lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Strelec

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 11.12.2000
späť
Späť

Poslať
 

Narodeným od 23.11. do 21.12 určili hviezdy znamenie Strelca. Ešte skôr ako sa zoznámite s ich charakteristikou, prečítajte si, kam vlastne Strelci mieria. Náš život sa totiž neodvíja iba od toho, akí sme, ale aj od toho aké vzťahy nadväzujeme.

Baran – Strelec
Vzťah medzi Strelcom a Baranom je definovaný iskrením. Ak k nemu nepríde, nie je to ani vzťah. Najdôležitejšie pre tento vzťah sú prvé minúty. Pokiaľ začne Strelec rozmýšľať skôr, ako v ňom vzbĺkne vášeň, s Baranom si radšej nezačne. Okamžite totiž pochopí, že je to jeho konkurent. Pokiaľ k iskreniu príde, nastane silný sexuálny vzťah. Strelec aj Baran si totiž dokážu predstaviť sex pre sex, bez zbytočnej sentimentality, lebo obaja nemilujú záväzky. Ak predsa niekto začne rozmýšľať o manželstve je to Baran. Ak Baran nad niečím začne rozmýšľať znamená to, že to musí mať. Tlak, ktorý dokáže vyvinúť, je na Strelca prisilný. Preto sú pre týchto dvoch lepšie menej formálne spojenia. Pri rozchode, ktorý býva často náhly a bez udania dôvodov, vždy trpí viac Strelec. Manželstvo síce nechcel, ale s neformálnym Baranom mu bolo veľmi dobre.

Býk – Strelec
Býk Strelca priťahuje nielen fyzicky, ale aj humorom a výrečnosťou. Býk dokáže pomôcť Strelcovi dostať sa zo zlej nálady, do ktorej občas upadá. S elegantným a vždy na flirtovanie pripraveným Býkom sa Strelec cíti výborne od prvého stretnutia. Býk sa rád nechá zvádzať a Strelec mu v tomto smere dokáže ponúknuť skutočnú kvalitu. V erotike si Býk a Strelec mimoriadne vyhovujú. Býk je hádam jediný, čo dokáže prelietavého Strelca udržať pod spoločnou strechou. Je to tým, že Strelcovi ponúkne pocit istoty a preto sa k nemu vždy rád vracia. Jediný problém, ktorý si musí Strelec v tomto vzťahu vyriešiť je, že Býk očakáva k spoločnému životu zmluvu pred Bohom, či aspoň štátom. Pri rozchode trpí vždy viac konzervatívny Býk, pretože nikdy nepochopí Strelcovu túžbu po slobode.

Blíženci – Strelec
Vzťah ohňa a vzduchu býva zložitý. Oheň berie zo vzduchu kyslík a nemôže bez neho horieť, priveľký vietor však oheň vyhasí. Tento vzťah sa nesie v znamení chaosu. S Blížencami zažije Strelec skutočne vzrušujúce dobrodružstvo. Spoločné milostné noci plné fantázie, Strelca uchvacujú. Nepolapiteľný Blíženec má však aj na slobodu milujúceho Strelca predsa len priveľa tvárí. Jediná vec, ktorá im pomôže prežiť vzťah, ktorý trvá celý život /aj keď vernosť v ňom nebude hrať hlavnú, ba ani pohlavnú, úlohu/ je priateľstvo. Keď je medzi nimi priateľstvo, dokážu spolu každý deň stráviť niekoľko krásnych hodín aj keď ich láska už dávno vyprchala.

Rak – Strelec
Strelec a Rak sa našťastie do spoločného vzťahu nezvyknú hnať. Je to mimoriadne dobré, toto znamenie ohňa je totiž pre Raka príliš horúce. Ak sa ich obežné dráhy už musia stretnúť, môže ísť o mimoriadne vzrušujúcu skúsenosť. Raka však rýchlo rozladí Strelcova schopnosť oddeľovať lásku a sex. V Strelcovej spoločnosti Rakovi chýba romantika. Naopak ho mimoriadne poteší Strelcov jasný úsudok a inteligencia. Ich diskusie sú príjemné a vďaka Strelcovej racionálnosti dokážu prinášať aj ovocie. Ak chce Rak so Strelcom žiť, musí sa dokázať vyrovnať s jeho neverou a tváriť sa, že ho nechce vlastniť. Musel by však poprieť sám seba, pretože, čo raz chytilo račie klepietko, to považuje za svoje.

Lev – Strelec
Strelec je v podstate ohnivý lovec no a Lev je tiež ohnivý lovec. Ich metódy lovu sú však rozdielne. Ak sa teda Strelec rozhodne ,že chce vlastniť veľkú mačku, musí sa začať správať seriózne a musí zabudnúť na slovíčko vlastniť. Ak totiž niekto niekoho vlastní, je to výhradne lev. Ten navyše žiadnu prelietavosť zo strany partnera nepripúšťa a v spoločnosti môže skutočne žiariť iba on. Za pokoru ponúka však veľkorysosť a dobrý sex. Vzťah medzi týmito dvoma nie je ideálny, ale ak sa Strelec rozhodne pre ústupky, môže vydržať roky. Od Leva však ústupky rozhodne očakávať nemôže.

Panna - Strelec
Strelec Pannu na prvý pohľad fascinuje, dokáže u nej svojím šarmom dosiahnuť skoro všetko. To isté pravidlo však platí aj naopak. Medzi Strelcom a Pannou sa skoro po zoznámení rozvinie romanca. Strelca na nej najviac fascinuje erotická stránka. Napriek veľkej fyzickej príťažlivosti, by sa však títo dvaja mali slovu svadba radšej vyhýbať. Po prvé majú obaja vo zvyku nariekať nad biedami celého sveta a preto v tomto vzťahu nemá kto zastaviť kohútik sĺz a po druhé Panna má vo zvyku svojho partnera neustále kritizovať. A to sa voľnomyšlienkárskemu Strelcovi vôbec nepáči. Recept na trvalé šťastie v tomto vzťahu ani neexistuje. Milé Panny, keď je na okolí Strelec, radšej utekajte.



Diskusia k článku:

hehe to je ale blbosť my sme spolu uz 7 rok po svadbe a aj napriek občasným hádkam a nedorozumeniam nám to klape. Nenechajte sa zmiasť nemusí to tak byť. Aj ked niečo z toho je prevda ale je to hlavne o kompromise ako v každom vzťahu.
Neregistrovaný - ja, 5.1.2011 20:06
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!