lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Veci, ktoré by ste nikdy nemali darovať svojmu partnerovi

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 18.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

Vy považujete vybraný darček za úžasný, on sa nad ním v duchu chytá za hlavu...Ženy pri kupovaní darčekov často vyberajú veci, ktoré by samy radi dostali. Muži si to uvedomujú a niektorí dokonca preventívne radia, čo by sa im páčilo: ,,Kompas by bol fajn, miláčik.“ Kompas? A nechceš náhodou pištoľ? Samozrejme, že chce, veď je muž. My, ženy sme už raz také, že to odmietame brať na vedomie a preto svojmu  partnerovi kúpime radšej omnoho ,,rozumnejšiu“ vec.

KÚPACÍ PLÁŠŤ
Prečo ho ženy kupujú: Pretože si myslia, že solídny kúpací plášť vyzerá elegantne a do istej miery aj romanticky. Pripomína jemnocitných milencov z éry čiernobielych filmov a sľubuje i skrýva veľa radosti.
Ako ho prijme muž: Ktorý poriadny chlap na Slovensku  behá po byte v kúpacom plášti? Je takmer stopercentné, že váš partner sa v ňom bude cítiť smiešne a vôbec nie mužne.

 

 

 

HODVÁBNE BOXERSKÉ ŠORTKY
Prečo ich ženy kupujú: No predsa preto, lebo hodváb je taký vzrušujúci. Boxerky sú sexy a lahodia každej postave.
Ako ich prijme muž: Iba mizivé percento mužov vie oceniť na svojich oceľových svaloch, či tukových vankúšoch  jemnosť hodvábu. A ako by sa na nich pozerali vo fitku, keby odhalili hodvábne gaťky?

POMôCKY NA CVIČENIE
Prečo ich ženy kupujú: Pretože chcú urobiť niečo pre jeho zdravie a postavu. Okrem toho, chcú partnerovi ušetriť cestu  do fitneska.
Ako ich prijme on: Načisto sa mu zrúti svet: od svojej vyvolenej predsa dostal nepriame posolstvo, že  nie je atraktívny. A vôbec – ak sa už má namáhať s činkami, potom jedine v posilňovni – medzi seberovnými.

KOZMETIKA NA OŠETROVANIE TVÁRE
Prečo ju ženy kupujú: Pretože čerstvá mužská pokožka je omnoho atraktívnejšia. A pretože kozmetika pre pánov tak dobre vonia. A vôbec – pretože v obchodoch je taký skvelý výber kozmetických setov pre mužov.
Ako ju prijme on: Ostane pri zabehanom spôsobe hygieny: holiaci krém a voda po holení. Žiadne experimenty, žiadne zženštilosti, holenie je aj tak otravná vec.

PEŇAŽENKA
Prečo ju ženy kupujú: Pretože tá jeho je väčšinou aspoň storočná. Teraz si bude môcť vďaka dizajnérskemu kúsku z pravej kože konečne vychutnávať závan luxusu.
Ako ju  prijme on:  Muži sa len veľmi neradi lúčia so starými a osvedčenými vecami. Keď dostane novú peňaženku, znamená to, že by mal starú vyhodiť. A to ho bolí.

PAPUČE
Prečo ich ženy kupujú: Pretože pracovný deň sa skončí až vo chvíli, keď muž vkĺzne do svojich papúč – znamená to, že konečne príde domáca idyla.
Ako ich prijme on: Nenávidí tie veci aj na ženských nohách – a teraz by si mal čosi podobné obuť aj on a šuchtať sa po byte v papučiach ako trasľavý starec? O čo pohodlnejšie sú ponožky, či tenisky!


 


Diskusia k článku:

tak toto je absolútne výstižné - najlepšími darčekmi pre mužov sú veci ako basketbalová lopta, šípky, udica, prípadne tá pištoľ :-))) oni sú naozaj z Marsu.
Neregistrovaný - ina, 20.3.2002 16:04
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!