lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Privítajte jar s novou sexi kolekciou BEPON

  Spracoval(a) : Petra Selecká
Dátum : 30.5.2008
späť
Späť

Poslať
 

Bepon prináša na trh nové jarné kolekcie Golden Lady, OMSA a SiSi. Spoločným menovateľom týchto kolekcii je ich módnosť, elegantná príťažlivosť,  vzrušujúci dizajn a pastelové farby ako ružová, zelená a pudrová. Bepon prináša dva základné druhy pančuchového oblečenia. Prvý je tzv. „vzor vo vzore“ – ide o jemné vzorované pančuchové nohavice, ktoré pôsobia ako doplnok a dámy si ich môžu doladiť k oblečeniu. Druhé sú „pančucháče ako samostatné oblečenie“ - sú výrazné, extravagantné a kľúčová pozornosť je venovaná práve nohám a pančucháčom. Ostatné oblečenie tvorí len akýsi „doplnok“ k pančucháčom. Stálym trendom sú capri a v pančuchovej móde pretrváva atraktívny lurex.  

Bepon prináša na jar extravaganciu a zmyselnosť aj pre moletky – telové, ale zároveň elegantne vzorované pančucháče, ktoré sú vhodné pre všetky typy žien, teda aj pre moletky so silnejšími nohami. Jarná ponuka spoločnosti Bepon, napĺňa slogan „Sexi jar s Beponom“. V rámci módnych kolekcií ponúka zákazníkom okrem pančuchových nohavíc, ponožiek a podkolienok aj atraktívnu spodnú bielizeň. Široká ponuka Bepon – kolekcií Golden Lady, OMSA a  SiSi prináša zákazníčkam v každej situácii pocit zvodnosti a príťažlivosti.

 

 

Bepon – 3 značky pre každého zákazníka

Značka Bepon - Golden lady je určená pre spotrebiteľky s nižšími a strednými príjmami, ktoré však žiadajú kvalitu a módnosť. Bepon - OMSA je určená pre strednú vrstvu, ktorá si potrpí na kvalitu, krásu a extravaganciu. Značka Bepon - SiSi je prívlastkom exkluzivity a luxusu a je určená pre najnáročnejšie zákazníčky. 

 

Vytvorte si svoj vlastný set s Bepon – Golden lady

V rámci jarnej kolekcie Bepon – Golden lady je v ponuke kompletný polyamidový program – ponožky, podkolienky, samodržiace pančuchy, pančucháče a samozrejme módne capri. Módnym hitom sezóny je vytvorenie jedného setu z rovnakých farieb aj vzorov, ktorý pozostáva z tielka, nohavičiek, podprseniek aj ponožiek. Súčasťou jarnej kolekcie Bepon – Golden lady je aj veľmi obľúbené bezšvové spodné prádlo – tielka, podprsenky aj tričká. Jarná kolekcia Bepon ponúka aj bavlnený program na šport a detskú líniu.

 

Bepon - OMSA prináša rozruch a módnu provokáciu spojenú s eleganciou

Je tu aktuálna kolekcia OMSA. Jar prináša rozruch, ligotavé farby a módnu provokáciu s jarnou kolekciou OMSA. OMSA predstavuje kompletný polyamidový program – dámske ponožky, podkolienky, samodržiace pančucháče a pančuchy talianskej výroby. Prináša aj bavlnený program, športový fashion programdetskú líniu. Produkty talianskej výroby OMSA sa exportujú do mnohých európskych krajín, v ktorých je žiadaná talianska kvalita a zmysel pre módu a farebnosť. OMSA je symbolom talianskej módy a elegancie.

 

Kolekcia OMSA zahŕňa najrôznejšie typy pančuchových nohavíc a pančúch, od klasických po extravagantné, samodržiace pančuchy, podkolienky, ponožky, športové bavlnené ponožky, detské pančucháče, nadkolienky pre deti aj unisexové univerzálne členkové ponožky. OMSA okrem širokého výberu, nápaditosti a originality prináša ženám aj možnosti nových spôsobov zvádzania. Pančuchy, ponožky, samodržiace pančuchy, nadkolienky pristanú vtipným, duchaplným, zmyselným, dynamickým a prirodzeným ženám.

