lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zima je ideálny čas na dobitie bateriek v kúpeľoch

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 26.1.2016
späť
Späť

Poslať
 

Vystúpte z kolotoča stresu a doprajte si vo dvojici pár dní v pravých kúpeľoch. Vynikajúce liečivé vlastnosti termálnej vody v Trenčianskych Tepliciach sú známe už stáročia a využívajú sa na liečbu a prevenciu chorôb pohybového ústrojenstva, reumatických, gynekologických, či kožných ochorení.

Aj šesť dní môže mať ozdravný efekt šiestich mesiacov, ak si „naordinujete“ pravý kúpeľný zážitok s pobytom Dr. Klasik. Až do konca februára 2016 je dostupný za špeciálnu zvýhodnenú cenu vďaka akcii S polovičkou za polovičku, so skvelou zľavou 50 percent pre druhú osobu!

Kúpele a ich liečebné procedúry sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti prameňov a unikátny liečebný bazén Sina ako jeden z mála na Slovensku ponúka kúpeľ v zrkadlisku, kde voda vyviera do bazéna priamo z prírodného termálneho zdroja. Termálna voda má optimálnu teplotu 35,5 – 39 °C, používa sa bez potreby ohrievania alebo ochladzovania a zintenzívňuje tak liečivé účinky sirovodíka.

Odpočinok po blahodarnom kúpeli si môžete dopriať v nádhernej historickej odpočivárni Hammam v orientálnom maurskom slohu. Nechajte 21. storočie pred dverami a vstúpte do iného sveta, kde zhon nemá miesto. Verejnosti je Hammam prístupný nielen ako vzácna historická pamiatka, ale aj ako miesto kúpeľných procedúr.

Kúpeľným hosťom a návštevníkom Trenčianskych Teplíc je naviac celoročne k dispozícii aj vonkajší vyhrievaný bazén Grand s atrakciami.

 

Zmyte zo seba stres v jednej z najliečivejších vôd na Slovensku a nechajte sa rozmaznávať pravou kúpeľnou starostlivosťou.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!