lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jarné oblečenie pre malých dobrodruhov od firmy Tchibo

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 16.2.2009
späť
Späť

Poslať
 

Tohtoročné jarné prázdniny budú iste stáť za to! Či už máte doma čerstvého prváčika alebo veľkého stredoškoláka, odmeňte ich za polročné úsilie v škole a pripravte im  chvíle, na ktoré len tak ľahko nezabudnú. Niet pochýb, že sa rozhodne nezaobídu bez takých nevyhnutných vecí, ako sú kolieskové korčule s mäkkou topánkou, tajomný kufrík plný  dievčenských prianí a potrebujú aj mnoho skvelého oblečenia, ktoré sa dá jednoducho kombinovať. Sami uvidíte,  že či už vaše ratolesti ostanú doma alebo sa vyberú za novým dobrodružstvom, dobrá nálada a potrebné vybavenie im isto chýbať nebudú! V predaji v týždni od 16. februára 2009.

Kolieskové korčule s mäkkou topánkou
Jednoduché nastavenie veľkosti stlačením tlačidla. Šnurovanie a pracky umožňujú jednoduché obúvanie a vyzúvanie a individuálnu úpravu topánky podľa tvaru nohy. Vnútorná topánka a jazyk s mäkkou výplňou. PU kolieska. Kolieska a guľôčkové ložiská je možné vymeniť. Vrátane náhradnej brzdy. Kombinácia svetlo- a tmavosivej s červenou. Veľ. 31 – 34, 35 – 38.
Cena 32,90 Eur ( 991,15 Sk)

Bunda do každého počasia 
3 v 1: celoročná bunda, bunda na jar alebo jeseň a flísová bunda. Vonkajšia bunda s odolným vrchným materiálom a ľahkou podšívkou zo sieťoviny. Vnútorná bunda z termoflísu: mäkká, ľahká a hrejivá. Kapucňu je možné skryť do goliera. Dve vrecká na zips, ochrana proti vetru, obsahuje reflexné prvky Tmavomodrá, červená.

Tričká s dlhým rukávom 3 ks
Módny viacvrstvový vzhľad. V mäkkom vyhotovení single jersey. Tri tričká v súprave: tmavomodré, prúžkované a svetlomodré.
Cena 12,99 Eur ( 391,34 Sk)


Kufrík na líčidlá a bižutériu 
S potrebami na líčenie a doplnkami. So zásuvkou. Kufrík okrem iného obsahuje rúže, púder s trblietkami, očné tiene, lak na nechty, ale aj gumičky do vlasov, plastové prstienky, náramok, sponu do vlasov a mnoho ďalšieho. Niet lepšieho darčeka pre vaše mladé dámy.
Cena 14,99 Eur (451,59 Sk)


Dve dózy na desiatu a fľaša na pitie
Je možné pevne a bezpečne uzavrieť. Fľaša na pitie s ventilovým uzáverom. Dózy na desiatu s uzáverom na zaklapnutie. Z odolného priehľadného plastu. Je možné umývať v umývačke. Fľaša na pitie: objem cca 350 ml.
Cena 7,99 Eur (240,71 Sk)


Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 16. februára 2009 v Tchibo obchode v nákupnom centre v bratislavskom Avion Shopping Palace a v novootvorenom Tchibo obchode v nákupnom centre Optima v Košiciach.  Aktuálnu ponuku vrátane zoznamu predajných miest nájdete na stránkach www.tchibo.sk,  informácie o firme Tchibo taktiež na
www.tchibo.com. Tovar je v predaji len do vypredania zásob.


Diskusia k článku:

no konecne spotrbny tovar Tchibo uz aj na Slovnesku ..tesiiim
Neregistrovaný - Ann, 23.2.2009 12:04
m.o. disse:Ole1. Primeiramente, vcs deveriam ter um link na pe1gina pcarnipil para que assinantes como eu pudessem mais facilmente escrever para vcs. Em segundo eu gostaria de parabenizar a revista da Nati e Fani: Enlouquecedoras Em terceiro a Letedcia tb e9 de acabar com o vivente mas vcs deveriam ter colocado mais fotos coloridas dela para vermos melhor o seu dourado pq black-and-white e9 bom para exposie7e3o e em quarto, vcs podem ate9 quem sabe ne3o saberem, mas a nati e a Letedcia, ale9m de gafachas elas se3o da mesma cidade, Passo Fundo e vcs deveriam repetir mais e mais a dose de gafachas e de passofundenses, pq ter muita mulher boa naquelas bandas. Obrigado
Neregistrovaný - AMYmsemkjxVJU, 30.3.2012 08:24, alsaheerajaneea(`na`)typsygypsys.com
By dealing together, you both can address problems of self-esteem and mutual trust. Once you discover the top natural cures, you are able to again have full control of your sexual pleasures.
Neregistrovaný - AloyanceCrarce, 15.8.2017 16:23, quonahquee(`na`)bestmailonline.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!