lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Navždy sama?

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Neviem ako to robím, ale za posledných päť rokov sa mi podarilo zamilovať do slobodného muža iba raz. Nestálo to za veľa, napokon sa z neho vykľul egoista najhrubšieho zrna. Ostatné tri pokusy viedli k ženatému. Samozrejme, že som zo začiatku netušila, či objekt mojich citov niekoho doma má. Šlo o to, že bol skvelý, sexy a najmä: naša chémia, feromony a neurózy sa výborne dopĺňali. Kto by v takej krásnej konštelácii myslel na „tú druhú“.

Samozrejme, že prvá som bola ja, aj keď som neskôr zistila, že doma už jednu papierovú spolubývajúcu vlastní. Lenže naša láska bola o niečom inom. Bola ojedinelá, romantická, osudová. Doma mal kysnúcu, starnúcu nudu, ktorá behala deťom okolo zadku a na NEHO kašľala. Vraj sa už zabudla aj smiať. Vôbec mi nenapadlo spýtať sa HO, či má na čom. My sme sa smiali na všetkom. Na tom ako jej unikáme, ako sa skrývame, ako ju oberáme o čas, ako ničíme stopy, aj keď sa priznám, že niekedy som chcela zanechať výrazné stopy po rúži na jeho košeli. Vždy mi však napadlo, že milovať ženatého je celkom fajn a tak si to nebudem kaziť. Nemusím mu vyvárať, naopak on ma vodí do príjemných reštaurácií za mestom. Je mu jedno, či mám upratané a umyté okná. Ak príde ku mne, neprichádza na kontrolu, ale za iným účelom a ten účel nám nepokazí ani hŕba neumytého riadu. Odpadá aj pranie ponožiek, spodnej bielizne a špinavých golierov a rozoberanie pracovných a finančných problémov. Milujem ho a pritom môžem byť tak trochu na love. Ak by začal so žiarlivostnými scénami, hneď ho upozorním, aby sa pozrel na seba. Pred jeho vlastným vchodom je čo zametať. 

Keď mám chuť na výlet, vynútim si služobnú cestu a pekne si užijem. Keby sa kvôli mne chcel rozviesť, štatistiky vravia, že druhé manželstvo človeku vydrží dlhšie, ako prvý pokus. Jediné, čo mi prekáža, je, že podvádza svoju ženu. Mám strach, že raz by to isté urobil mne. Možno sa mnohým teraz zdám ako vypočítavá čubka, ktorá chce zo všetkého ťažiť. Nie je to pravda. Chodiť so ženatým mužom má aj svoje zjavné nevýhody. Celú Veľkú Noc som napríklad bola sama. On sa venoval rodine. Cestoval po babkách, sestrách, svokrách. Byť ženatý, znamená mať vzťah s celou kopou ľudí, o ktorých si na začiatku vôbec nestál. Chápala som ho, ale bolo mi smutno. Hlúpe šibačkové zvyky mi vôbec nepomohli pozerať sa na svet optimistickejšie. Dokonca mi napadlo, že keď ma podvádza s manželkou, či to nemôže urobiť aj s inou. V týchto veciach u mužov neplatí nijaká logika. Pokojne opustia krásnu, múdru a úspešnú ženu, kvôli škaredej puťke s dvoma deťmi.Ja neviem, možno ani nevedia, čo robia. Možno to robia pudovo, len tak pre zábavu. To už radšej prežijem to, že ak sa rozvedie, určite ma budú nenávidieť jeho deti, hoci by som si veľmi želala, aby sme si rozumeli. Z ich hľadiska budem tá, čo im ukradla otca. A len ťažko im vysvetlím, že keby ma nestretol, trápil by sa doma v nude a neporozumení ešte ďalšie desiatky rokov. Napriek tejto logike, často upadám do depresie. Nechcem tej druhej /podľa spoločnosti prvej/ ublížiť, ale naša láska je naozaj jedinečná a výborne sa k sebe hodíme. Dni po sviatkoch sú najhoršie, vtedy si človek naplno uvedomuje, že je na vedľajšej koľaji. Možno ma mnohé odsúdite, ale na svoje ospravedlnenie chcem povedať, že mám 30 rokov, chuť žiť a milovať a na sto honov odo mňa sa nenachádza správny slobodný chlap. Vždy som si síce vravela: Ruky preč od ženatého, ale to mám ostať navždy sama?

