lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ponožky, ktoré vás nenechajú v „štichu“

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 4.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Ocitli ste sa už v situácii, pri ktorej vám ponožky po celodennom nosení nevoňali práve ako svieži vánok? Nie ste jediný, potýka sa s tým takmer každý z nás. Keby existovala akási čarovná lampa, asi by sme často siahli po želaní voňavých ponožiek. Riešenie prináša BEPON v podobe špeciálnej kolekcie voňavých ponožiek. Obsahujú voľným okom neviditeľné perličky eukalyptu, ktorých vôňa sa uvoľňuje postupne pri nosení a osviežuje nielen vaše chodidlo, ale príjemne prevonia aj vašu obuv. Aj po mnohých praniach zostáva vôňa stále aktívna a tým pomáha unaveným a namáhaným chodidlám príjemne odpočívať.

 

 

Voňavé nožičky

Voňavé ponožky značky BEPON sú vhodné na každodenné nosenie. Vlákna ponožiek sú obohatené o výťažky z eukalyptu, ktoré sa pri chôdzi postupne uvoľňujú a doprajú tak vašim chodidlám blahodarnú sviežosť. Ak ponožky práve nepoužívate, intenzita vône sa z nich samovoľne nevytráca. K dispozícii sú v dámskom a pánskom prevedení v rôznych veľkostiach. Môžete si vybrať z troch elegantných farieb: čiernej, tmavošedej a tmavomodrej.

 

Chodidlo ako v bavlnke

Praktické a elegantné ponožky značky BEPON sú vhodné na bežné nosenie, aj k oblekom. Výhodou ponožiek nie je len ich vôňa, ale aj retiazková špica, ktorá netlačí prsty na nohách a komfortný lem, ktorý vás nebude na nohe tlačiť. Ponožky sú nielen jemné, vzdušné a ľahučké, ale najmä odolnejšie s dlhšou životnosťou. Preto vám voňavé ponožky BEPON budú osviežovať chodidlo po celý čas.  

 

Prečo práve eukalyptus?

Táto exotická rastlina sa zrodila v Austrálii. Eukalyptus je dobre známy nielen svojou sviežou vôňou, ale aj blahodarným účinkom na organizmus. Obľúbenosť tejto rastliny dokazujú najmä eukalyptové voňavé olejčeky, ktoré sa používajú do vonných lámp alebo kúpeľov. Prinášajú totiž príjemný pocit uvoľnenia a oddychu. Pocit relaxácie môžu odteraz zažiť aj vaše chodidlá s eukalyptovými ponožkami BEPON.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!