lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chutná jeseň plná ovocia

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 22.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nestihli ste nič vymyslieť  pre svoju polovičku a deň D je už zajtra? Alebo hľadáte čosi originálne, svieže a zdravé, čím by ste zažiarili na narodeninovej oslave či firemnom večierku? Zabudnite na klasiku a objavte čaro ovocných kytíc! Tohtoročné jesenné novinky vyčaria úsmev na tvári aj počas toho najupršanejšieho dňa. A navyše sa starajú o vaše zdravie a štíhlu líniu!

 

Poznáte kytice z ovocia? Kto raz objaví ich čaro, zamiluje sa až po uši! Čerstvé ovocie na čele s jahodami, ananásom, sladkými melónmi alebo hroznom, jablkami, pomarančmi, banánmi, kiwi, figami, karambolou a podľa sezóny aj hruškami a broskyňami, očarí nielen skvelou chuťou, ale aj výraznými farbami a šikovným dizajnom. Kúsky pravej belgickej čokolády sú ozajstnou čerešničkou na torte. A pre tých hravých či romanticky naladených sú pripravené balóniky, čísla i veľmi efektné nápisy z čokolády, ba dokonca aj plyšový medvedík. Fantázii sa predsa medze nekladú.

 

Tú najkrajšiu a najfarebnejšiu jeseň nájdete na stránke WWW.CHUTNEKYTICE.SK. Žlto-oranžové ananásové kvetinky a lístočky, červené jahody a hrušky, zelené jablká a hrozno, tmavofialové hrozno. To všetko aj s čokoládou na jablkách, hruškách a ananáse obsahuje aktuálna FAREBNÁ JESEŇ. Pravú jesennú atmosféru navyše dotvárajú karamelizované mleté lieskové oriešky. Je ideálnym darčekom pre tých, čo si strážia štíhlu líniu a preferujú zdravé potraviny plné vitamínov. A ak hľadáte ľahký dezert na svoju párty, chutnou kyticou zaručene zasiahnete do čierneho! V predaji už od 39 Eur (veľkosť M).

 

Darček pre skutočného gurmána? Či „len“ milé vyznanie lásky? To všetko v sebe spája originálna jesenná edícia obľúbenej, ručne pripravovanej OVOCNEJ BONBONIÉRY. Nájdete v nej mesiačiky z jablka a hrušky, skutočne šťavnaté hrozno plné chuti či vynikajúce jahody, všetko obalené v belgickej čokoláde Callebaut. Aby bol chutný zážitok dokonalý, ovocie je posypané pravými čokoládovými vločkami, kakaovými zrnami, karamelizovanými lieskovými orieškami, kokosom i škoricovým cukrom.

 

Tento stále populárnejší kvetinový darček priniesla na Slovensko slovenská značka Chutné kytice vo februári 2012. Pripravuje ich 7 dní v týždni na základe objednávky, ktorú v špecializovanom vozidle s chladiacim priestorom doručia presne tam, kde treba. Pre zábudlivých Chutné kytice dokonca zvládnu vytvoriť a doručiť perfektný darček už o 3 hodiny. Podľa vyjadrenia DIZAJNÉRKY JANY BEDNÁROVEJ: „Väčšina Slovákov si svoje nákupy skutočne necháva na poslednú chvíľu“. A vtedy nie je nič lepšie, ako čerstvé chutné ovocné prekvapenie J

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!