 


 


Diskusia k článku:

Ja takym zenam, zlodejkam, zelam, aby sa im to vratilo. Je to podle. Ale zena k zene vie byt hnusna..
Neregistrovaný - Lila, 4.4.2002 08:38
Môžem takéto ženy miliónkrát odsudzovať, ale môže sa stať aj to, že sa jedného krásneho dňa ocitnem v rovnakej situácii. Netrúfam si tvrdiť, že by zvíťazil môj zmysel pre morálku...
Neregistrovaný - Saša, 4.4.2002 08:47
ludia su na tom rovnako,ci uz hladaju chyby,logicke vysvetlenie,vztah a ci sa zachovaju sebakriticky,nuz ...
Neregistrovaný - , 4.4.2002 08:51
Lila, a tí ženatí muži- čo? Sú svätí? Asi sa to stalo aj tebe - tvoj mal (má) milenku. Ináč by si nedávala vinu ženám - zlodejkám! Preboha, ste slepé??? Ved tá čo je slobobná a má ženatého - je slobobná!!! ON má záväzky!!! ON je nezodpovedný a zbabelec, ked si nevie riešiť možno aj zlú situáciu v manželstve! Ale ved je známa veta: žena mi nerozumie!!! Kolkokrát už bola povedaná!
Neregistrovaný - , 4.4.2002 11:12
muz mi nerozumie!!! Kolkokrát už bola povedaná!
Neregistrovaný - , 4.4.2002 11:31
Som krasna, mudra a uspesna žena s krasnou dcerou a moj muž my povedal (a nie tak dávno) že ma už nechce a nemam sa ani snažiť si to u ňho vylepšiť, pretože by som sa vraj musela zmeniť a už by som to nebola ja. Verte bola somz toho hotova a dodnes neviem čo sa stalo. Chcem v tom hľadať inú ženu, ale zatial ...neviem. Chcem len povedať, že len na nás záleží ako si to zariadime. Tak nehľadajme vinu v tom druhom.
Neregistrovaný - Iva, 4.4.2002 11:37
Neznamy, nie nestalo, ale nebudem ta presviedcat.
Neregistrovaný - Lila, 4.4.2002 12:39
Treba počítať so všetkým a byť na to pripravený.Nič v živote nie je 100% isté.Vina je na obidvoch stranách.Suka keď nedá pes nevezme.
Neregistrovaný - Bellezza, 4.4.2002 15:02, bellezza(`na`)pobox.sk
radsej by som zostala sama, ako byt s "partnerom", o ktorom viem, ze v nom nemam oporu a mozem ho "vyuzit" len na chvile, kym je vsetko idealne. Slobodnych muzov nie je tak malo, ako tvrdi pisatelka textu. Asi je to fakt nestastnica, odalibizovat sa da vsetko.
Neregistrovaný - Ela, 4.4.2002 15:08
Niektoré sliepky nevedia byť samé,lebo sa dali oblbnúť víziou,že žena môže byť šťastná iba s chlapom a s deckom.....chúďatá.
Neregistrovaný - Bellezza, 5.4.2002 08:10, bellezza(`na`)pobox.sk
Nehovorím, že ženy / sliepky sú šťastné len s chlapom a deckom, ale načo je nám krása a úspech, keď sa o to nemáme s kým podeliť. Milujem život, svoju dcéru a iste by som chcela milovať a byť milovaná.
Neregistrovaný - Iva, 5.4.2002 08:56
Zotrvať! Nie je nič krajšie, ako stretnúť pravú lásku a pocítiť niečo ako " mám krídla".A ak v slabej chvíli nepovzbudí nič iné, tak už len skutočnosť, že veľa ľudí pravú lásku nikdy nespozná, postačí.
Neregistrovaný - Eva, 26.4.2002 10:55
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!