 

OMSA je synonymom ženskosti a všetky jej produkty zároveň ženskosť podčiarkujú. Vyjadruje pôvab značky, kreativitu a módnosť vo všetkých parametroch. Jarná OMSA kolekcia je pestrá a ponúka nevyčerpateľné možnosti. Každá žena si môže z jej ponuky vytvoriť svoj vlastný štýl podľa svojich aktuálnych možností a nálady. Je určená pre zmyselné, vtipné, energické, a tak trochu živelné dámy, ktoré nechcú zaostávať za módnymi trendmi.

 

 

Kolekciu tradičných pančúch a pančuchových nohavíc oceňujú hlavne ženy, ktoré si zamilovali rafinovaný a elegantný vzhľad pančúch, klasické a viac rozvážne farby. Kolekcia ponúka širokú škálu doplnkov, od priehľadných pančúch, pančuchových nohavíc cez špeciálne tkané elegantné pančuchy s čipkovým lemom a stužkou, ultra tenké pančuchy na letné dni, obohatené o mikrovlákno až po sieťované pančucháče.

 

Klasická kolekcia, ktorá je stále aktuálna, ponúka pančuchový tovar vhodný na akúkoľvek príležitosť. Elegantný a diskrétny, príjemný na nosenie do sandálikov aj topánok s otvorenou špičkou. Ponúka aj pančuchy s čipkovaným lemom, ktoré samodržiacimi silikónovými pásikmi priľnú na kožu.

 

OMSA svojou módnou kolekciou zaručuje ženský pôvab a šarm s neodolateľnou príťažlivosťou módnych pančúch pre všetky príležitosti. Jarná kolekcia prináša samodržiace pančuchy s obsahom lycry a s čipkovaným lemom, jemné pančuchy a lycrou, mikrovláknom a s pohodlným lemom okolo pása, bedrové, mimoriadne pohodlné lycra pančuchy. Úplnou novinkou tejto sezóny sú jemné lycra pančuchové nohavice a podkolienky s otvorenou pätou a špičkou.

 

OMSA ponúka aj kolekciu pre deti, ktorá zahŕňa pestrofarebné pančušky, ponožky, športové pančuchové nohavice popretkávané jemnými vláknami, aby si zachovali jemnosť k pokožke a zároveň rešpektovali detskú pokožku.

 

Bepon – SiSi jarná kolekcia – neodolateľne originálna, nepredvítateľná, zmyselná

 

Pančuchy SiSi sa stali dôležitým doplnkom pre mladé, elegantné a náročné ženy, ktoré sa zaujímajú o najnovšie módne trendy, s chuťou experimentujú a sú ochotné investovať do módy trochu viac peňazí.

 

SiSi ako synonymum elegancie a prináša na jar jemné vzory, ktoré sú podčiarknuté pastelovými farbami ružovej, zelenej a púdrovej. Vynikajú svojou eleganciou a jemnou zmyselnosťou.

 

Úplnou novinkou, ktorá sa objavuje aj v kolekcii OMSA sú podkolienky, ponožky a pančuchy ukotvené na chodidle – teda s voľnou pätou a špičkou. Prvý krát tento módny nápad predstavila Prada vo svojej zimnej kolekcii. V jarnej kolekcii sú stále hitom aj sieťované pančucháče a ako materiál stále obľúbený lurex.

 

 

Strieborné pančušky sú veľmi ženské. Lesklá lycra dodáva týmto pančuškám elegantný vzhľad. Sú vhodné pre extravagantnejšie dámy alebo k spoločenskému oblečeniu.

 

 

Čierne pančušky, podkolienky a ponožky netradičných strihov sú novinkou. Nahrádzajú legíny, sú sexi a opticky predlžujú nohy. Okrem veľmi pekného vzhľadu sú  pohodlné hlavne v letných mesiacoch. Najväčším hitom tejto sezóny sú pančušky bez prstov a bez päty. Sú extravagantné, pohodlné a sexy.

