lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Víkendové zľavy vo ONE Fashion Outlet

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 30.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Studené počasie zaženie najbližšie víkendy ľudí dovnútra. Množstvo ľudí bude zrejme v nákupných centrách. Čo by ste však povedali na spojenie príjemného víkendu stráveného nakupovaním s výraznou úsporou v peňaženke?

Január býva obdobím výpredajov vo všetkých nákupných centrách. Vo februári však výpredajové veci už z pultov zmizli. Len vo ONE Fashion Outlet vo Voderadoch sa akcie konajú aj celý február a zľavy sa šplhajú až do výšky viac ako 70 %! Od víkendu 31. januára až 2. februára sa počas ďalších víkendov môžu zákazníci tešiť na tematické akcie, ktoré znamenajú naozaj extrémne zníženie cien.

Prvý víkend čaká zníženie cien luxusnú a ležérnu módu, ako aj všetko pre deti. Počas valentínskeho víkendu 14. až 16. februára sa na zľavy môžu pripraviť priaznivci pohybu, akciový bude športový a voľnočasový sortiment. Cez tretí akciový víkend 21. až 23. februára si doplnia návštevníci šatník obuvou, doplnkami, šperkami a parfumami za zvýhodnené ceny. Posledný víkend šialených zliav bude patriť jeansom. Nakúpiť za skvelé ceny ich bude možné od 28. februára do 2. marca.

ONE Fashion Outlet Voderady je prvé outletové nákupné centrum na Slovensku a patrí medzi najmodernejšie outletové centrá v regióne. ONE Fashion Outlet je miesto, kde svetové módne a športové značky ponúknu bežné i výpredajové tovary za výrazne znížené ceny. Celoročne garantuje zľavy minimálne 30%. Návštevníci tu nájdu viac ako 110 svetových značiek. Možno tam nájsť značky, ako sú adidas, Nike, Puma, Mustang, Levi´s, Gant, Baldinini, Benetton, Arqueonautas, Gas Jeans, VIP fashion, jeansová predajňa MET, Northface, Jack Wolfskin a Husky, ale aj Primigi, značku detského oblečenia o doplnkov, predajňu Magic kids s kompletným sortimentom Disney, predajňu Brand Bible, ktorá ponúkne niekoľko svetových značiek a ďalšie ako McGregor, Steffell, Tom Tailor a iné. ONE Fashion Outlet je outletové centrum najnovšej generácie, kde moderná architektúra prepája prírodné prostredie so zelenými a vodnými plochami. Je to však aj miesto zábavy a oddychu pre celé rodiny.

Viac informácií a harmonogram akcií podľa značiek nájdete na www.onefashionoutlet.sk alebo na ich Facebookovej stránke.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!