto muž sa venuje výlučne vám a je mu jedno, že do podniku práve vkročila vyzývavá sexbomba. Čím lepšie sa muž vie sústrediť, tým viac vie vychutnať momentálny pôžitok.

 

 

Hryzie si nechty
Obhryzené oblúčiky prstov údajne tiež prezrádzajú náruživého muža. Podľa sexuológov sa totiž neboja zachádzať až do extrémov. Nuž a čo iné je vášeň?

Má zmyselný ypsilon
Pozrite sa, ako píše písmeno ypsilon. Grafológovia tvrdia, že veľký chvostík nadol  označuje človeka so sľubným libidom a bohatou fantáziou.

Má psa
Muž, ktorý sa stará o psa, si vraj  veľmi rýchlo zvykne prednostne uspokojovať potreby niekoho iného. A keďže má byt plný psích chlpov a ohlodaných kostí, určite to nebude ani maniak na hygienu...

Je maličký
Muži nízkeho vzrastu doháňajú svoj rastový handicap bravúrnymi výkonmi v posteli.  Keď už dostanú nejakú ženu do postele, urobia maximum pre to, aby  sa tam aj nejaký čas pozdržala. S trpazlíkmi to však nie je ono. potvrdzujú

Jedlo je pre neho sviatok
Náruživý milenec vychutnáva všetky pôžitky vrátane jedla. Už pri prvej spoločnej večeri podľa výberu jedla zistíte, či ide o originálnu osobnosť – muž, ktorý si pozorne číta menu a nakoniec vyberie niečo bláznivo chutné, nemôže sklamať v posteli. Ak si ale objedná rezeň so zemiakmi, ide o pohodlného muža, od ktorého nemôžete čakať žiadne zázraky a zväčša je ženatý.

Rozosmieva vás k slzám
Pri sexe prichádza aj k rozličným trapasom. Muž so zmyslom pre humor sa nad nimi ľahko povznesie. Vyskúšajte jeho zmysel pre humor napríklad tak, že ho ,,nechtiac“ polejete sódou. Obráti túto nepríjemnosť na žart? Potom stojí za to s ním ostať.

Vie, čo mu pristane
Pozorne si všimnite jeho nohavice, košeľu, topánky a ich súlad alebo nesúlad. Chlapi, ktorí sa vkusne obliekajú, sa totiž aj dobre milujú. Elegantní ľudia majú veľký zmysel pre detail a takýto muž určite nájde v rekordnom čase všetky vaše erogénne zóny.

Stojí vystretý
Ak muž stojí pekne rovno, zaručene nie je lenivý ani v posteli. Podľa odborníkov svedčí vzpriamené držanie tela o sebavedomí, a práve to potrebuje dobrý milenec!

Vie zaobchádzať s peniazmi
Dôležité je aj to, ako muž zaobchádza so zarobenými peniazmi. Najlepší milenci sú údajne aj veľkorysí. Nenútené zaobchádzanie s peniazmi teda prezrádza, že váš partner si verí aj v sexe a nebojí sa stratiť zábrany.

 


Diskusia k článku:

Mňam , mňam. Má zmyselný ypsilon.
Neregistrovaný - Iva, 2.5.2002 09:34
Drahý škriabe ako kocúr ľavou zadnou (je ľavák), neviem či sa dá podľa toho niečo vyvodiť, ale je to podľa mňa relatívne.
Neregistrovaný - Bellezza, 2.5.2002 12:38, bellezza(`na`)pobox.sk
takze tu je 1oo % popis ako to presne funguje a ak to nefunguje je chyba vo vas,autor clanku nenesie plnu zodpovednost :-)))
Neregistrovaný - , 2.5.2002 15:08
urcite funguje mile damy,aj sex vas po tychto radach prejde :-)
Neregistrovaný - , 2.5.2002 15:09
o woodoo by sa tu nedalo nieco popisat ?:-)
Neregistrovaný - , 2.5.2002 15:10
Neznámy si strašne otravný, prečo nejdeš vypúšťať pachy inde.
Neregistrovaný - Iva, 3.5.2002 10:33
neviem,skus sa pozriet na seba
Neregistrovaný - , 3.5.2002 12:16
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!