  

Biele podkolienky a ponožky mala na nohách každá z nás. S pravidelnosťou sa vracajú na módne móla. V bežnom živote sa hodia hlavne mladým trendovým dievčatám a ženám.

  

Červená farba je obľúbenou farbou módneho mága Valentina. Podkolienky v tejto farbe v kombinácii s čipkou oživia každé jednofarebné oblečenie.

 

Bepon - SiSi prináša tri kolekcie pančuchových nohavíc a ponožiek, ktoré sú vhodné na každú príležitosť.

 

Klasická kolekcia je určená na bežné nosenie. Kolekcia obsahuje vysoko kvalitné pančuchy, ktoré sú vyrobené z obzvlášť príjemných a jemných vlákien. Táto módna kolekcia je charakteristická množstvom pestrých paliet odtieňov a vzorov, aktuálnym sexi vzhľadom a veselým postojom k životu.

 

Módna kolekcia ponožiek a podkolienok SiSi Studio je originálna a podčiarkuje aj ten najformálnejší vzhľad. Táto kolekcia sa vyznačuje rafinovanou jednoduchosťou s dôrazom na detail a zároveň veľmi dobrou kombinovateľnosťou. V ponuke modelov kolekcie SiSi  je stále káro a stálicou ostáva tradičná žiadaná čipka. 

 

Čarovná SiSi - SiSi je čarovná značka, ktorá vyjadruje kvalitu, štýl a ženskosť aj v oblasti intimity. Napriek svojej dlhodobej tradícii, SiSi neustále vyvíja svoj imidž, zameriava sa na inovácie, svoje kolekcie vyvíja podľa módnych trendov a v závislosti od spotrebiteľských návykov a potrieb. SiSi neustále rozširuje svoju ponuku výrobkov, pričom dáva dôraz na vynikajúci vzhľad, módne ponuky, trendy a v každej sezóne ponúka množstvo vzorov a módnych farieb. Modely SiSi sú starostlivo zamerané na kvalitu materiálov a originalitu dizajnu. Módna kolekcia SiSi je bohatá na široký výber pre náročné a rozhodné ženy, ktoré vždy vedia čo chcú, SiSi ženy! A presne taká je aj jej jarná kolekcia.

 

 

Rady a tipy pre krásu nôh

Pančucháče majú dnes aj inú funkciu ako len zakrývať nohy. Druhy a zmesi lycry môžu zoštíhľovať, upravovať a dokonca vyrovnávať obliny. Na jar odporúčame aj pančušky s proticelulitídnym efektom. Jednofarebné pančuchy sú skvelým doplnkom ku kostýmom, elegantným polodlhým šatám a v podstate ku každému oblečeniu, nakoľko nevzbudzujú zbytočnú pozornosť. To samozrejme za predpokladu, že bol vhodne zvolený materiál, hrúbka, veľkosť, úprava (lesklé, matné) a farba samotných pančúch. Rozhodnite sa medzi extravaganciou a nenápadnosťou. Správna voľba môže znamenať, že si nikto nemusí všimnúť, že nejaké pančuchy vôbec máte, alebo naopak, upútajú na prvý pohľad a pôsobia nesmierne sexi. Za univerzálne sa pokladajú pančuchy telovej farby.

 

Farebné pančuchy a vzory na pančuchách dodávajú žene jemnú dávku sexepílu a stávajú sa pútačom pre mužské oči. Mali by byť však v rovnakom farebnom odtieni ako zvyšok oblečenia. Nemiešajte teplé farby pančúch so studenými farbami oblečenia. Vždy by mali byť doplnkom oblečenia a nemali by žiariť. Čo sa týka vzorov, pásiky voľte opatrne. Ak chcete, aby vás zoštíhlili, voľte menej výrazné zvislé pásiky. Jemná zvislá čiara v strede zadnej strany pančúch pôsobí rafinovane.

