lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová predajňa Trussardi pre milovníkov exkluzívnej módy otvorená

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 4.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Milovníci exkluzívnej módnej značky Trussardi sa včera dočkali otvorenia už tretej predajne v Bratislave v obchodnej galérii City Gate na Nám. SNP 19. Značka Trussardi sa v predajni prezentuje dvoma novými líniami - Tru Trussardi, ktorá reprezentuje mestský profesionálny štýl, a Trussardi Jeans, ktorá je určená pre voľný čas. Ponuku módnych odevov z najnovšej kolekcie jeseň-zima 2012/2013 pre dámy dopĺňa bohatý výber štýlových módnych doplnkov.

Značka Trussardi pôsobí na slovenskom trhu už od r. 1998. Po prvej franchisovej predajni Trussardi Jeans v Auparku a druhej Trussardi predajni na Ventúrskej ul. (v súčasnosti detská módna kolekcia), otvorila už tretiu predajňu pod názvom Tru Trussardi v obchodnej galérii City Gate na Nám. SNP 19 (vchod z Laurinskej ulice).

Teší nás, že značka si získala množstvo priaznivcov a ich počet sa neustále zvyšuje. Slováci sledujú módne trendy a tak sme sa rozhodli obohatiť našu ponuku a nové módne línie. Nasledujúcim krokom bude otvorenie ďalšej predajne Trussardi v pripravovanom outletovom centre ONE Fashion Outlet vo Voderadoch v priebehu budúceho roka. Naši zákazníci tam nájdu skvelú ponuku módnych kúskov za výhodné ceny,“ povedal Marián Kirth, zástupca značky Trussardi na Slovensku.

V novej predajni na ploche 90 m2 prezentuje značka Tru Trussardi svoj fundamentálny koncept v podobe nového minimalistického prístupu, ktorý vytvára elegantnú siluetu s jemným a rafinovaným akcentom. Kolekcii dominujú nečakané kombinácie materiálov od hodvábu cez vlnu a nevyhnutnú kožu až po exkluzívne kožušiny. Kontrasty farieb sú zreteľnejšie a evidentnejšie. Šaty a outfity upútajú delikátnymi odtieňmi šedej, zatiaľ čo na tričkách, topoch, svetroch a tkaných vestách sa strieda horčicovo-žltá a fialová v optických vzoroch pre uvedomelejší ženský vzhľad. V kolekcii hrajú dôležitú úlohu potlače – od mikroprintov, pripomínajúcich vzory na mužských kravatách, až po optické motívy 60. rokov.

 

Nová kolekcia Trussardi Jeans zobrazuje ženu v okúzľujúcom športovom štýle počas rozličných častí dňa. Sezóna sa nesie v tzv. garçon štýle, v ktorom sú oblečenie a tkaniny jasne inšpirované mužskou módou, ale zároveň sú prepletené ženským kúzlom. Novým spojencom ženy Trussardi Jeans je vyzývavá a moderná čierna, kombinovaná s modrou a geometrickými mikroprintami či grafickými motívmi.

 

O značke Trussardi

Spoločnosť Trussardi Group založil Dante Trussardi v r. 1911 v talianskom Bergame. Spoločnosť začínala s výrobou luxusných kožených rukavičiek a rýchlo sa presadila na medzinárodnom trhu módnych doplnkov. Stala sa oficiálnym dodávateľom britskej kráľovskej rodiny.

V 60. rokoch premenil Nicola Trussardi, vnuk zakladateľa, spoločnosť na priemyselný holding a vstúpil na trh módnych odevov a luxusných doplnkov. V roku 1973 sa Trussardi stal prvým módnym dizajnérom, ktorý označoval svoje produkty jednotným logom. 

V 70. rokoch bol otvorený prvý Trussardi boutique v Miláne a značka  vďaka svojej skvelej reputácii expandovala na európske aj americké trhy. V 90. rokoch sa Trussardi presadil na trhoch Východnej Európy,  Ázia a na Blízkom Východe.

Trussardi Group stále zachováva hodnoty rodinného biznisu. Od r. 2002 bola generálnou riaditeľkou spoločnosti predstaviteľka štvrtej generácie Trussardiovcov – Beatrice Trussardi. Pod jej vedením bola uvedená na trh nová línia – Trussardi 1911, ktorá si zachovala tradičnú eleganciu, posunula ju však na najvyššiu možnú úroveň súčasnej kultúry odievania. V súčasnosti je spoločnosť pod vedením najmladšieho syna, Thomasa Trussardiho. Medzi najnovšie prírastky patria dve nové značky: Tru Trussardi a Trussardi Jeans, ktoré zodpovedajú požiadavkám súčasného metropolitného životného štýlu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!