lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZDRAVÁ ENERGIA NA CELÝ DEŇ – CORNY LINEA MÜSLI!

  Spracoval(a) : Mgr. Eva Šoucová
Dátum : 18.5.2007
späť
Späť

Poslať
 

Obľuba cereálnych výrobkov u nás narastá a stále viac ľudí si ich zaraďuje do každodenného jedálnička. Tento trend určite poteší odborníkov na výživu. Cereálne výrobky totiž nie sú len obyčajnou potravinou, ale aj významným zdrojom deficitných zložiek v našej strave. Výskumy naviac uvádzajú, že celých 42% konzumentov cereálnych a müsli tyčiniek dáva prednosť zdravým „light” produktom. Teraz sa na trhu objavila novinka: CORNY LINEA MÜSLI v troch chuťových variantoch.

CORNY LINEA MÜSLI sú ľahké, zdravé a chutné cereálie bez pridaného cukru vhodné na raňajky. Ide o zmes obilnín (raž, jačmeň, pšenica, ovos), minerálnych látok (fosfor, horčík a železo) a vlákniny.

Vláknina plní v našom organizme rad dôležitých ochranných a podporných funkcií. Napomáha vstrebávaniu tukov a cholesterolu, prispieva k prevencii kardiovaskulárnych ochorení a rakoviny hrubého čreva. Povrchové vrstvy vlákniny naviac dokážu absorbovať rad toxických látok a odvádzať ich z organizmu. Optimálny príjem vlákniny je dôležitý aj pri redukčných diétach, pretože navodzuje pocit sýtosti a obmedzuje pocity hladu.

CORNY LINEA MÜSLI sú v ponuke v troch variantoch – s čokoládou, ovocné a orieškové. Ako už názov napovedá, v CORNY LINEA MÜSLI ovocnom variante je výrazne zastúpená ovocná zložka (jablká, hrozienka, jahody, brusnice, čerešne a maliny). Preto má tento druh výraznú chuť a obsahuje pektín, ktorý sa v obilninách nevyskytuje. Pektín prítomný v ovocí prispieva k prevencii zubného kazu.

CORNY LINEA MÜSLI orieškové obsahujú lieskové oriešky, mandle a arašidy. Tie sú spolu s obilninami nositeľmi tukov, ktoré sú dôležitým zdrojom energie a vitamínov. Mandle a lieskové oriešky navyše obsahujú vápnik, fosfor a horčík, ako aj celý rad stopových prvkov.

Milovníkov čokolády poteší tretí variant - CORNY LINEA MÜSLI s čokoládou.
Začnite svoj deň s CORNY LINEA MÜSLI – bohatým mixom chrumkavých cereálií. CORNY LINEA MÜSLI Vám zabezpečia energiu na skvelý štart Vášho dňa a pomôžu Vám zostať vo forme. S CORNY LINEA MÜSLI môžete dbať o svoju postavu a súčasne si vychutnávať tri najobľúbenejšie príchute – čokoládu, chrumkavé oriešky a červené ovocie.

Pre Vás, ktorí milujete chuť chrumkavých orieškov, červeného ovocia alebo čokolády a súčasne myslíte na svoju štíhlu líniu, zdravie a dobrú kondíciu, sú určené práve raňajkové cereálie CORNY LINEA MÜSLI! Buďte svieži, vychutnajte si zdravú CORNY LINEA energiu.

 


Diskusia k článku:

nemožem ich nikde zohnat a rada by som ich vyskúšala, kde ich zoženiem?
Neregistrovaný - micuška, 14.6.2007 14:31
vo svedsku, haha;)) tu su lepsie..
Neregistrovaný - susanna, 29.6.2007 11:28
Predávajú sa aj v hypernove RS, a akú majú gramáš a cenu(priemerne).Miluš,10.09.2007,9:52
Neregistrovaný - Miluš, 10.9.2007 09:53, mirka(`na`)rsnet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!