lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Preč s každodenným holením

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 22.8.2015
späť
Späť

Poslať
 

Leto ešte nekončí, dovolenky sú v plnom prúde a vám sa už zunovalo nekonečné holenie žiletkou? Skúste to inak! Zbavte sa chĺpkov na dlhší čas a nestrácajte čas s každodennou starostlivosťou.

 

Súboj o hladké telo bez chĺpkov zaberá ženskej časti populácie veľa času. Nájsť ten najvhodnejší spôsob však nie je jednoduché. Niektoré postupy sú bolestivé, ako napríklad vosková depilácia. Niektoré zasa trvajú dlho a môžu byť aj nákladné, ak sa rozhodnete napríklad pre laserovú depiláciu v kozmetickom salóne. Niektoré riešenia sú trvácnejšie, iné zasa veľmi rýchle. Je to na vás: chcete hladkú kožu hneď ale s vedomím, že ochlpenie sa o pár dní ozve, alebo si dáte záležať na dlhšom programe a s dlhším výsledkom. Moderná technika ponúka odpovede na všetko.

 

Rýchlo

Hľadáte účinný epilátor, ktorý odstráni aj tie najjemnejšie a najkratšie chĺpky a zároveň chráni mokrú aj suchú pokožku. Phillips HP6583 Satin perfect je špičkový prístroj, ktorý vám zabezpečí príjemne hebkú pokožku. Vďaka ergonomickému tvaru a špeciálnemu napínaču pokožky pred samotným oholením vás čaká epilácia, ktorá nebolí. Široká hlava zaručí odstraňovanie chĺpkov na väčších plochách jedným ťahom. Holiaca hlava, ktorá je súčasťou balenia, zasa dokonale kopíruje aj náročnejšie telesné partie. Tento skrášľovací prístroj vydrží nabitý až 40 minút a použiť ho môžete aj pod sprchou. Spolu s epilátorom dostanete aj luxusnú pinzetu so svetlom a zrkadlom, takže vaše telo môže byť naozaj vzorne hladké.

 

Na dlho

Ak máte tmavšie chĺpky a chcete sa ich zbaviť nadobro, siahnite po zariadení Philips Lumea. Táto vecička pracuje na báze intenzívnej svetelnej pulzácie IPL (Intense Pulsed Light). Špeciálne svetlo preniká až na korienky chĺpkov. Výsledkom sú hladké nohy či podpazušie a ďalšie lákavé časti tela. Používanie prístroje Philips Lumea je bezpečné a v pohodlí domácnosti využíva skúsenosti overené dermatológmi a používane v profesionálnych salónoch krásy. Ošetrenie nôh a ďalších častí tela trvá 15 – 30 minút. Výsledky sú badateľné už po prvom použití, avšak pravidelné a opakované používanie predlžuje a skvalitňuje jemnosť a hladkosť pokožky. Štúdie preukázali výrazné zníženie množstva chĺpkov už po dvoch použitiach za dva týždne. Optimálne výsledky boli dosiahnuté po štyroch až piatich použitiach priebehu dvoch týždňov. Na zachovanie týchto výsledkov stačí zopakovať použitie až po 8 týždňoch.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!