lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kolekcia Cropp - jeseň/zima

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 12.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Kontrastné farby, hra s formami, množstvom humoru a najnovšie trendy sezóny – taký je najlepší sumár novej kolekcie Cropp pre jeseň a zimu. Mix štýlov a farieb je účinný na ohriatie atmosféry, ktorá zodpovedá jesennému počasiu. V aktuálnej kolekcii nechýbajú špeciálne rady určené pre milovníkov Angry Birds, Star Wars, oblečenie s motívom fúzov, Loonley Tunes, Gorillaz a ďalšie.

 

Farby v kolekcii pre dievčatá a mladé dámy sú veľmi rozmanité. Nechýbajú jesenné odtiene oranžovej, žltej i energická neónovo žiariaca ružová a zelená. Typicky športové outfity patria tričkám a mikinám s geometrickými vzormi i teplákom. Nuda nehrozí, keďže pribudli neónové prvky. Pre odvážnejšie dievčatá sú v ponuke modely s leopardím a ďalšími zvieracími vzormi, ktoré odkazujú na rok 1980. Pre všetky rebelky sú v ponuke kožene bundy so stojacím golierom, vintage motorkárske bundy a nechýbajú nadčasové džínsy s opotrebovaným dizajnom. Treba spomenúť i potlače. Tie sú komické – karikatúry zvierat, čierno-biela fototlač s neónovým akcentom a celá rada s motívom fúzov.

 

Samozrejme, že okrem humoru sa nám na začiatok jesene zídu aj veľké tašky a batohy, ktoré nemôžu chýbať v jesennej kolekcii Cropp. Do školy i do mesta si určite vyberiete v niektorej z predajní Cropp Town.

 

Cropp myslí aj na mužov. V jesennej kolekcii nájdete motívy Gorillaz, Angry Birds, Star Wars a ďalšie. Silná zbraň proti depresii prichádza v podobe farebných tričiek: nevädzovomodrých, zelených i v obľúbenej trojkombinácii v rasta štýle - červeno-žltozelenej. Nechýbajú neónové akcenty, ktoré sú kontrastné s čiernou a k tomu prekvapivé detaily-nášivky i gombíky. V ponuke nájdete aj mikiny s  asymetrickým zipsom, nohavice s trakmi a modely, ktorým nechýba jasná vojensko-mestská inšpirácia.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!