lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príďte si vybrať pohodlie pre svoje nohy – do Freeportu!

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 26.8.2008
späť
Späť

Poslať
 

Londýn, Paríž, New York, Kodaň. Obuv značky ECCO  je doma vo všetkých európskych metropolách a od júla tohto roku tiež vo Freeport International Outlet v Kleinhaugsdorfu. Tu, v novootvorenej predajni Scan Shoes, ktorej 95% sortimentu tvorí obuv značky ECCO,  ju kúpite až o 30 až 70% lacnejšie! Značka  má dlhodobú tradíciu, na trhu je už od roku 1963.

ECCO -obuv ponúka ten najvyšší komfort mimo iného už tým, že vďaka priliehavej koži, pružným materiálom a ľahkej, nárazy tlmiacej podrážke na nohe perfektne sedí. Nie nadarmo je ECCO svetovou špičkou vo výrobe pokrokovej komfortnej obuvi pre celú rodinu.


Ponuka, ktorú samozrejme môžete nájsť aj v novootvorenom obchode, je naozaj široká. Od vychádzkovej obuvi, cez módnu obuv na každý deň až po obuv určenú na chôdzu v prírode a na behanie. Dámy, páni i deti tu nájdu všetko, čo srdce, či v tomto prípade noha ráči.

O ECCO:
Myšlienku uviesť na trh najpohodlnejšie obuv na svete, dostal Dán Karl Toosbuy už pred štyridsiatimi rokmi. Teraz nájdete topánky, ktoré lahodia oku a na nohu padnú ako uliate i  vo Freeport International Outlet. Aktuálnu ponuku nájdete na www.freeport.cz

Kde kúpite:
Freeport International Outlet/Scan Shoes
Chvalovice 196 – Hatě
www.freeport.cz    


FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 
Je prvým outletovým centrom v ČR a jedným z najväčších nákupných centier svojho druhu v Európe. Návštevníci majú na výber z viac ako 200 druhov svetových značiek v 65 rôznych predajniach. Nikde inde nekúpite značkovú módu lacnejšie! Freeport predáva značkovú módu za ceny, ktoré sú vďaka jedinečnému obchodnému systému minimálne o 30 až 70 % nižšie ako v bežných obchodoch. V období špeciálnych zliav môžu byť ceny dokonca až o 80 % nižšie.  

Prekvapujúco nízke ceny dosahuje Freeport tým, že ponúka tovar z práve končiacich kolekcií. Ide o produkty, ktoré vo svojich domovských značkových predajniach ustupujú novej prichádzajúcej kolekcii.  Pestrá paleta nielen módneho tovaru, ktorú outletové centrum Freeport ponúka, tak obsahuje kolekcie medzinárodných top návrhárov, ktoré sú k dispozícii za bezkonkurenčné ceny. Freeport garantuje svojim zákazníkom najnižšie ceny! Ak by sa vám podarilo nájsť ten istý tovar, ktorý ste zakúpili vo Freeport International Outlet za ešte nižšiu cenu v inom obchode v ČR, cenový rozdiel Vám  preplatíme.

Garancia platí 1 mesiac odo dňa nákupu a nevzťahuje sa na špeciálne ponuky, výpredaje a nákupy cez  internet.  Freeport International Outlet sa nachádza na hraničnom priechode Hatě pri Znojme.
www.freeport.cz

 

 

 

 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!