lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pociťujete jarnú únavu? Siahnite po lahodnej čokoládovej tyčinke ORION

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 8.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Ľudia, ktorí pociťujú únavu, majú stres v práci či potrebujú sa dobiť energiou, alebo jednoducho majú chuť na niečo „dobré“, siahajú po čokoláde, či čokoládových tyčinkách. Čokoláda v malej miere pôsobí na nás povzbudzujúco. Tradičné zloženie a chuť všetkých tyčiniek ORION sú tým správnym receptom pre relax a prvou pomocou pri riešení každého problému.

 

Doprajte si lahodné čokoládové tyčinky ORION. Vedci dokázali, že čokoláda pomáha upokojiť nervy a prospieva srdcu. Vyskúšajte čokoládovú tyčinku MARGOT Artemis, ktorá vás na okamih prenesie do vysnívaného raja oddychu! Obľúbená tyčinka je jedinečným spojením dvoch farebných vrstiev a dvoch chutí zaliatych v lahodnej mliečnej čokoláde. Typická rumovo-kokosová chuť MARGOT je doplnená šťavnatou vrstvou s punčovou príchuťou. Ak ste klasik, doprajte si tradičnú malú či veľkú MARGOT!

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorí nevedia odolať mliečnej čokoláde – tyčinky MILENA, KOFILA KOKO sú pre vás ako stvorené. Je na vás, na akú príchuť máte momentálne náladu. MILENA spája chuť mliečnej čokolády s krémovou náplňou, ktorá vám svojou jemnou príchuťou rumu zabezpečí aspoň krátku chvíľku odpočiku a čas pre samu seba. KOKO vás prenesie do vysnívaného raja vďaka exotickému kokosu, ktorý je poliaty fantastickou mliečnou čokoládou. KOFILA, mliečna čokoládová tyčinka s kávovou náplňou je jedinou čokoládovou tyčinkou s príchuťou kávy, ktorej jemná chuť splní vaše priania.

Milovníkom horkej čokolády odporúčame BANÁNY V ČOKOLÁDE, kde sa snúbi chuť horkej čokolády a banánového želé. Túto tyčinku si môžete vychutnať aj vo variante XXL. Vyskúšajte aj KAŠTANY, kde horkú čokoládu podčiarkuje kakaovo-oriešková náplň, ktorá sa priam rozplýva na jazyku. Praktické členenie čokoládovej tyčinky ľahko umožní podeliť sa, prípadne si nechať zvyšok odmeny na neskôr.


Diskusia k článku:

Čokinku milujem, to je pravda, ale jarnú únavu mám odskúšanú odplašiť enzýmami. Zvykla som si nasadiť vždy pred začiatkom jari wobenzym a únava, zápaly a iné problémy sa mi vyhýbajú.
Neregistrovaný - Hanah, 10.5.2012 11:28
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!