 

Návrat do osemdesiatych rokov

Jarné obdobie nám pripomenie návrat do rokov osemdesiatych a ukáže spôsob, ako sa stať opäť ženou. Dievčensky príťažlivou a zároveň sexi. Najväčším hitom budú bezkonkurenčne minisukne. Čím kratšie, tým lepšie. A tu je opäť príležitosť pre krásne, atraktívne a pančuchové nohavice, či podkolienky.

 

Strihy a farby sú pestré a experimentovať sa v tomto smere skutočne oplatí. Hlavne ženám so štíhlymi nohami, ktoré aj po pohľade do zrkadla usúdia, že voľbou minisukne  a sexi pančuchového oblečenia môžu viac získať ako stratiť. Ak pre vás sukne nie sú „to pravé orechové“ a necítite sa v nich príjemne, môžete ako alternatívu zvoliť krátke šortky. Bepon však myslel aj na dámy, ktoré nemajú práve „modelkovské“ postavy a priniesol pre telové, ale zároveň elegantne vzorované pančucháče, ktoré sú vhodné pre všetky typy žien, teda aj pre tie, ktoré nemajú úplne štíhle a bezchybné nohy.   


Opäť je tu podkolienková móda!

Vôbec neprekáža, že ste už dávno opustili školské lavice. Módni návrhári tvrdia, že každá žena sa môže stať aspoň na chvíľu školáčkou v šatách na traky s veľkými gombíkmi a v podkolienkach. Hitom tejto sezóny sú sexi podkolienky, ktoré sa nosia ku krátkym sukniam. Ak nemáte odvahu vyskúšať takúto kombináciu, podkolienky nahraďte pančuškami hrubšieho tkania. Vyhnite sa legínam, ktoré nechajte radšej nohatým tínedžerkám.

 

Čo hovorí spoločenský bontón

Ako hovorí aj spoločenský bontón, dáma by nikdy nemala byť videná na verejnosti bez pančúch.               V dnešnom svete je na výber nekonečné množstvo rôznych druhov pančúch, stačí si len vybrať. Lesklé, jemné, elastické, formujúce, vzorované, viacfarebné, sieťované, samodržiace, čipkové alebo tie do podväzkových pásov. Presne takúto komplexnú ponuku zákazníčky nájdu v predajniach Bepon. Topánky si treba vyberať podľa štýlu oblečenia - hlavne musia byť farebné.  Na vysoké opätky možno na jar pokojne zabudnúť, bude sa chodiť „na plocho“.

 

Pančuchy do každého počasia                                                                                   

Čo sa týka výberu hrúbky pančúch, odporúča sa podľa aktuálneho počasia. V teplejších dňoch by ste mali siahať po jemne úpletových, pre chladnejšie počasie je vhodné zvoliť hrubšie pančuchy.

Pamätajte, že hrubšie pančušky môžu prekryť nedostatky na nohách, ale zároveň zbytočne pútajú pohľad ostatných. Preto si zvoľte pančuchy adekvátne k počasiu a k vášmu oblečeniu. Ak chcete prekryť nedostatky pokožky, zvoľte jemne vzorované pančuchy.

Ako je to v biznise                                                

Na dobrý prvý dojem pri obchodných rokovaniach a pracovných stretnutiach máte šancu len raz. Hneď po srdečnom privítaní, pevnom stisku ruky a priamom pohľade obchodný partner zaručene zaregistruje, ako jeho proťajšok vyzerá: či je upravený, oholený, či mu oblek sadne ako uliaty... Odozva, akú dostaneme, závisí často od pocitu, ktorý vyvoláme. Je dôležité byť dobre oblečený. Kvalitné oblečenie môže výrazne prispieť k nášmu úspechu na pracovisku aj v súkromí. Ja dôležité vybrať si aj kvalitné ponožky, podkolienky a pančucháče. Dámy by nikdy nemali chodiť na obchodné rokovania bez pančúch. Veľký výber umožňuje skombinovať oblečenie tak, aby pančucháče alebo podkolienky pôsobili ako vkusný módny doplnok alebo ako výrazný kus oblečenia, ktorý farebne dotvára celkový imidž. Odev sa chápe ako komplex so všetkými doplnkami od hlavy až po päty- doslovne. Pozor - neprekombinovať farby a vzory.

