lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nevydarený žúr

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 2.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Paľo bol typický smoliar. Narodil sa v malej dedinke neďaleko Martina úplne obyčajným rodičom. Žil spolu s bratom v malom domčeku a venoval sa nudným, bežným životným záležitostiam. Bicyklovaniu, okopávaniu rodičovských záhonov a štúdiu na učňovke. Občas po večeroch brnkal na gitare v krčmovej kapele. Dokonca nebol ani zručný. Čo mu mohlo vypadnúť z rúk, to mu z nich vypadlo a ak sa niečo dalo pokaziť, pokazil to.

Pokojne by mohol slúžiť ako vzor pre B. Simpsona. Ešte aj jeho výzor bol z kategórie bežných. A výška? Tiež nič moc. Keď dorástol do výšky stosedemdesiatpäť centimetrov jeho rast sa definitívne zastavil. Pred tridsiatkou sa na jeho hlave objavili kúty a nad opaskom sa mu prelieval utešený pivný pupok. Keď mal detskú časť života za sebou a pred sebou otvorený životný obzor, vybral si tiež naprosto štandardne. Ako dobrý chlapec narukoval na vojenčinu. Po nej sa zamestnal vo fabrike a vzal si svoju prvú a jedinú priateľku v živote. A žili spolu úplne štandardným, trochu nudným malomestským životom.
Paľo bol však v podstate šťastný chlap. Nikdy necítil potrebu príliš premýšľať nad tým čo bolo, čo by mohlo byť ...život bral, ako šiel.
Úplne z iného cesta, aj keď s rovnakým výzorom, bol jeho mladší brat Peter. Odsťahoval sa do Bratislavy. Robil „bedňáka“ / rozumej poskok s technickým zameraním/ rockovým kapelám a pretĺkal sa, ako sa dalo. Rozhodne však nie stereotypne. Stihol sa dva razy oženiť, aj rozviesť a to ešte nemal tridsať.
Jedného dňa sa úplnou náhodou stretli u rodičov. Takú vec treba osláviť a tak sa na popud Petra vybrali na miestnu diskotéku. Odrazu, akoby sa Paľo odtrhol. Zabával sa, tancoval, sršal humorom a temperamentom. Nad ránom priviedol k stolu dve slečny. Vraj. „Poďte s nami k našim “. Keď potrundžená skupinka dorazila do rodičovského domu, všetci spolu sa presunuli na veľkú manželskú posteľ. Rodičia spokojne odfukovali na prízemí a tak sa na prvom poschodí mohli začať orgie. Keďže Paľo nemal veľkomestské móresy a bol skôr individualista, hlavný organizátor budúceho mejdanu Peter, pomocou koruny, podelil krásavice.
Vtedy vysvitli dve nepríjemné skutočnosti. Kráska, ktorá mala patriť Paľovi bola práve v tej fáze mesiaca, kedy sa ženy cítia táááák isto s krídlami allways. Petra táto skutočnosť mimoriadne pobavila. Úsmev však rýchlo zmizol z jeho tváre, keď zistil, že jeho partnerka je panna a svoj venček si chce odniesť až do manželstva. Pred veselou spoločnosťou sa tak otvorili netušené priestory komunikácie. Keď už pomaly nebolo koho ohovoriť a čo vypiť a všetci poznali svoje skryté túžby, traumy aj nádeje, usúdil Peter, že venček je venček, ale dobrá fajka mu predsa neublíži. Jemne preto uchopil Agátinu hlavu, vstrčil si ju medzi nohy a privrel oči a ako veľký medveď pri malej diere začal kolísavo mrmlať „fajinkaj moja, fajinkaj“. Jeho brat sa vydal po Petrových stopách. Problém bol však v tom, že tieto cnostné devy sa fajinkaním neživili a Paľo s tým tiež nemal nijaké skúsenosti. A tak sa do tmy ozývalo : „Nehrýzť, žužlať“. Pohybuj tou hlavou trošku.“ „Ty nemáš jazyk maličká?“ Za takýchto a podobných pokrikov, sa začínal ich pokus o rozplynutie sa v zvrhlom sexe, ponášať na paródiu treťotriednych talianskych pornofilmov. Trvalo veľmi dlho, kým netalentované aktérky pochopili, akým spôsobom treba narábať s mužskou pýchou, keď si chceme uchovať panenstvo a kým sa ich jazýčky ladne pohybovali po navretých mužských ozdobách. Keď sa po chvíli manuálno -orálnej námahy dostavila aj dlho očakávaná slasť, Peter sa začínal tešiť, že tentoraz to s bratom prežili bez ujmy na zdraví. Dokonca sa ochotne maznal s telom svojej vyžrebovanej a nevedel sa nasýtiť detsky nevinných dotykov. Príchuť chlapčenských čias v ňom vyvolával nepoznané vášne. Dievčina vzdychala o dušu a všetko bolo romanticky sladké. Zdalo sa, že aj brat má zo svojej partnerky tú pravú, nefalšovanú radosť. To však netušil, že ho čaká ešte jedno prekvapenie. Keď sa nasýtili vzájomných dotykov a ukázalo sa, že si treba pred novým dňom na chvíľu schrupnúť, Agnesa sa po špičkách, aby nikoho v dome nezobudila, vybrala tam, kam aj kráľ chodí peši.
Odrazu sa tichým domom rozľahol hrozný dvojvýkrik, ktorého ozvena mrazila v kostiach. Výkrik o chvíľu prešiel v plynulé jačanie. Bratia vyskočili ako strunky, za sekundu vytriezveli a rozbehli sa za krikom. Po rozsvietení svetla, sa im naskytol pohľad pre Bohov. Ich rozstrapatená, sto kilová matka, v ružovej volánikovej nočnej košieľke, sa ako momument týčila nad úbohou, nahou , chudou do záchodu vtlačenou Agnesou, ktorej si pred chvíľou omylom sadla na kolená.
Keď uvidela svojich synov, dôstojne sa otočila na päte a každému strúhla po výchovnej materskej facke. Po tomto dramatickom výkone, spokojne odkráčala do svojej spálne. V ten večer Peter s Paľom sa dohodli, že si už nikdy neprinesú baby do rodičovského domu.

Diskusia k článku:

myslim, ze takyto..detsky prispevok by sa hodil pre 16 akcnych hrdinov a nie pre tych dvoch co mali tridsat...
Neregistrovaný - , 12.7.2002 16:18
moja reč
Neregistrovaný - vretenica, 25.4.2005 23:58
ale napriek tomu som sa pousmiala... predstava 100-kilovej matky v ruzovom, ako dvom nadrzanym dospelym synom "struha" facky, je naozaj zabavna....
Neregistrovaný - , 4.5.2005 15:43
ofwpqmjer vbilj jotequrgp dvgil mfpsd pyginkv tpzmsbile
Neregistrovaný - wirnvqz ridsft, 2.8.2007 20:31, qvcpgre(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!