 

Ako si vybrať správny typ pančúch?

K dokonalému výzoru neodmysliteľne patria pančuchy a ponožky ako dôležitý módny doplnok. Vyrábajú sa z rôznych materiálov – z nylonu, lycry a elastanu. Výber veľmi široký, od najlacnejších až po tie najdrahšie. Špeciálne, ak ide o nejakú významnú spoločenskú udalosť, drahšie pančuchy vás ušetria od neustálej kontroly, či náhodou niekde nemáte pustené očko. Aby ste pančuchy nezatrhli, dávajte pozor na špicaté prstene. Tiež myslite aj na manikúru a pedikúru, pretože zhrubnutá koža a poškodené nechty nerobia pančuchám dobre. Vždy si pančuchy navliekajte tak, že si ich najskôr zrolujete v rukách a až tak navlečiete na nohu.

 

Experimentujte

Podľa módnych návrhárov by ľudia mali nosiť také oblečenie, v ktorom sa cítia skutočne dobre. Pravidlá módy sa v ostatných sezónach veľmi nemenia, nosiť sa môže všetko, pretože nič nie je diktované. Zo širokej škály štýlov, farieb a materiálov si musíme vytvoriť vlastný štýl a spôsob odievania, v ktorom sa príjemne cítime, ale aj dobre vyzeráme. Experimentujte a nebojte sa nájsť model najvhodnejší pre vašu postavu a životný štýl.

 

Rady a typy pre ženy

Pančušky v neutrálnej farbe sú najvhodnejšie a najviac sa hodia k tradičnému biznis oblečeniu a k slávnostným róbam.

Farebné a vzorované pančušky musíte dokonale zladiť s oblečením. Pamätajte pritom na pravidlo menej je niekedy viac.

K nohaviciam si vyberte kvalitné ponožky alebo podkolienky, ktoré sa dokonale hodia k topánkam alebo dolným okrajom nohavíc.

 

Rady a typy pre mužov

Ponožky okrem zakrytia nohy a absorbovania potu môžu vylepšiť alebo zhoršiť váš celkový vzhľad. K oblekom by mali byť tmavé alebo neutrálne farby, zaujímavejšie s jemným, ale zladeným vzorom. Aj pri mužoch platí, ak sú nohavice tmavé, vezmite si k nim tmavé ponožky. Ak máte kaki nohavice, prispôsobte ponožky topánkam. Dajte si pozor aj na chlpaté predkolenia vytŕčajúce spod oblekových nohavíc. 

 

 

 


Diskusia k článku:

jar?! :-)
Neregistrovaný - , 31.5.2008 15:13
Dobre to je páči sa mi to!
Neregistrovaný - sandika, 7.6.2008 09:19, 77hiphop7721(`na`)azet.sk
www.hkey1.weblahko.sk BOLIA VÁS NOHY? TRPÍTE OPUCHMY NÔH? MÁTE KŔČOVÉ ŽILY ? MÁM PRE VÁS RIEŠENIE ZDRAVOTNÉ PANČUCHY NA NEROZOZNANIE OD KLASICKÝCH PRE MUŽOV A ŽENY ZA SUPER CENY OD FIRIEM ARIES ARIADNE A LOANA?? PANČUCHY NEKLŽU NA TELE ANI NESVRBIA.CENY ZDRAVOTNÝCH PANČÚCH ARIES AVICENTRUM 70 DEN UŽ OD 2.20€ DO 5 € ,POŠTOVNÉ A BALNÉ SA NEÚČTUJE. V ZDRAVOTNÝCH POTREBÁCH OD 8€ NA LEKÁRSKY PREDPIS. Kontakt: hkey@post.sk
Neregistrovaný - hkey, 26.4.2009 11:14, hkey(`na`)post.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!